Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  Určitě jsem na spoustu věcí zapoměl, soustředil jsem se jen na akvária, v každém případě pokud budete mít cestu do Prahy doporučuji prodejnu určitě navštívit, stojí to za to
 Určitě jsem na spoustu věcí zapoměl, soustředil jsem se jen na akvária, v každém případě pokud budete mít cestu do Prahy doporučuji prodejnu určitě navštívit, stojí to za to  

Krásná fotka raků
 Krásná fotka raků  
  . Noc strávil u topení a je naštěstí bez následků
. Noc strávil u topení a je naštěstí bez následků 
 U nás je pár novinek. Bonnie se nám svlíkla  a oblékla si zřejmě sexy obleček, páč se do ní hned druhé ráno Clyde zakoukal.
 U nás je pár novinek. Bonnie se nám svlíkla  a oblékla si zřejmě sexy obleček, páč se do ní hned druhé ráno Clyde zakoukal.  Asi to nedopadne nejlíp, když tu čtu, že s CPO není vše snadné,ale je hezké vidět, že jsou spokojení.
   Asi to nedopadne nejlíp, když tu čtu, že s CPO není vše snadné,ale je hezké vidět, že jsou spokojení.

. No nic, zůstanu u myší zebrovaných ... včera jsem v terárku našla dva mrňousky
. No nic, zůstanu u myší zebrovaných ... včera jsem v terárku našla dva mrňousky 

Ale vliv na funkci to nema. Jesteze se mi do toho neroztekl i ten cerny silikon, co jsem take koupil.
 Ale vliv na funkci to nema. Jesteze se mi do toho neroztekl i ten cerny silikon, co jsem take koupil. Hold zase nejaka vychytavka
 Hold zase nejaka vychytavka 

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x