Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  a samo taky žádný výdaje
 a samo taky žádný výdaje  

...částečně máš pravdu,ale většinou se pouze posouvám,nebo stojím rovně v koloně
 ...částečně máš pravdu,ale většinou se pouze posouvám,nebo stojím rovně v koloně  ,to co v sobotu ráno jedu 20min,v týdnu trvá i hodinu+
 ,to co v sobotu ráno jedu 20min,v týdnu trvá i hodinu+ 
 - to bude tak stejně daleko jako třeba do Úval.
 - to bude tak stejně daleko jako třeba do Úval.

....zvaž to,2 krámy,nebo 3,,to už je jedno
 ....zvaž to,2 krámy,nebo 3,,to už je jedno 
 Takže se těším na slogan ZOO Braník 200x v ČR ;)
 Takže se těším na slogan ZOO Braník 200x v ČR ;) A to jak jste vyhnala babu zatrcenou, nás velmi pobavilo
 A to jak jste vyhnala babu zatrcenou, nás velmi pobavilo 

Abych nezapoměl,gratuluju k další pobočce
 Abych nezapoměl,gratuluju k další pobočce 

)) takhle se na ně musí. A až babu příště uvidíte jen jít okolo, rovnou výstražně chrastěte krabičkou s vločkama pro ryby! ("oproti tomu docent Vajgl soudí, že zabít je málo...")
)) takhle se na ně musí. A až babu příště uvidíte jen jít okolo, rovnou výstražně chrastěte krabičkou s vločkama pro ryby! ("oproti tomu docent Vajgl soudí, že zabít je málo...")

Taky gratuluju k otevření a dál držím palce, aby vám obchod klapal. Sleduju to tu s velkým respektem už od počátků. Pokud někdy zabloudím do Prahy, tak kašlu na všechny turistický atrakce a mířím rovnou do Bráníka
  Taky gratuluju k otevření a dál držím palce, aby vám obchod klapal. Sleduju to tu s velkým respektem už od počátků. Pokud někdy zabloudím do Prahy, tak kašlu na všechny turistický atrakce a mířím rovnou do Bráníka  

Jste borci !!
 Jste borci !!   

minulej tejden jsem u Vás byl poprvý na Braníku a kupoval kořen a diskutoval o všem možným
 minulej tejden jsem u Vás byl poprvý na Braníku a kupoval kořen a diskutoval o všem možným  musím Vás znova pochválit za to, jak to vedete a těšim se až za pár neděl zajedu pro flexi, další kořen atakdál. Tak hodně zdaru
 musím Vás znova pochválit za to, jak to vedete a těšim se až za pár neděl zajedu pro flexi, další kořen atakdál. Tak hodně zdaru  
 a něco drobného nakoupit ...
 a něco drobného nakoupit ...

Já to nechápu...Naštěstí stačilo mlčet a když už to bylo k nesnesení, zahlásit, že radši nebudu mluvit s nikým
   Já to nechápu...Naštěstí stačilo mlčet a když už to bylo k nesnesení, zahlásit, že radši nebudu mluvit s nikým 

Ale topítko a filtr bych radši vynechal.
  Ale topítko a filtr bych radši vynechal. 

tý brďo
  tý brďo  

A Ziky konečně nalezl odpověď na  věčnou akvaristickou otázku: "Co si můžu dát do akvária - skleněné koule???"
 A Ziky konečně nalezl odpověď na  věčnou akvaristickou otázku: "Co si můžu dát do akvária - skleněné koule???"  

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x