Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné 
 , zvláště s Danilou za volantem
 , zvláště s Danilou za volantem   

Znám to z druhé strany, prodávající a kupující si nemají co vyčítat, u nás vedou v debilitě kupující, protože se to snažíme dělat jinak než ostatní. Proto máme pořád hovno.)
 Znám to z druhé strany, prodávající a kupující si nemají co vyčítat, u nás vedou v debilitě kupující, protože se to snažíme dělat jinak než ostatní. Proto máme pořád hovno.) Jó,má to holt někdo štěstí
 Jó,má to holt někdo štěstí 

Danila napsala: Ve skutečnosti šlo o to, že nám náš 19 let starý ford jménem Mezek prakticky prohnil skrz na skrz a brzdili jsme nohama prostrčenýma na silnici
 Danila napsala: Ve skutečnosti šlo o to, že nám náš 19 let starý ford jménem Mezek prakticky prohnil skrz na skrz a brzdili jsme nohama prostrčenýma na silnici  

, ono je to totiž nádherný auto a za šedesát tisíc naprostá bomba
, ono je to totiž nádherný auto a za šedesát tisíc naprostá bomba 

Tak jsem včera asi po dvou letech vyrazila na nákup...Protože na ně nemám čas a mám z nich fobii
 Tak jsem včera asi po dvou letech vyrazila na nákup...Protože na ně nemám čas a mám z nich fobii  

A je to zase o něco lepší...
  A je to zase o něco lepší... to už není náhoda, komu jsi co provedla?
  to už není náhoda, komu jsi co provedla?   já už bych pomalu začal věřit ve WOODOO , nebo jak se to píše, sakryš, to už není normální
 já už bych pomalu začal věřit ve WOODOO , nebo jak se to píše, sakryš, to už není normální   tolik věcí najednou
  tolik věcí najednou No a když to už nejde jinak, tak jenom v přítomnosti odpovědné osoby.
 No a když to už nejde jinak, tak jenom v přítomnosti odpovědné osoby. 

Tak mrtvá cichla byla samice plná jiker....
 Tak mrtvá cichla byla samice plná jiker....  

, Dáši, já chci ještě jednou letadlem do Hlubočinky
 , Dáši, já chci ještě jednou letadlem do Hlubočinky   , ale hlavně za perfektní a zdravé rybky, které jsem si u nich objednala a sehnali mi je!!! Sice se na mě chvilku mračily, že není Dáša jako Dáša
 , ale hlavně za perfektní a zdravé rybky, které jsem si u nich objednala a sehnali mi je!!! Sice se na mě chvilku mračily, že není Dáša jako Dáša  a že to není ZOO Braník, ale už se smířily s osudem, holt kus živého žvance udělá své
a že to není ZOO Braník, ale už se smířily s osudem, holt kus živého žvance udělá své 
 , Tvůj vtip už zná polovina SM kraje, takže náš pozdrav na příští rok je jasný!
, Tvůj vtip už zná polovina SM kraje, takže náš pozdrav na příští rok je jasný! 

už vidím i tu druhou
  už vidím i tu druhou  

když si Ziky dal takovou práci s jejich výběrem
 když si Ziky dal takovou práci s jejich výběrem   bylo by jich škoda, byly pěkné
  bylo by jich škoda, byly pěkné   

ale doufám, že k Vám do ZOOBráník se dostanu dřív
  ale doufám, že k Vám do ZOOBráník se dostanu dřív  
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x