Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  s tímhle tempem
  s tímhle tempem
 Už to bylo skoro ve stadiu otevření, ale život nám zkomplikovala tato část prodejny - jediný zdroj vody a hlavně jediné místo pro údržbu a mytí všeho...takže se bude muset přistavět kout...klasika.
 Už to bylo skoro ve stadiu otevření, ale život nám zkomplikovala tato část prodejny - jediný zdroj vody a hlavně jediné místo pro údržbu a mytí všeho...takže se bude muset přistavět kout...klasika. Modrá je dobrá, ale hlavně: bude to styl Braník - čistá, světlá a hezká miniakvaristika
 Modrá je dobrá, ale hlavně: bude to styl Braník - čistá, světlá a hezká miniakvaristika  Snažíme se vykouzlit na miniaturním prostoru 20m velké věci
 Snažíme se vykouzlit na miniaturním prostoru 20m velké věci
 Dííky
 Dííky

Pohled od dveří, nalevo se opět probourá vstup do stávajícího prostoru.
 Pohled od dveří, nalevo se opět probourá vstup do stávajícího prostoru.
 A tohle je náš nový prostor
 A tohle je náš nový prostor Okno se muselo částečně ubourat a částečně zvětšit, aby bylo možné instalovat mříž.
Okno se muselo částečně ubourat a částečně zvětšit, aby bylo možné instalovat mříž.

Už se těším na novou místnost v Bráníku!
  Už se těším na novou místnost v Bráníku!  

Jedete....vezměte si ještě jenu místnost a ušetříte i za nájem doma a místo tý postele v krámě,můžete mít další velké akvárko
 Jedete....vezměte si ještě jenu místnost a ušetříte i za nájem doma a místo tý postele v krámě,můžete mít další velké akvárko  
  - aspoň nějaké pozitivum.
 - aspoň nějaké pozitivum. 

Ale jsou to potvory nevychovaný. Nechtělo se jim z kýble do akvárka, toho menšího jsem naháněla celou věčnost než se uráčil
  Ale jsou to potvory nevychovaný. Nechtělo se jim z kýble do akvárka, toho menšího jsem naháněla celou věčnost než se uráčil  

věř mi,že není o co stát...ten "pechfogl" jde se mnou ruku v ruce už roky,ale zase to má výhodu,že už mě jen tak něco nerozhodí...no a na  letos jsem ho snad předal
 věř mi,že není o co stát...ten "pechfogl" jde se mnou ruku v ruce už roky,ale zase to má výhodu,že už mě jen tak něco nerozhodí...no a na  letos jsem ho snad předal 

,,po hodině jsem měl ruku jak balon a začalo mě být šoufl tak jsem se vydal na pohotovost,,,čekárna kupodivu prázdná,tak jsem zaklepal na dveře s nápisem NEKLEPAT a po vyběhnutí brunátné sestry jsem na dotaz coje??,slušně odpověděl,mírně přitom vrávoravějíc,že mě kousl pavouk.Megera řekla moment a zaplula do ordinace...no a za 10 min tam byli měšťáci a že pojedeme pá...dalo mi to tenkrát dost vysvětlování
 ,,po hodině jsem měl ruku jak balon a začalo mě být šoufl tak jsem se vydal na pohotovost,,,čekárna kupodivu prázdná,tak jsem zaklepal na dveře s nápisem NEKLEPAT a po vyběhnutí brunátné sestry jsem na dotaz coje??,slušně odpověděl,mírně přitom vrávoravějíc,že mě kousl pavouk.Megera řekla moment a zaplula do ordinace...no a za 10 min tam byli měšťáci a že pojedeme pá...dalo mi to tenkrát dost vysvětlování 

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x