Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  ...
 ... 

Tohle jsem nečekala ani ve snu....ZOO Braník bylo vyhlášeno Městskou částí Praha 4 jako nejlepší obchod v kategorii chovatelských potřeb. Děkujeme těm, kteří nás nominovali, děkujeme všem, kdo pro nás hlasovali a děkujeme všem našim zákazníkům a přátelům za podporu a uznání.
 Tohle jsem nečekala ani ve snu....ZOO Braník bylo vyhlášeno Městskou částí Praha 4 jako nejlepší obchod v kategorii chovatelských potřeb. Děkujeme těm, kteří nás nominovali, děkujeme všem, kdo pro nás hlasovali a děkujeme všem našim zákazníkům a přátelům za podporu a uznání. 

a dobrý pocit ze záchrany němé tváře...
 a dobrý pocit ze záchrany němé tváře... 

Ještě jsme nešli spát, ale letošní výstava AkvaPraha 2016 bude stát za to
 Ještě jsme nešli spát, ale letošní výstava AkvaPraha 2016 bude stát za to  Halančíci budou komplet ve čtvrtek a výstava potrvá až do čtvrtka 30.06.
Halančíci budou komplet ve čtvrtek a výstava potrvá až do čtvrtka 30.06. 

já už se těším až si zase pořežu ruce o lávové kameny a totálně se ponořím až na dno všech akvárek.
  já už se těším až si zase pořežu ruce o lávové kameny a totálně se ponořím až na dno všech akvárek.

Děkujeme neznámému udavači za důkladnou kontrolu z České obchodní inspekce
 Děkujeme neznámému udavači za důkladnou kontrolu z České obchodní inspekce Snaha byla, ale ve všech šesti bodech kontroly jsme obstáli na jedničku s hvězdičkou - bez jediné chybičky
 Snaha byla, ale ve všech šesti bodech kontroly jsme obstáli na jedničku s hvězdičkou - bez jediné chybičky 

já se tak těším
  já se tak těším

Akvaristika je stále obor našeho srdce a dáváme tomu maximum, samozřejmě platí, že nás nemohou milovat všichni. Howgh.
 Akvaristika je stále obor našeho srdce a dáváme tomu maximum, samozřejmě platí, že nás nemohou milovat všichni. Howgh. Děkuju hlavně jemu, ale i přátelům a našim zákazníkům za víru a podporu.
 Děkuju hlavně jemu, ale i přátelům a našim zákazníkům za víru a podporu.  

Ale jde to i bez zloby. Normálně sem napsal co si myslím a to že ten krám znám mě ovlivní i v případě že to nepřiznám. Ale konkrétně tvoje věta "některý akvárka hrůza" je fakt dost diskutabilní. Ryby na prodej v zelenině fakt není běžnej jev. No a zase se v klidu rozejdeme a půjdem dělat něco užitečnýho=)
 Ale jde to i bez zloby. Normálně sem napsal co si myslím a to že ten krám znám mě ovlivní i v případě že to nepřiznám. Ale konkrétně tvoje věta "některý akvárka hrůza" je fakt dost diskutabilní. Ryby na prodej v zelenině fakt není běžnej jev. No a zase se v klidu rozejdeme a půjdem dělat něco užitečnýho=) Venca
  Venca

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x