Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránku 43 Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
Otvírat novou akvaristiku (spíš akvarističičku) ZOO Chodov budeme, ovšem kdy, to nevím, protože máme opět potíže s elektřinou. Prodejna to bude malinká, ale už se na ní těším.

Následně nás čeká rekonstrukce prostorů - opět dezolátní stav,i když možná o něco lepší, než byl před dvěma lety Braník :)

Jakmile tam bude aspoň světlo, začne se pracovat a hodím sem nějaké fotky:-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JJaanca
No tak to je bomba, mám to 5 min. od baráku :) smich smich

Kdy budete otvírat?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - StistkoRe: Danila
Teda, to už se těším - na Chodov to mám z práce kousek :-) Kdy budete otevírat :-D :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Danila
A při přebírání ceny "Podnikatelé roku 2020" zazní jen tak mimoděk věta. " Na Bráník, budeme vždycky v dobrým vzpomínat, to víte byla to naše první akvaristika". :-D
Ať se daří nejen v akvaristice. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida
Kdy budete u nás..tady je starejch stodol bez střechy...pracovat aspon´přes den možno ano smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 Re: Danila
To by mě zajímalo kdy se vás dočkám v Plzni, to by už mohl být třeba OČISTEC X :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - katterinecka Re: Danila
to budete mít dvě akvaristiky nebo jak to plánujete?
 Reagovat na tento příspěvek 16  - Danila
Šílenci jsme naprosto šílení a proto:

Nový seriál Zřizování nového obchodu - OČISTEC II smich

Ale nemůžu za to, jela jsem koupit starší stojany na akvária a nějak se to vymklo....

Takže jsme od 1. listopadu majiteli totálně zdevastované akvaristiky naproti poliklinice Chodov, asi 300 metrů od metra Chodov...

Právnička tvrdí, že jsem kaskadér, přátelé, že magor a bankovní konto říká, že jsem se definitivně zbláznila.

Kdo si pamatuje začátky a rekonstrukci tady v Braníku, jistě si vzpomene, jak jsem neměli do poslední chvíle elektřinu - historie se opakuje, předchozí majitek odmontoval elektroměr a sehnat revizáka,který by to udělal rychle je nadlidskej výkon...

Takže čekáme, potmě se pracovat nedá...Masakr, ale žijem smich

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 4  - Moucha Re: Danila
no proste jste silenci a drzim palecky (a uz zhavim mozkovy zavity), ale mlcim jako hrob
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Laduschka Re: Danila
zase zkrmujete... smich
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – Re: HaDaS
HaDaS napsal: Bob66 napsal: Mě napadlo úplně to samé Moc práce, ale na druhou stranu by jste měly další pracovní sílu :)

Jedna pracovní jednotka je málo :-D .

To by mi ještě chybělo, odkalovat mimino:-) Nakonec by skončilo ve velký nádrži s rejnokem..
 Reagovat na tento příspěvek 0  - HaDaS – Re: Bob66
Bob66 napsal: Mě napadlo úplně to samé :-D Moc práce, ale na druhou stranu by jste měly další pracovní sílu :)
Jedna pracovní jednotka je málo :-D .
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Bob66 – Re: Danila
Danila napsala: Deathbull napsal: Gratuluji palec

K čemu??? Ježiš, Danilí Zikyčátko není živý tvor!!! Žádní malí akvarističtí tvorečkové se produkovat nebudou, na to máme moc práce smich

Mě napadlo úplně to samé :-D Moc práce, ale na druhou stranu by jste měly další pracovní sílu :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull Re: Danila
Tak to sorry, ale pod definicí "Danilí Zikyčátko" jsem si nějak nedovedl představit nic jiného :-P
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – Re: Deathbull
Deathbull napsal: Gratuluji palec

K čemu??? Ježiš, Danilí Zikyčátko není živý tvor!!! Žádní malí akvarističtí tvorečkové se produkovat nebudou, na to máme moc práce smich
To Václav: středu si náhodou pamatuju, ono to s tou mojí senilitou ještě není tak hrozný ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - UsineRe: Danila
Sraz je až ve středu ne v úterý, aby jsi tam nebyla o den dříve. smich
Gratuluji palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: Danila
kurna a ja o to prijdu.... :-( :-(
Mrakoplash napsal: Tajný ? smich

BYlo by to naprosto tajný, kdybyste v Rychnově nechovali slepičí prdelky, který vykecaj úplně všechno tone Ale v úterý odtajníme veřejně...

Padla otázka, zda to bude malý Danilí Zikyčátko..... No , taky by se to tak dalo nazvat smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – Re: Mrakoplash
tone
Myslím, že byste možná mohli tentokrát vypáčit ze Zikouše naše nejnovější překvapení coze
Zatím je to tajný a přísně střežený tajemství a ve středu to možná vykecáme veřejně:-) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: zikyc
zjistíme i to, co nevíš :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: zikyc
Vyslechnout..od slova výslech...asi to parkování? Ale ten chlap už tam ležel smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Peťura
To si jenom myslíš,že nic nevíš. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - zikyc Re: souky
Jak vyslechnout?? nic nevim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Danila
no, ale hlavně zikyho vem, toho potřebujem vyslechnout smich
Lidové jména pro Škvora = Uchavec - Plzeňsko
cs.wikipedia.org/…
smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: vaclav
Že by metalická piškořka??? smich
Nevím, co mi do těch uší vlezlo, ale zřejmě to šlo jedním uchem tam a druhým ven... V každém případě doufám, že se dám dohromady brzy i proto, že bych konečně ráda dorazila ke Třem trojkám - abych si všechno vvyslechla smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - S invalida Re: Danila
Metalika? smich Ac-dc? smich
Nevlezl ti do nich uchavec? smich
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: romant
Že by? smich Je fakt, že pro zákazníky jsem pořád jedno ucho smich Tak to ty moje slechy prostě nějak nezvládly...Bolí to.. sad
A sakra, to byl určitě ten můj hromový ZDAŘBŮH, příště budu zdravit raději postaru smich
 Reagovat na tento příspěvek 4  - R romant Re: Danila
Když oni ty zákazníci nekacaj takovejch hovadin, že to by bylo, aby se z toho jeden nerozmohl. :-D
Zprávy z očistce:

Ziky se relativně uzdravil, právě včas smich

Danila pro změnu leží doma se zánětem obou uší a antibiotiky.
Nejsem si jistá, co jsem kde poslouchala, ale musel to být nááářez smich

Starší reakce

Dnes 29.10.2011 je v ZOO Braník OTEVŘENO do 17:00 ano hop
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Kristýna
Fotka k příspěvku Tisíceré díky ZOO Braník za pomoc při záchraně ježků! :-)
Ježek se nažral hned po příchodu domů...tak to snad bude dobré. :-)

Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
Pažravcům z Humpolce ZDAR!!! smich

Ziky je pořád marod a před pár minutami jsem zvedla pytel plný všeho možného hnusného odpadu... Odvděčil se mi tím, že se dole protrhl a zasypal mně + část podlahy nepopsatelným svinstvem v okruhu asi půl kilometru smich

Poslední kapka v půl desáté večer.... : tone To bych někdy fakt sad

Občas bych dala přednost nějaké méně stresující práci např. v továrně na výbušniny...

Zítra odpoledne přijdou zase nějaký kytky - tentokrát hlavně echinodory a anubiasy...Tak až to proleze dezinfekcí, bude z čeho vybírat...
 Reagovat na tento příspěvek 11  - bluedream – Nejen rybky můžou připlavat ze ZOO Braník :-)
Fotka k příspěvku Tahle chlupatá "rybka" se jmenuje Burák a do mého biotopu "pažravci z Humpolce" zaplula bez problémů ano . Tímto děkujeme ZOO Braník za milého kamaráda, před kterým není žádné jídlo v bezpečí a Danile za výběr klidnějšího (občas to tak nevypadá :-D ) veveřáka ahoj

Reagovat na tento příspěvek 3  - PeťuraRe: Danila
Tak mechy už mám v aqa a vypadají skvěle,doufám,že se chytnou,udělám pak pár foto.
Danilko díky moc je to super teď ještě jen ten Tortula ruralis.
 Reagovat na tento příspěvek 4  - RAP
Danila napsala:A bestie převlečený za kamarády si ze mně ještě dělají srandu.... sad
To si na omylu, my to s tebou myslíme dobře. Dechová cvičení zklidní organismus a pomáhá od stresu! ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - tomchamikRe: Danila
Taky se už těším....ten boxík vozím v autě,,jen jsem furt na opačné straně než je Braník,,,až to rozšíříte,,nebude nějaká další pobočka??? :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: MiKu
O budování nového prostoru v Braníku radši ani nepřemýšlím, protože to bude masakr:-) a pomalu se to blížííííí.... ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MiKu Re: Danila
třeba příjdou v rámci akce Z zadarmo rozšířovat obchod :-) PS: pořízený mech zatím leží na dně v původní mřížce a čeká na umístění, vypadá hezky :-) Michal K.
Danila napsala: Přesně:-) Plný obchod kamaráů, bylo to moc fajn. Děkuju Mouchovi za podporu a bramborovou kaši se šunkou...Zachránil jsi mi život.

Nastala moje noční můra - Ziky už čtrnáct dní leží s angínou a celé ZOO Braník + akvária našich klientů o která pečujeme, mi zůstalo na krku...

Ve výsledku je to starost o zhruba šedesát akvárií tady a dalších šest tisíc litrů v akváriích u klientů, a jako na potvoru tam zrovna překrmili...Takže telefonát v deset večer a řešení krize do tří do rána....

Plus nějací ti savci, ptáci, plazáci, prodej, úklid, kompletní administrativa spojená s obchodem a Zikouš, který včera okomentoval moje telefonické nářky slovy: " Ten chleba co tu je, se nedá jíst" ....Nebýt toho, že mi v půl čtvrté ráno naservíroval teplé pečené kuře, tak ho zabiju:-)

Ale dobrý, ještě žijem.

A bestie převlečený za kamarády si ze mně ještě dělají srandu.... sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAP
PaDa napsal: Danila napsala: v současnosti jsem ráda, že dýchám :-D
Dýchej zhluboka ano

A klidně ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 5  - PaDa
Danila napsala: v současnosti jsem ráda, že dýchám :-D
Dýchej zhluboka ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: švíco
Mořské akvárium je pořád v záběhu:-) voda, kameny:-) Až se Zikouš zmátoří,začne se něco dít, v současnosti jsem ráda, že dýchám :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PeťuraRe: Danila
O.K.tak já se tam zítra odpoledne nějak stavím a domluvíme se.Díky moc
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Peťura
Fontinalis hypnoides by se dal určitě hop Tortula ruralis nee.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PeťuraRe: Danila
Takže zítra jezdit nemám,už ti nezbylo nic?A co ten Fontinalis hypnoides,dal by se sehnat?

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [43] ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236302x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617?od=2101