Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné 

Docela mne dostala,,příručka štěněte"...,asi mám bujnou fantazii,ale nějak jsem si představil,jak si štěně předčítá o tom,jak se má chovat,před spaním v pelíšku.
 Docela mne dostala,,příručka štěněte"...,asi mám bujnou fantazii,ale nějak jsem si představil,jak si štěně předčítá o tom,jak se má chovat,před spaním v pelíšku.  

Skoda, ze na te zeleni neni videt, jak to pekne bubla. Ale to je stejne lepsi videt v realu.
 Skoda, ze na te zeleni neni videt, jak to pekne bubla. Ale to je stejne lepsi videt v realu.

Už k vám nesmím chodit, bo nebudu mít ani na chleba
  Už k vám nesmím chodit, bo nebudu mít ani na chleba   Rybky jsou úža, baculaťoučký a granulky jim jedou jako o závod. Žlutá je domina
  Rybky jsou úža, baculaťoučký a granulky jim jedou jako o závod. Žlutá je domina   Dnes zkusím ten písek do akva
  Dnes zkusím ten písek do akva Pro změnu jsme trochu ulítli na krevetkách...
 Pro změnu jsme trochu ulítli na krevetkách...
 , doufám, že psíci ocenili kosti z parmský šunky
, doufám, že psíci ocenili kosti z parmský šunky 

Až se konečně poštěstí a já se rozhoupu tak mě tam budete mít pečenou vařenou, když Tě tak poslouchám.
 Až se konečně poštěstí a já se rozhoupu tak mě tam budete mít pečenou vařenou, když Tě tak poslouchám.  D
D

Svoje skaláry nepřinesu, za půl hodiny po podání inzerátu byly pryč. Ty od tebe zatím jezdí po akváriu jak neonky.
 Svoje skaláry nepřinesu, za půl hodiny po podání inzerátu byly pryč. Ty od tebe zatím jezdí po akváriu jak neonky.    

Dneska ráno nás po příchodu do práce uvítal náš milovaný sumec, kterého jsme vychovávali od miminka....na podlaze
 Dneska ráno nás po příchodu do práce uvítal náš milovaný sumec, kterého jsme vychovávali od miminka....na podlaze    Předpokládané velikosti kolem jednoho metru se bohužel nedožil..Opustil nás ve velikosti 32 cm...
  Předpokládané velikosti kolem jednoho metru se bohužel nedožil..Opustil nás ve velikosti 32 cm...
 Jsou to krásné rybky, moc díky
 Jsou to krásné rybky, moc díky   
   .
 . 

Danila
  Danila 

. A že máš nasí.... náladu, za to nemůžem!
 . A že máš nasí.... náladu, za to nemůžem!

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x