Budu muset uvést na pravou míru neuvěřitelnej binec v celém tomhle filmovým komiksu
Pořad se natáčel od půl osmé ráno do šesti večer a natočila se toho děsná spousta.Štáb včetně dvou kameramanů, režisérky, dramaturgyně, druhé režisérky atd. a každý z nich měl jiný představy a požadavky.
Zakopanej pes je v tom, že jsem jim sice vysvětlovala,že něco prostě NEJDE,co tam být nemůže či může, ale konečný výsledek je v rukách režisérky a střihače - a to je mazec - namixovat dohromady, sestříhat a složit - a výsledek jste viděli....
Takže varianta s uvedenými rybami- které bych rozhodně do třicítky nervala- je tam proto,že natočená verze s kombinací galaxek, otíků,maculátek a krevetek, která by do toho akvária patřila, nebyla dostatečně líbivá - ty ryby jsou malýýýý- a hotovo.
A to, že vybrané ryby půjdou do šedesátilitrového akva - to zkrátka zmizelo v koši ve střižně.
Což je jasné, když se podíváte na nádrž, do které se ryby vypouštěly....Ve výsledku je to úplně jedno,jsem za debila....
to invalida: ta surová rejha je tam hezkejch pár let
to ičin: ke konci jsou to moje akvárka doma, jen je jich tu dost a je to porůznu namixovaný- ty tetry mám doma.
No doufám, že to aspoň bude k něčemu začátečníkům, protože mi nedávno jedna klientka sdělila, že věci z akvária včetně písku myje v myčce na nádobí. Nekecám....