Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  

to se pak nedivte
 to se pak nedivte  

Tak jsem se včera šla po dlouhé době podívat do Braníka a opět jsem litovala, že nemám víc času a zlatou kartu
 Tak jsem se včera šla po dlouhé době podívat do Braníka a opět jsem litovala, že nemám víc času a zlatou kartu  Paráda, prcek byl nadšen z králíka a morčat, z chameleona už méně
 Paráda, prcek byl nadšen z králíka a morčat, z chameleona už méně  Každopádně už se těším, až se zase uvidíme.
 Každopádně už se těším, až se zase uvidíme. 

Nemluvě o těch Cichlách..To je maso..Celkové rybky vypadalo v parádním stavu. Všem doporučuji navštívit.
Nemluvě o těch Cichlách..To je maso..Celkové rybky vypadalo v parádním stavu. Všem doporučuji navštívit. 

Panečku, to by byly úderné a zvučné návrhy: Bránická kafilérka, Orientální masokombinát, U leklouše, U mrtvého pískomila, U slepené ploutve, Rybí moučky, myší bobky a jiné laskominy...Acho jo, tak snad si akvaristiku bude chtít otevřít ještě jiný párek bláznů nevážících si vlastního zdraví a životů...
 Panečku, to by byly úderné a zvučné návrhy: Bránická kafilérka, Orientální masokombinát, U leklouše, U mrtvého pískomila, U slepené ploutve, Rybí moučky, myší bobky a jiné laskominy...Acho jo, tak snad si akvaristiku bude chtít otevřít ještě jiný párek bláznů nevážících si vlastního zdraví a životů... 

Stačí pročíst vlákno o problémech s nimi...
 Stačí pročíst vlákno o problémech s nimi... 
  . Taky po nich silham, ale stale nemohu, jeste stale mam v akvarku krasne malicke Ramky, cele 4ks z odchovu
 . Taky po nich silham, ale stale nemohu, jeste stale mam v akvarku krasne malicke Ramky, cele 4ks z odchovu  , mimochodem od rodicu take ze ZOO Branik.
 , mimochodem od rodicu take ze ZOO Branik. 
 .
 .
 Gratuluju k tak úžasnému obchodu
  Gratuluju k tak úžasnému obchodu

A až se vymaluje, tak je zase odstěhujeme zpátky a pak se budou společně s už vypuštěnou 400 litrovko konečně pořádně zařizovat
 A až se vymaluje, tak je zase odstěhujeme zpátky a pak se budou společně s už vypuštěnou 400 litrovko konečně pořádně zařizovat 

. Podnikat je uplne jiny zivot, nez si odkroutit pracovni tyden a pak natahnout ruku.
 . Podnikat je uplne jiny zivot, nez si odkroutit pracovni tyden a pak natahnout ruku. Já sem u vás také byl a viděl sem obchod a je to zhruba tak co popisuje Voloduson®. Nejsem z Prahy ale z okolí Liberce ale musím konstatovat že sortiment je užší a jsou nějaké nedostatky a přidávám i rozdílné ceny oproti cenníku na vašich stránkách a na prodejně na druhou stranu uznávám že neprovozujete e-schop takže si nemůžete dovolit držet širší sortiment techniky.
 Já sem u vás také byl a viděl sem obchod a je to zhruba tak co popisuje Voloduson®. Nejsem z Prahy ale z okolí Liberce ale musím konstatovat že sortiment je užší a jsou nějaké nedostatky a přidávám i rozdílné ceny oproti cenníku na vašich stránkách a na prodejně na druhou stranu uznávám že neprovozujete e-schop takže si nemůžete dovolit držet širší sortiment techniky.
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x