Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  dovoluji si přidati foto... Krásné ryby. To za ty dva chlebíčky stálo!
 dovoluji si přidati foto... Krásné ryby. To za ty dva chlebíčky stálo!   

Je to z Ruska,ale akvarijní družstvo Pripjat Černobyl to tedy rozhodně není
 Je to z Ruska,ale akvarijní družstvo Pripjat Černobyl to tedy rozhodně není 
 Normální ryba má pupík, rejnok hrb
 Normální ryba má pupík, rejnok hrb  

Vytírají se, ale budu muset odvézt přebytečné ryby a vyhradit jim akva, protože si to vzájemně žerou s pandurama a začíná to být škoda...to mi zase bude bublat v bytě, na to se netěším ale tak je to radost.)
 Vytírají se, ale budu muset odvézt přebytečné ryby a vyhradit jim akva, protože si to vzájemně žerou s pandurama a začíná to být škoda...to mi zase bude bublat v bytě, na to se netěším ale tak je to radost.)
 V pondělí zakoupený páreček ramirezek u vás v Bráníku začal hned druhý den čistit dno v pravém předním rohu akvária a dnes už tam hlídají nakladené jikry
 V pondělí zakoupený páreček ramirezek u vás v Bráníku začal hned druhý den čistit dno v pravém předním rohu akvária a dnes už tam hlídají nakladené jikry  dovoluji si přidati foto... Krásné ryby. To za ty dva chlebíčky stálo!
 dovoluji si přidati foto... Krásné ryby. To za ty dva chlebíčky stálo!  

ZOO braník hlásí: Po čtrnáctidenním výpadku dodávek živé koretry jsme se konečně dočkali
 ZOO braník hlásí: Po čtrnáctidenním výpadku dodávek živé koretry jsme se konečně dočkali  

) nic se neděje, polský shope. Jen Ježíšek už někde objednal...
) nic se neděje, polský shope. Jen Ježíšek už někde objednal... 

Si děláš srandu, ale minulý týden mi tady jeden člověk před plným obchodem sdělil, že tu prodáváme vynesený starý tetry vyřazený z chovu
 Si děláš srandu, ale minulý týden mi tady jeden člověk před plným obchodem sdělil, že tu prodáváme vynesený starý tetry vyřazený z chovu  

Jako jestli by to nešlo nějak vyřešit, že se s ním v tom shopu nechtějí bavit a on to potřebuje vyřešit rychle....
 Jako jestli by to nešlo nějak vyřešit, že se s ním v tom shopu nechtějí bavit a on to potřebuje vyřešit rychle....
 jinak manželka je chápavá a chlebíčky mám donést nový zejtra
 jinak manželka je chápavá a chlebíčky mám donést nový zejtra  ))
)) jsem rád, že Vám chutnaly. Ryby doneseny v cajku, ramirezky byly první večer trochu vyjukaný, tak snad si zvyknou
 jsem rád, že Vám chutnaly. Ryby doneseny v cajku, ramirezky byly první večer trochu vyjukaný, tak snad si zvyknou 

Máte to u nás, chlebíčky byly výborný. Zdravíme manželku.Dan a Ziky
 Máte to u nás, chlebíčky byly výborný. Zdravíme manželku.Dan a Ziky jinak manželka je chápavá a chlebíčky mám donést nový zejtra
 jinak manželka je chápavá a chlebíčky mám donést nový zejtra  ))
)) 

Jako jestli by to nešlo nějak vyřešit, že se s ním v tom shopu nechtějí bavit a on to potřebuje vyřešit rychle.... A odpověď chci hned bez času na poradu s právníkem
 A odpověď chci hned bez času na poradu s právníkem 
 Už se skoro nepamatuju, kdy jsem šla z práce v půl sedmý...Asi nikdy...
 Už se skoro nepamatuju, kdy jsem šla z práce v půl sedmý...Asi nikdy... 
  .
. .
. Doděláváme, co se přes týden nestihlo - a stejně se nestihne, to se prostě nedá...Jsme tady každej den minimálně dvanáct hodin, spíš víc, dost často se tu na chvíli ( šest a víc hodin) stavíme v neděli  a pořád se nějak nedostává času...Máme velký štěstí, že nás to celkem ještě baví, protože normální člověk by se asi zbláznil...
 Doděláváme, co se přes týden nestihlo - a stejně se nestihne, to se prostě nedá...Jsme tady každej den minimálně dvanáct hodin, spíš víc, dost často se tu na chvíli ( šest a víc hodin) stavíme v neděli  a pořád se nějak nedostává času...Máme velký štěstí, že nás to celkem ještě baví, protože normální člověk by se asi zbláznil...

Do krku jsme mu nekoukala, bo by mě kousnul určitě...
 Do krku jsme mu nekoukala, bo by mě kousnul určitě...

takže často každé živé štěně je úspěch...tak gratulace bábo jedna porodní
 takže často každé živé štěně je úspěch...tak gratulace bábo jedna porodní  

i
 i 

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x