Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránku 25 Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
Fotka k příspěvku Podařilo se fenka přežila a štěňátko také hop

Reagovat na tento příspěvek 8  - sux Re: Zoidik
řekl bych milovník zvířat, odborník a člověk oddaný svojí práci palec paní Danila a Ziky jsou jedni z mála v naší malé republice, kteří si zaslouží titul PROFÍK! X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Zoidik Re: Danila
majitelka obchodu, do toho veterina... ještě něco dalšího ať už to je teda kompletní?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull Re: Danila
Držím palce, zrovna tenhle trpaslík :(
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
Před chvílí jsme dorazili z práce a jen co jsem se stihla prevliknout ke spaní,zazvonil telefon ...tak jedu na veterinua čeká na mě dlouhá noc a operace císařsky řez u civavy,tak doufám,že to všichni včetně štěňat přežijem..
 Reagovat na tento příspěvek 3  - kyo Re: Danila
takovyhle zamestnanci uz dnes nerostou na stromech. je vybornej a vzdycky se vsim pomohl. drzte si ho :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fido16 Re: Danila
Super tak to se hezky čte. Tak hlavně ať plavou a okusují dříví :-)
Dyť se v tom velkém akva ztratí :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Danila
Nechápu proč jste tak stručná v případě Vaší maličkosti. Skromnost se dneska už nenosí.
 Reagovat na tento příspěvek 2  - Danila
Fotka k příspěvku Dagmar Zíková alias Danila, manželka Pavla Zíky a majitelka ZOO Braník.

Tým kompletní ;-)

Fotka k příspěvku Tohle je Lukáš K. Sovereign, náš jediný a mimořádně schopný zaměstnanec.

Absolvoval studijní obor Chovatel cizokrajných zvířat a roční praxi v ZOO Praha,následně studoval obor agrobiologie na VŠ.

V dětství se věnoval hlavně akvaristice, chovu běžných ryb, krabů, raků, lezců a různých obojživelníků, následně ho však jeho honba za dinosaury přivedla ke specializaci, kterou je teraristika.

Hlavní náplní jeho práce v ZOO Braník jsou ryby a akvaristika obecně, zároveň pečuje o veškeré plazy a poskytuje špičkové poradenství v oblasti chovu, reprodukce a chorob plazů a ještěrů.

Doma chová či choval :korálovky, hroznýše,krajty, užovky, chameleony, gekony, gekončíky,kudlanky, mnohonožky, strašilky a další neuvěřitelnou havěť včetně obojživelníků, ryb a činčilky jménem Myšuna.

Fotka k příspěvku Poslední dobou máme trochu hokej v tom, kdo je kdo - respektive mě jeden klient požádal, abych vyřídila manželovi,že děkuje za mail...

Což by bylo milé,ovšem v případě, že by Ziky nestál přímo vedle mne smich

Navíc se tu střídali brigádníci a zaměstnanci, naši kamarádi a přátelé tady při svých návštěvách pomáhali a radili našim klientům a následně tady byl v těch osobách nepředstavitelnej chaos.

Takže uvedu na pravou míru.

Tohle je Pavel Zíka alias Ziky, manžel Dagmar Zíkové a spolumajitel ZOO Braník

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Kytka
Taky díky, doufám, že se Ti podaří přesněji určit ty dvě kytky, co jsi tu vyšťourala v nádržích :-) Tomu říkám talent na špeky:-)
Jinak jak jsem konstatovala, že skutečná rachota začíná po zavíračce - no, jsme ještě stále v práci smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Kytka
Děkuju za příjemně strávený večer a inspiraci, jdu se ponořit do atlasu...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlk9 Re: Kytka
kdyby řekli tiskárnu, i by se tomu dalo věřit ale pračku na money? (hodte to OT pls)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 3  - Kytka Re: vlk9
No jasně, pračka na peníze :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - vlk9 Re: Danila
pračka v obchodě? měl jsem si dát o pivko míň stydim
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan Re: Danila
Kam se ty prkotinky hrabou na ty nádherný elka? palec
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
Posledních dest dní je na.... tone

Zikoušovi ukradli telefon, nová pračka v obchodě nám vyplavila podlahu, pokakalo se auto a přišel neskutečnej účet za vodu...Účet za elektřinu bude za 14 dní a já se asi voběsím rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan – Teda jestli ty tři příspěvky pod mým někdo smaže,
tak ho budu chodit strašit ještě sto let po smrti. Jeho. tone tone tone
 Reagovat na tento příspěvek 11  - snehulda007 Re: PaDa
Tak proto je mi všechno malý...A prej že moc žeru smich
 Reagovat na tento příspěvek 28  - PaDa Re: snehulda007
Ježíšek? To by mě zajímalo proč mě ten idiot nosí hadry a ne "elka"
Možná nechápe tvé dopisy, co dáváš před vánoci za okno: píšeš "letos prosím nějaký elka" a on ti posílá hadry velikosti L :-D
Všechno je o komunikaci :-P
 Reagovat na tento příspěvek 12  - snehulda007 Re: Danila
Zase Ježíšek? To by mě zajímalo proč mě ten idiot nosí hadry a ne "elka" tone smich
Krásná rybka... palec
Fotka k příspěvku A jednoho jsem okamžitě zabavila, už plave ve velkým...

Fotka k příspěvku Konečně jsem se dočkala, už tady zase plavou...Leporacanthicus triactis L 091 hop

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Moucha
Nejlepší je řešit dotazy přes telefon, nejmíň to zdržuje a vzkazy kolikrát nestíhám ano S tímhle OT souhlasím,můžu vysvětlit vzkazem ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: kahua
pokud chces resit dostupnost nejakyho produktu nebo objednavku tak je spolehlivejsi pres vzkazy, nebo email, uz to tu nekolikrat zaznelo no
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pepan
Taky bych se přimlouval aby se v tomto vlákně mazalo minimálně. Pokud to není dvaadvacetkrát o sršních. :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 7  - Danila
Panaky a adonise nedám!!! Poskakuju kolem nich už pět let a jsou moje srdeční záležitost, ty bych pryč nedala ;-), stále tam plavou.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - snehulda007 Re: fido16
PaDa má pravdu,včera jsem to byl zvizitýrovat a je na co koukat. Sunshine se teda pořát schovává,ale párkrát vylez z podšutru a teda to je ryba palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - fido16 Re: PaDa
Jasně já vím. Ale ti Panaci byli super. Doufám že ten můj taky tak vyroste jako byli ti v Braníku :-)
 Reagovat na tento příspěvek 3  - RAPRe: Danila
Danila napsala: Čištění skel v miniakvárku....
To by mě zajímalo, jak to děláš ve velkém. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 7  - PaDa Re: fido16
Nesmutni ;-) nezapomeň, že ZOO Braník je primárně obchod, až poté klubovní místnost ano
Ono tam bude pořád na co koukat...
I panaci? Jsou pryč? :-(
 Reagovat na tento příspěvek 3  - souky Re: Danila
no vidíš, a todle si přítelkyně myslela, že je to plastový, samozřejmě nos na skle aby si to prohlídla a pak se to hejblo smich takže očekávej žalobu kvůli dušební a hmotné(znečištěné spoďáry) újmě a
 Reagovat na tento příspěvek 0  - sux Re: Danila
Dobrá zpráva! X-) Zejtra se na to podívám a doplním objednávku. hop
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: sux
Pořešíme mailem. Ziky ;-)
No s manželem jsem se domluvil, že mi vyškemrá ještě jeden páreček :) Ale mám ještě jednu specialitku... palec
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: sux
Rejnoci už tu jsou nějakej ten den:-) A můžou být Vaši, záleží na tom, jak budete rychleeej smich
to ty cichly a panaci šli pryč? :-(

taková podívaná!!! Tak doufám, že za 14 dní tam přijdou ti moji dva rejnoci... palec
Komplet celá sestava ve velkým akva je prodaná, šli všichni společně a do podobně velkýho akva a do dobrých rukou(krále Miroslava):-)

Místo toho Pavel namíchal do dvoupůlkubíkovky neskutečnou sestavu včetně tří rejnoků, geofágů a další havěti...Dneska večer jsme seděli a koukali na ně, je to paráda...
Pokusím se to časem ke Směsce rybicky.net/nadrze/1195 doplnit včetně fotek.
Fotka k příspěvku VY jste se trefili, ale těsně vedle: chce sežrat tohohle.... :-|

Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa Re: Mrakoplash
člověče, ty ho snad znáš smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Mrakoplash
chudáci kapříci :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Mrakoplash Re: souky
Pavel měl hlad :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - souky Re: Danila
no vidíš, teď mi to docvaklo, kam jsi dala cichly?
Fotka k příspěvku Čištění skel v miniakvárku....

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: exit
Děkujeme za náštěvu, ať se daří palec Z Frýdku Místku to byl pořádný výlet potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Burik
Těšilo mne, bylo to fajn, jak se to tady sešlo :-D
Jinak co se týče testu na NO2, neakceptovat jakékoli růžové zabarvení bez ohledu na to, co je uvedeno v návodu na barevné škále!!!

Papírkové testy stojí za... tone Kdyby fungovaly tak, jak potřebuju, nemusela bych tady denně absolvovat pakárnu s kapkovými...V těch 95 nádržích se vždycky najde něco, co je potřeba pohlídat...
 Reagovat na tento příspěvek 3  - exit
Já tam dnes koupil krevety a mech.Obsluha super,výběr taky jen ceny maličko vyšší.Ale zase jsem sehnal to co u nás nemají.Krevety sedmi hodinovou cestu přežily a snad se jim bude dařit.
Vyzkoušejte

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [25] ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236302x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617?od=1201