V Braníku se toho poslední tři neděle děje poměrně hodně, problém je ovšem ten, že většina věcí je nepublikovatelná, protože kdybych je zmínila, tak je vypípané každé druhé slovo a mám na krku minimálně patnáct žalob pro urážku na cti
Zavřeli jsme Chodov, oželeli ztrátu peněz, důvěry a iluzí, rozloučili se s některými brigádníky,jedním zaměstnancem a několika dodavateli, pořídili si chřipku a jiné chuťovky a také zjistili, že 95% našich klientů je úžasnejch a 5% na zabití.... Z těch pěti procent jsou čtyři procenta kožešinomilové a jedno procento akvaristi.
Mám ráda lidi... Ovšem exoti typu jednoho excelentního osoby, který sem chodí zhruba každých čtrnáct dní, aby mi po desetiminutovém prolétnutí akvárek sdělil, že naše ryby mají roztrhanou KRESBU!!, nemáme tu nic zajímavého a jinde viděl naprosto úúúžasné věci a jak je možné, že tu nemáme( dosaďte úplně cokoli - například z deseti variet skalár není možné si vybrat, protože by měli mít tu kresbu trochu jinou, z dvaceti druhů pancéřníčků si nevybere, protože by chtěl tu ploutvičku trochu jinak posazenou...atd. ad nauseam)
Další typy tvrdí, že jsme buď úplně blbí, nebo příšerně drahý a naprosto neschopný atd ...Protože nemáme sumečky žraločí,závojnatky v kouli a tvrdíme, že terčovci ve 22 stupních prostě dlouho žít nebudou....
A taky neumíme vyřešit problém s akváriem Biorb...a nejsme schopní vést hodinovou zasvěcenou debatu o ideálním poměru zinku, molybdenu a draslíku, protože jsme natolik přízemní, že si dohledáme příslušné hodnoty, doporučíme hnojivo a dále to neřešíme(osobně bych doporučila zajít do Pet centa a poradit se tam).
Zvažuju, že si pořídím skunka...Jen tak pro radost
Zatím mi zikouš přivezl nové mazlíčky...A ti mě opravdu těší...Apalone spinifera...