Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  

Kdy budete otevírat
 Kdy budete otevírat   

.
 . Nakonec by skončilo ve velký nádrži s rejnokem..
 Nakonec by skončilo ve velký nádrži s rejnokem.. Moc práce, ale na druhou stranu by jste měly další pracovní sílu
  Moc práce, ale na druhou stranu by jste měly další pracovní sílu  
  .
 . 

Ale v úterý odtajníme veřejně...
 Ale v úterý odtajníme veřejně...

Ac-dc?
 Ac-dc? 

Je fakt, že pro zákazníky jsem pořád jedno ucho
  Je fakt, že pro zákazníky jsem pořád jedno ucho  Tak to ty moje slechy prostě nějak nezvládly...Bolí to..
  Tak to ty moje slechy prostě nějak nezvládly...Bolí to.. 

Tisíceré díky ZOO Braník za pomoc při záchraně ježků!
 Tisíceré díky ZOO Braník za pomoc při záchraně ježků! 

To bych někdy fakt
  To bych někdy fakt  
  Tahle chlupatá "rybka" se jmenuje Burák a do mého biotopu "pažravci z Humpolce" zaplula bez problémů
 Tahle chlupatá "rybka" se jmenuje Burák a do mého biotopu "pažravci z Humpolce" zaplula bez problémů  . Tímto děkujeme ZOO Braník za milého kamaráda, před kterým není žádné jídlo v bezpečí a Danile za výběr klidnějšího (občas to tak nevypadá
 . Tímto děkujeme ZOO Braník za milého kamaráda, před kterým není žádné jídlo v bezpečí a Danile za výběr klidnějšího (občas to tak nevypadá  ) veveřáka
 ) veveřáka 

a pomalu se to blížííííí....
 a pomalu se to blížííííí.... 
 PS: pořízený mech zatím leží na dně v původní mřížce a čeká na umístění, vypadá hezky
 PS: pořízený mech zatím leží na dně v původní mřížce a čeká na umístění, vypadá hezky  Michal K.
 Michal K. Plný obchod kamaráů, bylo to moc fajn. Děkuju Mouchovi za podporu a bramborovou kaši se šunkou...Zachránil jsi mi život.
 Plný obchod kamaráů, bylo to moc fajn. Děkuju Mouchovi za podporu a bramborovou kaši se šunkou...Zachránil jsi mi život.

voda, kameny
 voda, kameny Až se Zikouš zmátoří,začne se něco dít, v současnosti jsem ráda, že dýchám
 Až se Zikouš zmátoří,začne se něco dít, v současnosti jsem ráda, že dýchám 
 Tortula ruralis nee.
 Tortula ruralis nee.Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x