Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  To se dá napsat o všech rybách ve výstavní nádrži. Zejména pro milovníky zeměžroutů by to byl super pohled.
  To se dá napsat o všech rybách ve výstavní nádrži. Zejména pro milovníky zeměžroutů by to byl super pohled. ZOO Braník přeje všem akvaristům i jiným bytostem krásné, klidné a šťastné Vánoce. Ať vám ryby plavou a akvária dělají jen radost.
 ZOO Braník přeje všem akvaristům i jiným bytostem krásné, klidné a šťastné Vánoce. Ať vám ryby plavou a akvária dělají jen radost.  Děkujeme všem akvaristům i přátelům za přízeň a důvěru v nás vloženou
 Děkujeme všem akvaristům i přátelům za přízeň a důvěru v nás vloženou    

U Břendy maj celkem solidní páčidla ve slevě
  U Břendy maj celkem solidní páčidla ve slevě  

Obávám se, že se na letišti rozpláču radostí, to zase bude ostuda...
 Obávám se, že se na letišti rozpláču radostí, to zase bude ostuda... - ukrutnou střevní... inu nějaký sajrajt, tak jsem zvědavá, jak tu dvanáctihodinovou cestu z Limy do Paříže vydrží a také na to, komu ho po návratu předá.
 - ukrutnou střevní... inu nějaký sajrajt, tak jsem zvědavá, jak tu dvanáctihodinovou cestu z Limy do Paříže vydrží a také na to, komu ho po návratu předá.

Expedice Peru 2015 hlásí:
 Expedice Peru 2015 hlásí: Cesta na nádherný vodopád Gocta  trvala čtyři hodiny tam a čtyři zpět, prý ukrutný pochodový cvičení.
 Cesta na nádherný vodopád Gocta  trvala čtyři hodiny tam a čtyři zpět, prý ukrutný pochodový cvičení.

Expedice Peru 2015 žije a Ziky dokonce poslal fotky
 Expedice Peru 2015 žije a Ziky dokonce poslal fotky  

Expedice Peru 2015 je naživu a v kompletní sestavě!
 Expedice Peru 2015 je naživu a v kompletní sestavě!  . Prý je všechny bolí pozadí z lodi
 . Prý je všechny bolí pozadí z lodi
 Jsi mě donutila zavzpomínat a prohrabat se fotkama, když jsem byl před lety na skok v Amazonii, kousek vedle, v Bolívii...
 Jsi mě donutila zavzpomínat a prohrabat se fotkama, když jsem byl před lety na skok v Amazonii, kousek vedle, v Bolívii...  

A byl sem pouhejch deset metrů od tý divný tykve co sloužila za terč
 A byl sem pouhejch deset metrů od tý divný tykve co sloužila za terč 

. Ale to je fuk, hlavne aby se tam darilo Zikymu, aby oni meli dobryho pruvodce
 . Ale to je fuk, hlavne aby se tam darilo Zikymu, aby oni meli dobryho pruvodce  

, tak ma vyhrano. Ja jsem se prave chtela zeptat  jestli se nechal poradne proockovat, ale pak mi to prislo jako nevhodny vyptavani se na vicemene soukromy veci. Jeden nas pribuznej (extchan myho syna) jezdi do jihoamerickejch pralesu kazdej rok a v pohode, ono to tam prej neni tak hrozny, jak si tady myslime. Dokonce chtel vzit letos s sebou naseho 9 letyho vnuka, ale pak prave kvuli ty spouste ockovani z toho (nastesti) seslo
 , tak ma vyhrano. Ja jsem se prave chtela zeptat  jestli se nechal poradne proockovat, ale pak mi to prislo jako nevhodny vyptavani se na vicemene soukromy veci. Jeden nas pribuznej (extchan myho syna) jezdi do jihoamerickejch pralesu kazdej rok a v pohode, ono to tam prej neni tak hrozny, jak si tady myslime. Dokonce chtel vzit letos s sebou naseho 9 letyho vnuka, ale pak prave kvuli ty spouste ockovani z toho (nastesti) seslo   .
 .
 A držím palce ať to přežije užije a nic si neužene
  Půl roku předem se začal očkovat - od vztekliny přes tyfus,paratyfus,všechny možný žloutenky, choleru, žlutou zimnici a já nevím co ještě
 Půl roku předem se začal očkovat - od vztekliny přes tyfus,paratyfus,všechny možný žloutenky, choleru, žlutou zimnici a já nevím co ještě  Až mě překvapuje, že to celý přežil.
 Až mě překvapuje, že to celý přežil.

Jinak informace skoupé,v Iquitos je vedro, dusno,binec a hordy potulnejch psů.
 Jinak informace skoupé,v Iquitos je vedro, dusno,binec a hordy potulnejch psů. Tak uvidíme, jak proběhne aklimatizace a co přinesou další dny....
 Tak uvidíme, jak proběhne aklimatizace a co přinesou další dny....
 Pokud vidíte tu maličkou tečku na fotce v dálce - ano, je to Ziky
 Pokud vidíte tu maličkou tečku na fotce v dálce - ano, je to Ziky 

. Taky jsem si vzal i artémie. Obrovská spokojenost, po brigádě mi to dost zlepšilo náladu
 . Taky jsem si vzal i artémie. Obrovská spokojenost, po brigádě mi to dost zlepšilo náladu  

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x