Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  kdyz to jsou takovy zlocinci, kteri prodavaji gupky v duchodovem veku s chorobopisem hypochondra
 kdyz to jsou takovy zlocinci, kteri prodavaji gupky v duchodovem veku s chorobopisem hypochondra 

diky Danilo i Zikymu
 diky Danilo i Zikymu

(OT pls)
 (OT pls) Občas jsem trochu oprsklá, ale on ví, jak to myslím
 Občas jsem trochu oprsklá, ale on ví, jak to myslím  

Zrovna předevčírem jsme tu upřímnost probírali, když kvůli ní nedostal dovolenou na Trojky...
 Zrovna předevčírem jsme tu upřímnost probírali, když kvůli ní nedostal dovolenou na Trojky... Občas jsem trochu oprsklá, ale on ví, jak to myslím
 Občas jsem trochu oprsklá, ale on ví, jak to myslím 

když to bude na net, tak můžeš koukat i z té hospody nebo z domova
 když to bude na net, tak můžeš koukat i z té hospody nebo z domova  

Rostlinné špeky by tu měly být ve čtvrtek odpoledne
 Rostlinné špeky by tu měly být ve čtvrtek odpoledne Klasiky jsou tu stále.
 Klasiky jsou tu stále. Jsou skvělí
 Jsou skvělí  

a sraz akvaristů z burzy v Úvalech. Byl to moc pěknej pracovní nealkoholickej mejdan...Děkujeme za pomoc, special thanks Moucha a Kytka za veškeré dobrodiní a pomoc
 a sraz akvaristů z burzy v Úvalech. Byl to moc pěknej pracovní nealkoholickej mejdan...Děkujeme za pomoc, special thanks Moucha a Kytka za veškeré dobrodiní a pomoc  
  Akorát bar chyběl...
 Akorát bar chyběl...  Ale hlavně že jsem se příjemně ikdyz krátce zrelaxoval před nákupním maratonem ..Díky za příjemně strávený chvíle a krmení..(pro ryby a kočky)
 Ale hlavně že jsem se příjemně ikdyz krátce zrelaxoval před nákupním maratonem ..Díky za příjemně strávený chvíle a krmení..(pro ryby a kočky) 
  Sice moje reakce Pavla zklamala(asi to bylo tím, že jsme si stačili akvária prohlédnout dřív, než Zíkovi dorazili
  Sice moje reakce Pavla zklamala(asi to bylo tím, že jsme si stačili akvária prohlédnout dřív, než Zíkovi dorazili  ), ale opravdu jsem byl potěšen. Zejména nové Cichly se svým počínajícím vybarvení zaujaly. A taky chování želvičky komentované Danilou stálo za dívání.
), ale opravdu jsem byl potěšen. Zejména nové Cichly se svým počínajícím vybarvení zaujaly. A taky chování želvičky komentované Danilou stálo za dívání.   

ale neočeš tu jedli celou, ať Ti zbyde něco i na přes rok
  ale neočeš tu jedli celou, ať Ti zbyde něco i na přes rok  

nominovaný na Zlatou malinu v oblasti instalace akvarijní techniky

Ičin napsal: Docela by mě zajímal myšlenkovej pochod nekoho, kdo umístí vnější filtr dovnitř
 Ičin napsal: Docela by mě zajímal myšlenkovej pochod nekoho, kdo umístí vnější filtr dovnitř  
  Mimochodem ty záchodové trubky a kabely od elektriky ve vodě taky nebyly nic moc
 Mimochodem ty záchodové trubky a kabely od elektriky ve vodě taky nebyly nic moc 

...přece jen cichlidy se skoro vždycky vytřou v nové vodě...
 ...přece jen cichlidy se skoro vždycky vytřou v nové vodě... 
 Tak jsme včera v noci dokončili úpravu elektricko - vodního masakru u jednoho z našich klientů....superbezpečný vnější filtr ponořený ve vodě
 Tak jsme včera v noci dokončili úpravu elektricko - vodního masakru u jednoho z našich klientů....superbezpečný vnější filtr ponořený ve vodě  nominovaný na Zlatou malinu v oblasti instalace akvarijní techniky
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x