ZOO Braník
Proč nejste blíž našeho Popílkova. Byl bych u Vás každou chvilku. Jinak, fotky hezké, vypovídají o tom, že obchod vypadá skvěle. Hodně štěstí a spokojených zákazníků.
0 20.07.2010 18:24 Danila [4490] - Amerika Očistec pokračuje....
Prosím všechny, kdo mi posílají vzkazy, aby byli trpěliví, pokud mám plný obchod lidí, nemůžu okamžitě odpovídat na všechny vzkazy.
A pokud mi někdo napíše tři vzkazy a poslední zní: tak co ty rybičky??!! rychlost odpovědi to neovlivní
Jinak šneci jsou super a krásní sumci dorazili.
Co se týče Crossocheilus siamensis, v tuto chvíli nejsou nikde k sehnání....
To se mu nedivím nešlo by přes vzkaz poslat cenu, že bych začal šetřit a shánět
0 20.07.2010 12:00 Jarka Krásní šneci. Skoro přemýšlím, zda se mi někam vejdou.. Ale sháním teď hlavně Tylomelania sp.
Jsme.
Napište vzkazem o jaké druhy byste měl zájem.
Aha, tak ten za 25,- fakt nebude.
Jsem na ně ukrutně zvědavá a Navik se už nemůže dočkat.
jé sorry já měl na mysli jiného krasavce
Bílé jsem viděl v ostravském Globusu a moc mě nenadchli. Ale borůvky na fotce, už uvažuji, kam si je dám. No a pokud se objeví i ty švestkové, tak asi fakt do Braníka pojedu.
Bílé? BÍLÉ ?! A kam to podle tebe máme pořád dávat?
To se nesmí Káča dozvědět, jinak pro ně zase pojedem
Sákryš to je ale vážně krasavec
Mrkni se do mojí prezentace nádrže "krevetkárko" v posledním záznamu v deníku je foto
Nebylo by foto "borůvek"?
Také mám něco "modrého" v akva
, zakoupeno jako modrý okružák ve velikosti cca 3mm, dnes už mají cca 2-3 cm, ale plochou ulitu
to Jarka: lépe napsat předem, než věřit
ale jak jsem tak koukala, tak ho máme
těšíme se
Borůvky tu jsou, je tu modro.
0 19.07.2010 17:47 Jarka Tak to je super. Na raky se zatím budeme jen dívat, ale modrá ampulárka, ta se k nám ještě vejde... Zítra přijedeme
A věřím, že u vás seženu řetízkový obojek 50cm... Všude jinde jaksi nemají.
ZOO Braník je nejen pro akvaristiku. S "něčím" v uchu doporučuji veterinu, nemám otoskop.
Co se nápisu týče, víme, odstraníme chybu.
Máme modrý raky!!! A modrý ampulárie
Vše pro vaše čtyřnohé mazlíčky - chvilku jem musela čekat než tam skočil vhodný obrázek aby to bylo k přečtení, většinou to není vidět.
Já myslela, že tam je převážně akvaristika, ale takhle to vypadá že je to zaměřno na čtyřnožce. Místo "čtyřnohé" napiš "domácí" a vztahuje se to i na ryby
Jinak na ty drobné vet. zákroky je nutné se nějak objednat nebo domluvit, nebo můžu přijít kdykoliv v otvíračce? (Morče má asi něco v uchu.)
0 18.07.2010 23:17 Danila [4490] - Amerika To jsem ráda, že se stránky líbí, budu na nich pracovat
Co se králíků týče,pokud se budete snažit je "zakrsnout" podvýživou, budete mít v případě koupě nezakrslého králíka velkého, podvyživeného a nemocného králíka, přesně tak, jak psala katterinečka.
U nás najdete opravdu zakrslé králíky a také křížence, na což ovšem upozorňujeme předem.
Ať vám dupou
Www stránky jsou bezvadné. To logo je unikátní. Gratuluji.
0 17.07.2010 22:27 kreten – Re: Imii
Budou
Budete mít neritiny ? Někdy ke konci prázdnin ...
1 17.07.2010 22:00 Danila [4490] - Amerika A jinak malá ukázka toho, co dostane Navik příští týden za rybky od nás....
Panaqolus sp. NEW ZEBRA JUTAI
V nabídce nejsou, jsou to raritky na objednávku
Máme stránky!!!!
www.zoobranik.cz
Omlouvám se, ještě nejsou úplně dokončené, ale najdete tam kontaky a co je hlavní:
Aktuální seznam ryb a jiných živočichů, který je v tuto chvíli v prodejně
Uff. Budu na nich tvrdě pracovat, slibuju. Danila
Já vím, hlásil se k Tobě Tomáš Kučera,už mi to říkal, mluvili jsme spolu
Mezi akvaristy se nic neutají
Raky mít určitě budeme, oranžové i modré, ale do úterka to nestihnu...
Jinak máme V PONDĚLÍ ZAVŘENO!!! Tak ať nejedete zbytečně.
0 17.07.2010 15:10 Jarka – Maliny
Tak vida, zde jsem se zmínila o malinách a hned se ke mě dneska hlásil nějaký sympaťák ve Viváriu...
Mimochodem, máte modré raky? Jednoho jsme dneska dovezli, ale nebyl pro má a já se asi zamilovala.
Sou úžasný!!! Jsou u krevetek
A moji líbáčci?
ty jsou pochopitelně v "čichavčím ráji". Cestou jsme málem měli polívku, jeli sme domů snad 2 hodiny (28 km) (Praha v pátek je fakt strašná, ale stálo to za to! ), tak jsme zastavili na benzínce a koupili chlazenou mattonku, o kterou byl sáček celej opřenej...dorazili jsme v pořádku a už plaveme a lezeme...
Brza zase ahoj
Tak se na maliňáky těšíme a připravíme pro ně nejakou mega kostičku
To tu bude jak v zelenině, v akvárku borůvky a u misek maliny
Maliňákům - nazdar!
0 16.07.2010 19:50 Jarka – Gratulace
Gratulujeme k otevření. A myslím, že na začátku příštího týdne se přijedeme podívat. Až se tam objeví někdo s 2ma malinama, tak to jsme my...
0 16.07.2010 09:07 Sewer [99] Hurááá ...
... jedeme za Vámááá
...
No, cestou musíme ještě navštívit pár míst, ale řekl bych, že do oběda úrčo dorazíme
A neptali se kde máte misku na vodu v každém akváriu?
Gratulace, taky jsme už několikrát prošli, i když s jiným artiklem.)
Ladu: V Rychnově je vždycky nad čím slintat, už se děsně těším
gratulace k zeleným prckům
aspoň už nebudeš oslintávat akva v Rychnově..
Přidat reakci
1 ...... [67] ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236275x