Přihlásit se RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránku 46 Přejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek 3  - vlk9 Re: Danila
vubec nemate zac ;-) i kdyz na toto forum neprispivam nijak casto, musim rict ze sem pravidelnym navstevnikem a ctenarem tohoto vlakna. A pokud se mi naskytne prilezitost byt v praze a mit chvilku cas velmi rad se u vas zastavim a cesta z letiste k tomu primo vybizela smich , no a protoze sem potreboval doplnit osazenstvo do sveho akviska rybkami, ktere u nas moc nejsou videt, nebylo co resit dvojnasob. Je radost se kochat ve vasi prodejne, doufam ze ty urcite naznaky, ktere se tu objevily, na rozsireni prodejny se stanou skutecnosti a pokud ano beru si kreslo a popcorn potlesk
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAP
Fotka k příspěvku

Reagovat na tento příspěvek 1  - RAP
Fotka k příspěvku

Fotka k příspěvku a jeho obyvatelé.....

Fotka k příspěvku A samozřejmě nesmí chybět ......

Fotka k příspěvku teraristika Pan Želvák

Fotka k příspěvku Pan Sumec

Fotka k příspěvku Malawi

Fotka k příspěvku Akarky zelené

Fotka k příspěvku Část okrasného akvária

Fotka k příspěvku Lahůdka pro labyrintkáře Betta albimarginata

Fotka k příspěvku Dnešní rychlá návštěva v ZOO Braník se protáhla na téměř na dvě hodiny. U přidaných fotek omluvte sníženou kvalitu fotek. stydim

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
POZOR!!!

V sobotu 30.7.2011 bude ZOO Braník otevřeno jen do 14:00 hodin.
Děkujemem za pochopení.
Dan a Ziky
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: vlk9
Jsme rádi, že to plave a pokud po návratu z dovolené vede Vaše cesta rovnou do ZOO Braník, tak to je úplně ta největší pochvala:-)
Děkujeme.
 Reagovat na tento příspěvek 3  - vlk9 Re: Danila
taky sem si dovolil presvedcit pritelkyni a pri ceste z letiste z dovoleny jsme se u vas museli zastavit:-) No novy borarasky se pridaly do hejnka puvodnich, kterym je hned veseleji, a mali pygmaeove si uz taky veseloucce smejdej po akvarku:-) takze dekuji a az mi zas nekdy vyjde nejaka cesta do prahy tak se opet stavim, doufam, ze uz bez pritelkyne, budu mit aspon vic casu na cumendu hop
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – Re: RAP
Pada stačil svý nový ryby vychovat během vteřiny...vyskáčou, zabalej se a ještě stihnou zaplatit:-)

Ale nejsi v tom sám, včera si jeden pán přišel jen pro topítko a odcházel s několika pytlíky ryb:-) naprosto spokojenej - říkal něco v tom smyslu: že jsem sem lez, odolat se nedalo smich
 Reagovat na tento příspěvek 5  - RAP
PaDa napsal:Šel jsem jen na pokuk a pokec a do batohu mi přitom zákeřně skočily sidthimunki a striaty... ano
Jo a ještě se stačily zaplatit z tvé peněženky. smich smich
 Reagovat na tento příspěvek 3  - PaDa Re: RAP
Neboj, zatím je určitě co prodávat, včera Zikouš rozbaloval plno sáčků s novýma kouskama ;-)
Šel jsem jen na pokuk a pokec a do batohu mi přitom zákeřně skočily sidthimunki a striaty... ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RAPRe: Danila
To abych přišel dřív, než to odstěhujete do botanický, kvůli příp. koupi. :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - MajkaK Re: Danila
Tak to se opravdu bude na co koukat! Jen pro upřesnění - kdy je ta výstava? ano Třeba bych zavítala...

EDIT: Že by 15.-18. září? :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila – Výstava v Botanické
ZOO Braník začíná plánovat svojí expozici na podzim v pražské Botanické zahradě na Slupi.

Budememít k dispozici šest stolitrových akvárek a jednu čtyřstovku, kde můžeme popustit uzdu fantazii, takže už plánujeme, co tam všechno nacpeme ano Vypadá to, že tam nastěhujeme to nejlepší a nejhezčí z obchodu, což ale mimo jiné znamená minimálně metrák písku :-| Nemůžu se dočkat ....

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 1  - Danila
RAP napsal: Danila napsala: ..... ZOO Braník nám prostorově nestačí, tak doufám , že se do budoucna dočkáme většího prostoru - výhledově to vypadá docela reálně ,....
A jéje to aby se ZOO v Tróji začla obávat obsazení. smich
Nebo by stačil skleník v botanické Na slupi?

Botanická by byla skvělá, Fata Morgana v Troji nejlepší - ta by na nějakej čas stačila.... já chci větší prostor rozzureny Pifíkova videopůjčovna to zabalí, ale ještě si na to počkáme...
A pak budeme znova rekonstruovat...a to bude masakr, protože z těch podlah, co tam jsou mě jímá hrůza už teď....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
Danila napsala: doufám , že se do budoucna dočkáme většího prostoru - výhledově to vypadá docela reálně :-P
Pifík to balí? :-P
 Reagovat na tento příspěvek 4  - RAP
Danila napsala: ..... ZOO Braník nám prostorově nestačí, tak doufám , že se do budoucna dočkáme většího prostoru - výhledově to vypadá docela reálně :-P ,....
A jéje to aby se ZOO v Tróji začla obávat obsazení. smich
Nebo by stačil skleník v botanické Na slupi?
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Deathbull Re: Danila
Věřím:) Cichly "krapet" povyrostly, to chce alespoň 8000L! :-D Fakt si myslím že je to životně důležité! :)
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Danila Re: Deathbull
Já nad těma elkama slintám od rána:-) jsou neskutečný, můj splněnej sen, jen bych si tu pro ně představovala tak aspoň čtyřistalitrový akvárium. I když v poslední době mi naprosto učarovaly ramirezky neon blue, to jsou kouzelný ryby.ano

Mít víc času a víc místa - ZOO Braník nám prostorově nestačí, tak doufám , že se do budoucna dočkáme většího prostoru - výhledově to vypadá docela reálně :-P , už aby to bylo, těch dvaapůl tisíce litrů akvárko už nám taky začíná být maléééé smich
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Deathbull
Sakra velké L-200...tak to až pojedu kolem...to se zastavím poslintat.)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila
Fotka k příspěvku Jinak máme tři stodvacetilitrový akvária plný rostlin, takže je zase z čeho vybírat.
Navíc je i riccie fluitans, jávský mech a blyxa japonica, takže už mi aspoň nebude nikdo nadávat:-) že tu nic není.

Přišla nová várka šneků, jsou tu nádherný kousky brotií viz foto a konečně taky Danio margaritatus (Moucho, můžeš vyrazit, jsou tady) a luxusní beťáci.

Počasí je pro nás na udušení, ale letos to rybám vyloženě svědčí - závidím jim, že se celý den válejí ve vodě.... smich

Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: PaDa
Fotka k příspěvku To jsi trefil přesně, PAdo:-)

Dostala jsem nádherný dárek... náhrada za moji uhynulou smečku zelenou viz fotka hop
L-200 jsou sice jen tři, ale zato mají 14 cm a mám je tady v Braníku.
Očistec jásá smich

Reagovat na tento příspěvek 5  - PaDa
Ziky ho nesežral :-D
Musí ho to ale dost mrzet :-D
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Danila Re: Laduschka
smich Papoušek nás opustil do nového domovamov, Ziky ho nesežral :-D
 Reagovat na tento příspěvek 5  - Laduschka Re: Danila
To, že ten papoušek "znečistil" Zikyho a potom vás "opustil" zní docela podezřele... coze :-D
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 6  - Danila
V očistci je naprostý peklo, vedrem praskaj gumy u trenýrek :-)Akvárka se dopouští ledovou vodou.
Dorazilo asi půl tuny písku od Flexiobkladů, tak zas není k hnutí, v úterý budou tři akvárka nových kytek a protože je plná sezona, budou stát za to.

Pořídili jsme si nového mazlíčka!!!!
Tentokrát zcela netradičně elektrického - nový mrazák!
Takže jsme hned rozšířili nabídku mraženého krmení, což je naprostá paráda.

Další mazlíček už nás opustil - papoušek žako Jacquelina, která s námi strávila pár dní doma - ráno vzlétla, po.... Zikyho v posteli a přiletěla se pomazlit k Danilce smich

Konečně dorazily malé druhy pancéřníčků z Jižní Ameriky, na které jsme čekali přes dva měsíce - Corydoras pygmaeus a Corydoras hastatus a samozřejmě i další špeky.

Je sobota, šest večer, tak za hodinku končíme (možná), práce pořád dost...Očistec hotovej.

;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 4  - Roman
Dášis, nějak s tím prckem předbíháte harmonogram smich
 Reagovat na tento příspěvek 7  - Romy
JuraS napsal: já to chápu, nejsem tupej..jen mi přišlo, že řešit něčí účes na fotce je naprosto zbytečné protože na tý fotce šlo o něco úplně jiného..o velmi závažnou lidskou situaci...

Já vím,že nejsi,,tupej",ale stále jsi nepochopil...,nic se neřešilo,to bylo právě takové drobné rýpnutí jen z legrace,nebylo to zlehčování tak důležité chvilky pro oba,a nevěřil bys,jakou odezvu to mělo nejdřív u trojek,ale to nic... ;-)
Hlavně to už neřeš ty... hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - PaDa
filipsi napsal: Doufám, že si oba závažnost situace uvědomovali a chovali se dostatečně důstojně.
Tak to se spolehni smich
 Reagovat na tento příspěvek 21  - filipsi
JuraS napsal: ...o velmi závažnou lidskou situaci...

Jejda, já myslel, ze je to svatba, a ona to přitom byla závažná lidská situace :-D
Doufám, že si oba závažnost situace uvědomovali a chovali se dostatečně důstojně.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraSRe: Romy
já to chápu, nejsem tupej..jen mi přišlo, že řešit něčí účes na fotce je naprosto zbytečné protože na tý fotce šlo o něco úplně jiného..o velmi závažnou lidskou situaci...
 Reagovat na tento příspěvek 4  - DrBolíto Re: Laduschka
Hlavně Lidi smich
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Laduschka Re: PaDa
a co to žere..? :-D
 Reagovat na tento příspěvek 7  - PaDa Re: Moucha
To není jejich, to přišlo omylem v dodávce zboží, místo džungarského křečka :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Zikovi
Fotka k příspěvku Teeeda, ze jste se nepochlubily driv.....

Ze by to robe bylo pravym duvodem svatby??? ;-)

Reagovat na tento příspěvek 15  - Romy Re: JuraS
Problém je Jirko v tom,že ti uniká pointa,a hlavně vztahy,které jsou mezi námi.Ono takové drobné rýpnutí,udělat si ze sebe,nebo i z jiných srandu,je mezi námi docela běžné.Jen jsem využil nahrání na smeč,nic víc.Většina to pochopila... ;-)
Jsme pouze kamarádi,které spojuje koníček,a kteří využijí každé situace si ztropit nějaký ten žertík,občas to chce být citlivější,družnější a ne jen si hrabat na svém písečku.
Také jsi mezi nás chodil... ano
 Reagovat na tento příspěvek 7  - Moucha Re: JuraS
prestavam te resit cece
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraSRe: Moucha
že mi je šumák jak si každej okolo (kromě těch mých dětí a manželky) na sebe namaluje a nebo navěsí cokoliv..že jsem natolik tolerantní že mě to na fotce ze svatby vůbec nezastavilo myšlenky k uvažování "co to má jako být ???"
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: JuraS
tak proc do toho motas tetovani...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraSRe: Moucha
vím, že jde o ty čáry na hlavě..to odroste..to není na furt...
 Reagovat na tento příspěvek 4  - Somali
Sice jsem posílala gratulaci po telefonu, ale když už se gratulanti sešli i zde, tak se nemůžu nepřidat ;-) Hodně štěstí do dalších společných let. Snad se mi poštěstí za váma do Braníka aspoň o těch prázdninách zavítat... :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Moucha Re: JuraS
jsi mimo, jde o vlasy....
 Reagovat na tento příspěvek 0  - JuraS
vybarvení vlasů zikyho bych vůbec neřešil..je na každém jak se namaluje, nechá potetovat či zohyzdí i jinak hůře..s radostí se pak budu dívat na scvrklé babičky s desítkami piercingů všude možně a celým tělem potetovaným tak jako když někdo vyřízne obraz kupky z rámu a zmačká jej jako kapesník v kapse...

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [46] ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236302x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617?od=2251