Agresivní osmák dostal výprask tvrdým rohlíkem. Značně ho to zbrzdilo v dalších nepřístojnostech....
V ZOO Braník se občas stane, že nedokážeme obsloužit zákazníka do pár minut od chvíle, kdy vstoupil. Omlouváme se a doufáme, že dva uražení zákazníci, co za sebou práskli dveřmi, budou úspěšnější v předvánočních frontách v Pet centrech.
Zásilka mechů a rostlin z Německa dorazila v takovém stavu, že jsem ji obratem poslali zpět. Další bude příští čtvrtek.
Zásilka jiného zboží pro jistotu nedorazila a nedorazí vůbec, což se dodavatel ani neobtěžoval oznámit.
Dnes ráno uhynula naše rejnočí slečna Přítelkyně. Je to jednoznačně naše vina, odložili jsme údržbu o jeden jedinej pitomej den
a přestože dusitany byly na nule, dusičnany přesáhly 60mg/l.
Všechny ostatní ryby neměly problémy, ani naši pětiletí L-koví sumci.Dala bych si pár facek.
Na Chodově vznikl národní sport,stížnosti na akvaristiku. Tentokrát je to lakování stojanů - je cítit barva. Správce domu doporučuje ignorovat, jde to celkem těžko.
Přípravy na Vánoce u nás doma probíhají kolem druhé hodiny ranní, kdy zdobím byt jedlovými větvemi,krmím zvířata, čistím akvária, věším prádlo a poslouchám v rádiu, že dvanáct druhů cukroví už by mělo vláčnět v chladné místnosti.
Jediný, co v chladné místnosti vláční, bývám kolem třetí já, když se plazím do postele.
Mám toho plný zuby.