ZOO Braník
Proč nejste blíž našeho Popílkova. Byl bych u Vás každou chvilku. Jinak, fotky hezké, vypovídají o tom, že obchod vypadá skvěle. Hodně štěstí a spokojených zákazníků.
0
[4493] - Amerika 20.07.10 18:24 Danila Očistec pokračuje....
Prosím všechny, kdo mi posílají vzkazy, aby byli trpěliví, pokud mám plný obchod lidí, nemůžu okamžitě odpovídat na všechny vzkazy.
A pokud mi někdo napíše tři vzkazy a poslední zní: tak co ty rybičky??!! rychlost odpovědi to neovlivní
Jinak šneci jsou super a krásní sumci dorazili.
Co se týče Crossocheilus siamensis, v tuto chvíli nejsou nikde k sehnání....
To se mu nedivím nešlo by přes vzkaz poslat cenu, že bych začal šetřit a shánět

Krásní šneci. Skoro přemýšlím, zda se mi někam vejdou.. Ale sháním teď hlavně Tylomelania sp.
Jsme.

Napište vzkazem o jaké druhy byste měl zájem.
Aha, tak ten za 25,- fakt nebude.

Jsem na ně ukrutně zvědavá a Navik se už nemůže dočkat.

jé sorry já měl na mysli jiného krasavce

Bílé jsem viděl v ostravském Globusu a moc mě nenadchli. Ale borůvky na fotce, už uvažuji, kam si je dám. No a pokud se objeví i ty švestkové, tak asi fakt do Braníka pojedu.

Bílé? BÍLÉ ?! A kam to podle tebe máme pořád dávat?

To se nesmí Káča dozvědět, jinak pro ně zase pojedem

Sákryš to je ale vážně krasavec
Mrkni se do mojí prezentace nádrže "krevetkárko" v posledním záznamu v deníku je foto

Nebylo by foto "borůvek"?

Také mám něco "modrého" v akva

, zakoupeno jako modrý okružák ve velikosti cca 3mm, dnes už mají cca 2-3 cm, ale plochou ulitu

to Jarka: lépe napsat předem, než věřit

ale jak jsem tak koukala, tak ho máme

těšíme se

Borůvky tu jsou, je tu modro.
Tak to je super. Na raky se zatím budeme jen dívat, ale modrá ampulárka, ta se k nám ještě vejde... Zítra přijedeme
A věřím, že u vás seženu řetízkový obojek 50cm... Všude jinde jaksi nemají.
ZOO Braník je nejen pro akvaristiku. S "něčím" v uchu doporučuji veterinu, nemám otoskop.
Co se nápisu týče, víme, odstraníme chybu.
Máme modrý raky!!! A modrý ampulárie

Vše pro vaše čtyřnohé mazlíčky - chvilku jem musela čekat než tam skočil vhodný obrázek aby to bylo k přečtení, většinou to není vidět.
Já myslela, že tam je převážně akvaristika, ale takhle to vypadá že je to zaměřno na čtyřnožce. Místo "čtyřnohé" napiš "domácí" a vztahuje se to i na ryby
Jinak na ty drobné vet. zákroky je nutné se nějak objednat nebo domluvit, nebo můžu přijít kdykoliv v otvíračce? (Morče má asi něco v uchu.)
0
[4493] - Amerika 18.07.10 23:17 Danila To jsem ráda, že se stránky líbí, budu na nich pracovat
Co se králíků týče,pokud se budete snažit je "zakrsnout" podvýživou, budete mít v případě koupě nezakrslého králíka velkého, podvyživeného a nemocného králíka, přesně tak, jak psala katterinečka.
U nás najdete opravdu zakrslé králíky a také křížence, na což ovšem upozorňujeme předem.
Ať vám dupou

Www stránky jsou bezvadné. To logo je unikátní. Gratuluji.
Budete mít neritiny ? Někdy ke konci prázdnin ...
Máme stránky!!!!
www.zoobranik.cz
Omlouvám se, ještě nejsou úplně dokončené, ale najdete tam kontaky a co je hlavní:
Aktuální seznam ryb a jiných živočichů, který je v tuto chvíli v prodejně
Uff. Budu na nich tvrdě pracovat, slibuju. Danila
Já vím, hlásil se k Tobě Tomáš Kučera,už mi to říkal, mluvili jsme spolu

Mezi akvaristy se nic neutají

Raky mít určitě budeme, oranžové i modré, ale do úterka to nestihnu...
Jinak máme V PONDĚLÍ ZAVŘENO!!! Tak ať nejedete zbytečně.
Tak vida, zde jsem se zmínila o malinách a hned se ke mě dneska hlásil nějaký sympaťák ve Viváriu...
Mimochodem, máte modré raky? Jednoho jsme dneska dovezli, ale nebyl pro má a já se asi zamilovala.
Sou úžasný!!! Jsou u krevetek

A moji líbáčci?

ty jsou pochopitelně v "čichavčím ráji". Cestou jsme málem měli polívku, jeli sme domů snad 2 hodiny (28 km) (Praha v pátek je fakt strašná, ale stálo to za to! ), tak jsme zastavili na benzínce a koupili chlazenou mattonku, o kterou byl sáček celej opřenej...dorazili jsme v pořádku a už plaveme a lezeme...
Brza zase ahoj

Tak se na maliňáky těšíme a připravíme pro ně nejakou mega kostičku

To tu bude jak v zelenině, v akvárku borůvky a u misek maliny

Maliňákům - nazdar!

Gratulujeme k otevření. A myslím, že na začátku příštího týdne se přijedeme podívat. Až se tam objeví někdo s 2ma malinama, tak to jsme my...
A neptali se kde máte misku na vodu v každém akváriu?

Gratulace, taky jsme už několikrát prošli, i když s jiným artiklem.)
Ladu: V Rychnově je vždycky nad čím slintat, už se děsně těším

gratulace k zeleným prckům

aspoň už nebudeš oslintávat akva v Rychnově..

Přidat reakci
1 ...... [67] ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236302x