ZOO Braník
Přikládám fotky nosálčího "mimča"
.
Rozebírá Mouchovi hodinky
...
tak jsem byl tim "agresorem", prozkouman, poskraban, olizan, ocmuchan, ozuzlan
a nejvic se mu libily moje brejle... ale kdyz chtel kousat do skel, musel jsem mu je sebrat, prece jenom mam plastovy skla... zatim je to vcelku bezpecny, nema jeste poradny zoubky, ale az povyroste.....
ale je skvelej....
"Nudite se? Kupte si nosala."
Máte recht. Tvrdě s ním, hajzlíkem. A žádné slitování.
Na to jsi asi málo chlupatej.
Martin Honzejk
to abych Dášu taky přepadnul
No v tomto případě to u Dáši jak jí znám je již několik let v chronickém stádiu. I když se s agresorem setkala teprve nedávno. Jako trest bych pro agresora volil rozmazlování v rodinném kruhu tak dlouho až mu to bude protivné.
Martin Honzejk
Takže by to chtělo zásahovku a psychologa, aby se to u ní nevyvinulo v setrvalý stav? A co s agresorem? Zlikvidovat, nebo umazlit?
Jo to bude on.
Přišel Dášu přepadnout a místo toho aby rychle vypadl tak si je vzal jako rukojmí. U Dáši to bude klasickej Stockholmskej syndrom.
Martin Honzejk
ježiš ten je nádhernej!!!
tyjo, kde se něco takovýho dá sehnat?
nejni to ten, co byl nedávno na novinkách, že vyloupil obchod a pokousal prodavačku..?
Po kom má ten červený nosál?
"cichličky" - bobinky malinký
Je vidět správný vztah chovatele.
Děkujeme za podporu, doufám, že mnás popoříte buchtama s pilníky a pilníčky, až půjdeme sedět
Jinak u jsou upoutávky na pořad Máte mě ....http://www.ceskatelevize.cz/porady/10321180725-mate-me/211562220500013/
Jednou nohou jste v kriminale od okamziku, kdy jste zacali podnikat, to je jaksi v CZ realita. A jste uspesni? Alespon na venek? To se u nas prece neodpousti!
Drzte se, po vlastich zkusenostech Vam moc preji jen to nejlepsi, drzte se.
no v krimu by jsi se aspon poradne vyspala a odpocinula......
ale stejne nejni o co stat
ale kdyby te kvuli necemu takovymu zavrely tak to by museli zavrit liduch.... ze by musel bejt poradnik na cely.....
To Chalybda: Ty jsi úžasná
moc mě to rozesmálo
To autorská práva: zase jsem jednou nohou v kriminále a PaDa taky, já to tušila, že tohle mi jen tak neprojde
Uzit dilo pro vlastni potrebu v tomto konkretnim pripade urcite muzes....
Myslel jsem to spis v moralni rovine... Zni to dost divne ctim autorske prava a planovany zamer...
proc do nej rejes? je to jeho vec, kdyz nechce sirit nahravky,
taky nac, kdyz to bude ve videoarchivu CT...
Autorský práva a sankce za porušení autorského práva jsou pokud vim dva zcela odlisne pravni skutecnosti...
sakra tak to chci vidět ty nacpaný kriminály podle toho co je toho na youtube a streamu..nejhorší smrt je smrt z vyděšení...
Pro vlastní potřebu je to zákonné...
PaDa napsal: já ctím autorský práva
Tim, ze to nahrajes urcite ne...
já ctím autorský práva
ty máš ještě video a nebo nahráváš už digitálně ? bys sem pak mohl rovnou hodit avíčko..
Už jsem si nastavil nahrávání
...píšu si...
2 18.05.2011 10:50 Danila [4490] - Amerika Ha! Vysílání pořadu České televize "Máte mě" od nás z Braníka bude v neděli 22. 5. 2011
ve 12:15
Opakování:
středa 25. 5. 2011 v 07:20
pátek 27. 5. 2011 v 13:50
Jsme na to zvědavá, jakmile se to objeví v archivu pořadu, hodím to sem ( a nebo se budu snažit to hacknout a vygumovat ze světa)
Starší reakce
To by asi nedostala živnosťák....
TAk už fakt nevím, kolik mi je
V každém případě moc díky za přání a těším se příští týden ke Třem Trojkám, trochu to oslavííme
Máš pravdu, tady není ani tak důležité pochopení, jako porozumění obsahu.
Takže i já přeji opožděně vše nejlepší k narozeninám.
Myslím, že to myslel tak že od jisté doby už každý další rok slaví dvacetiny. První, druhé, ... ale pokud se nepletu, tak to jsou letos jednadvacáté a né dvacáté. Pokud si některý rok nestřihla nějaké jiné.
Takže kašlu na myšlení a raději posílám také gratulaci a přání všeho dobrého
Všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví
Taky blahopřeju k mládí
Ať to šlape a klape...
0 05.05.2011 07:22 JuraS Blahopřeji a přeji hlavně zdraví a pevné nervy, spoustu platících zákazníků.
3 05.05.2011 06:06 Mrakoplash Též se přidávám ke gratulantům
(chybí mi tu smajlík s kytkou). Ať se vše daří a zuby ať drží
.
Dvacáté dvacetiny mi taky nelezou do hlavy.
Jó, takhle druhé dvacetiny, to už by byla jiná. Alespoň mi dávají víc smysl.
0 04.05.2011 20:59 Deathbull [1928] - Cichlidy To musíš takhle: Milá Dášo, vše nejlepší ke dvacátým narozeninám (x2) !!!
VP
zenskym musis vzdycky ubirat..... to neznas?
Abych nezapomel, huz dvakrat jsem se v Braniku ptal po vapencovy drti a svete div se, nemaj!!
Druhym!!!!
pripojuji se ke gratulaci k tvym dvacatym dvacetinam
Stejně to byla odvaha pustit Vydru mezi rybičky.
Gratuluji a at se dari ve vsem do ceho se pustis!
Zitra bude asi zavreno, ne?
Přidat reakci
1 ...... [49] ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236275x