Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  ja tam jeste nebyl tak jsem nevedel jestli ho maj nebo ne
 ja tam jeste nebyl tak jsem nevedel jestli ho maj nebo ne  a diky moc ze jste mi odpoved za Dasu
 a diky moc ze jste mi odpoved za Dasu 

do trpose (12L), skvele v nem drzej drobny kyti a krevety se prekrasne vybarvily
  do trpose (12L), skvele v nem drzej drobny kyti a krevety se prekrasne vybarvily 

Dášo neplánujete koupit černý písek od flexiobkladů ? já jenom ,že by si ho spousta pražáku koupila
 Dášo neplánujete koupit černý písek od flexiobkladů ? já jenom ,že by si ho spousta pražáku koupila  včetně mě....já ho chci do miníček , ale dávat za poštovný 1x tolik se mi nechce
 včetně mě....já ho chci do miníček , ale dávat za poštovný 1x tolik se mi nechce   tak kdy jste ho náhodou měli kdyžtak napiš díky
 tak kdy jste ho náhodou měli kdyžtak napiš díky

Akvaristů se k nám zavítalo zatím jen málo...
 Akvaristů se k nám zavítalo zatím jen málo...

. Tak ještě nějaký ty ryby a můžeš prodávat.
 . Tak ještě nějaký ty ryby a můžeš prodávat.

, protože už na ně nebudu mít čas.....
 , protože už na ně nebudu mít čas..... a doma ho už máme v akvárkiích skoro rok.
  a doma ho už máme v akvárkiích skoro rok.
 Mám ji v akva taky a musel ji přivázat k břidlici cca 1,5kg kterou jsem potom zasypal pískem
 Mám ji v akva taky a musel ji přivázat k břidlici cca 1,5kg kterou jsem potom zasypal pískem 

Po třech týdnech u nás jsou super
 Po třech týdnech u nás jsou super

Obchod už funguje, ale čeká nás ještě přestavba regálů, protože jsme to klasicky nevynysleli úplně ideálně,co se týče sortimentu, máme rezervy, kam narvu velký akva sety netuším
 Obchod už funguje, ale čeká nás ještě přestavba regálů, protože jsme to klasicky nevynysleli úplně ideálně,co se týče sortimentu, máme rezervy, kam narvu velký akva sety netuším
 , ale přesuneme tam většinu našich ryb a některé budou i k prodeji...
, ale přesuneme tam většinu našich ryb a některé budou i k prodeji...
 Přestavba, to ještě proběhne mnohokrát
 Přestavba, to ještě proběhne mnohokrát  , pořád je co předělávat a zlepšovat, práce stále pokračují...
 , pořád je co předělávat a zlepšovat, práce stále pokračují...Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x