Při natáčení jsem sázela do klasiky - Flexiobklady, černé 1-2mm + výživové tablety ke kořenům, protože to je můj kůň a nedělá problémy.
Ale mých 240 litrů s ADA tam bude vidět také - mezi námi děvčaty - roste to jak blázen, ale důvěrně tomu říkám chemička - v jednom kuse (cca po 14ti dnech) tomu chyběla část živin, dusíkem počínaje, železem konče, chtělo to vyladit světlo, co2, pak peklo s řasami a zeleným zákalem - je to pěkný, ale první krevety po šesti týdnech to nedaly a první ryby až po skoro třech měsících od založení.Teď to běží pěkně, ale skončila jsem s UV lampou na vnějším filtru,takže techniky je tam dost.Ale je to hodně dané tím, že jsem tam na začátku napálila dvě rampy, každou po 2x39w, což se ukázalo jako moc a od té chvíle se to poněkud s.......
Co je skvělé jsou atomizéry na CO2, na těch jedu už skoro dva roky a nemají chybu (máme v Braníku). Celkově je ADA super, dobře se do ní sází, koberečky jak víno a pohledově luxusní - ale dávám přednost rybám.
Pokud ta televize vyjde alespoň trochu tak, jak si představuju, budou tam čytři typy akvárií - 240 litrovka ADA, 380 litrovka Flexiobklady,400 litrů kořenů a 50ti litrovka deponit mix a Aquaclay (z toho se Ziky zpočátku věšel).Plus standardní 30 litrů nově založený na Flexi.UFF