Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  A byla by to akorát další voda na mlejn.
 A byla by to akorát další voda na mlejn. doporučuju zjistit fóbie týhle paní ze zvířat a potom zverák na ten druh specializovat
 doporučuju zjistit fóbie týhle paní ze zvířat a potom zverák na ten druh specializovat  jen škoda, že zverák zaměřenej vyloženě na teraristický zvířata by se asi moc nechyt...
 jen škoda, že zverák zaměřenej vyloženě na teraristický zvířata by se asi moc nechyt... 
 Dobrá rada se cení.
 Dobrá rada se cení. 

a nebude problém.
 a nebude problém.

. Někdy je ale lepší řezat a řezat a ...
 . Někdy je ale lepší řezat a řezat a ... 

Ale dobrý, ještě žijem.
  Ale dobrý, ještě žijem. 

,hlavně si to pojisti proti živlům,než se ukážu,,,já se teď pojistil i proti rozvodnění studny
 ,hlavně si to pojisti proti živlům,než se ukážu,,,já se teď pojistil i proti rozvodnění studny 
 Začíná mi velice slušně hrabat, druhý rok ve stále stejné dřině se začíná projevovat a neudržím myšlenku
 Začíná mi velice slušně hrabat, druhý rok ve stále stejné dřině se začíná projevovat a neudržím myšlenku Ale to ostatní zatím ano, takže to ještě není taková krize
 Ale to ostatní zatím ano, takže to ještě není taková krize 

Před pár vteřinami nám namontovali na Chodově elektroměr!!!!
  Před pár vteřinami nám namontovali na Chodově elektroměr!!!! Pravděpodobně si potřeboval vylít zlost a skutečně si to užil....
 Pravděpodobně si potřeboval vylít zlost a skutečně si to užil.... zvláště když se tam v okolí akvaristiky prakticky nevyskytují
 zvláště když se tam v okolí akvaristiky prakticky nevyskytují 

.
 . , však víš, že jsme na něm mohly oči nechat ( i kámoška laik neakvarista
 , však víš, že jsme na něm mohly oči nechat ( i kámoška laik neakvarista   ), teď vypadá ještě líp, asi budu muset přijet
 ), teď vypadá ještě líp, asi budu muset přijet   
  Každopádně držim palce!! A doufám, že se novej obchůdek nestane novou výmluvou ohledně Rychnova!
 Každopádně držim palce!! A doufám, že se novej obchůdek nestane novou výmluvou ohledně Rychnova!  
   Tak ať vám to jde od ruky!!
 Tak ať vám to jde od ruky!! Jedna rodinná - Zikoušovi vykvetla v jeho 600 litrovém paludáriu orchidej
 Jedna rodinná - Zikoušovi vykvetla v jeho 600 litrovém paludáriu orchidej

.
 . 

.
 .
 . A taky bych uvítala další obchůdek někde u nás, tady je na prodej bývalá prodejna
 . A taky bych uvítala další obchůdek někde u nás, tady je na prodej bývalá prodejna  . Řekla bych, že byste tu všechny akvaristiky v okolí položili na kolena
. Řekla bych, že byste tu všechny akvaristiky v okolí položili na kolena 

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x