Naš akce zřizování nového obchodu ZOO Chodov začína velmi zostra...
Nad námi bydlí stará žena, na kterou nás na začátku správce objektu upozornil, že je to poněkud "problematičtější" a co čert nechtěl, bydlí přímo nad obchodem.
Vzala jsem na vědomí s tím, že jsem nekonfliktní typ
a nebude problém.
Omyl.
Dnes odpoledne dotyčná osoba naběhla na Zikyho, který škrábal starou malbu a obrušoval stojany s tím, že se jí do bytu práší a ve výsledku sdělila následující skutečnosti:
- budeme muset zaplatit náklady na kompletní úklid celého bytu (to je ale náhoda, před Vánoci)
- pošle na nás svého syna, který je právník a ten si to s námi vyřídí a šeredně to
odskáčeme
- Ziky je: cituji "hovado kapitalistický" a má jít škrábat stěny a brousit stojany ven
před panelák
- objekt nemůžeme mít pronajatý, protože ona o tom neví a tím pádem jde o nelegální
vloupání, což hodlá ohlásit...
- nevybíravým slovníkem vyžadovala informace o výši nájmu a další...
Ziky to řešil v klidu a rozumně, ale marně...
Při druhém tatarském nájezdu dotyčné osoby v průběhu asi hodiny, mi v Braníku po Zikoušových telefonátech definitivně ruply nervy, sedla jsem do auta a vydala se celou situaci řešit....
Mimochodem - pokud by dotyčná stařenka přišla, v klidu nám řekla, že jí zaprášený parapet trápí, tak se osobně večer seberu a přijdu jí vytřít klidně celej byt....
Druhá sousedka nad námi nemá problém. Žádný.