ZOO Braník
Všeho nechám hned tam spěchám
6 12.07.2010 16:32 Danila [4490] - Amerika Pamatujete si někdo na moje nejhezčí sumce na světě?????
Tak jsem se odměnila za spoustu práce tady a koupila si dáreček....
Další smečku zelenou
A Zikouš se odměnil taky....
Takže tu máme pár kousků ryb, které máme rádi ...
Od L-200, kteří jsou ale neprodejní (alespoň zatím), přes lezce, hrotočelce, pangio kuhlii, (moje milé proužkované ponožky), šílené přísavky thajské albino,pictusáky a taky modré ampulárie...vypadají skvěle, takový borůvky sladký
Až se budeš koupat s Víťou Koženejch na Bahamách...doufám že se zmíníš že jsme se trošku znali..ať se daří..
0 08.07.2010 20:19 Danila [4490] - Amerika Kontááákt
ideální mě kontaktovat vzkazem přes rybičky.net
nebo mail: mailto:zoo.branik@seznam.cz
nebo telefonicky: 728 36 49 62
nebo osobně: Jiskrova 7, Praha 4
stránky budou každou chvíííli
No gratuluju a bude nějakej kontakt mail adresa a tak?
Jj čichaci tu pro tebe jsou
A jakej ten silikon potřebuješ?? čirej, černej a jakou velikost??
0 06.07.2010 11:36 Bart Simpson – Re: Danila
7 03.07.2010 15:37 Danila [4490] - Amerika Děkujeme, hlavně jsme údržbáři u nás...
Hlavně v sobotu odpoledne, když jsou všichni u vody nebo u piva
A tak jsem si aspoň upravila prodejní nádrž se skalárkami
Tak to je fakt nad očekávání a s takovýmto přístupem doufám že se to mezi lidmi rozkřikne natolik že budete vrchní údržbáři všech veřejných akvárií v Praze a okolí.
Martin Honzejk
Jako správný obchodník jsem rozebrala filtry, našla závadu, objednala náhradní díly a po dobu opravy poskytla bezplatně záložní filtry z našich zdrojů
Jako správný obchodník jistě dodala nové filtry a použila staré náplně.
Martin Honzejk
0 28.06.2010 21:05 Bart Simpson – Re: Danila
a naše Danilka"šikulka" to opravila xD
ty Betty bych chtěl vidět....
Kdybych mohl, tak si je koupím
. Ale největší akvárko máme jen 170 litrů a už tam máme 2 ancíky...
Ale aspoň si je prohlídnem, až si pojedem pro líbáčky (čichavce líbající)
Koukej nám tam skovat nějakej krásně bílej páreček
, nejpozdějš v polovině července si pro ně pojedem, ale jak se znám, tak to bude hned po vejplatě
4 26.06.2010 15:24 Danila [4490] - Amerika Výraz typu: necháš si mne, nebo prodáš???
Toho si nechám
Pár kusů přímo ode mne z akva tu K PRODEJI je.
4 26.06.2010 15:17 Danila [4490] - Amerika Přesně jak jsem vyhrožovala, naše ryby se stěhují do obchodu.
Některé k prodeji, a jiné do 2500 litrovky...
Jeden z mých miláčků, který u nás zůstane: L14 Scobinancistrus aureatus, u nás doma od miminka:
Ne. Napsal jste to dobře. Já to jenom rozvinul. Hezký den.
teď docela nechápu, to vypadá jako bych snad napsal : zálohy jsou nesmysl!!! L2read
toony: jednalo se o cvrčky, ale živý nitěnky určitě budou.
No a jak to chcete udělat u člověka, který se objeví v obchodě poprvé a chce něco v ceně třeba několika tisíc, co Vy skladem nemáte a nikdo jiný se na to ani neptal. Pokud se nezajistíte, klidně by Vás takhle mohla odrovnávat třeba konkurence, která si naobjednává za několik desítek tisíc nesmysly a Vám v tom budou jenom ležet peníze.
On je to trochu problém, protože ne vždycky se mi podaří se zastavit. Mají nitěnky jen v pondělí a v úterý doprodávají zbytek, ale myslím, že je otázka času kdy si na to lidi zvyknou a pak už nebudeš závislá jen na jednom zákazníkovi. Podmínkou bohužel je živé krmení mít pravidelně i s tím, že ze začátku budeš spestřovat stravu svým chovancům. Ale to je jen můj názor, možná se mýlím.
Přesně to je zkušenost mého kamaráda, který má malý zverimex. Pořád někdo chtěl cvrčky a když je objednal, tak nikdo neměl zájem. Proto objednává jenom to, co jde na odbyt a některé zboží jenom pro vážného zájemce a pokud jej nezná, tak vybere zálohu (U dražších položek)
0 25.06.2010 11:20 Danila [4490] - Amerika ondra napsal: Ziskové to asi nebude, ale jednou týdně se stavuji pro nitěnky v akvaristice a vždycky tam nechám aspoň dvě stovky za něco jiného, takže myslím, že se to vyplatí.
Asi máš pravdu, ale zrovna jsme se srazili s tím, že si tu objednalo šest lidí živé cvrčky a holátka...Tak jsme vymysleli každou středu živé krmení...
Vyplatilo se to asi tak, že nikdo nedorazil až do dneška, holátka jsem musela zkrmit svému hadovi a cvrčky budu muset chovat a živit a čistit, neb jsou drahý jako pes..to mi byl čert dlužen
Takže živé zatím odkládám, do budoucna nevylučuji....
to tomchamik: jsem ráda, že se jim L -18 kám)daří, taky jsem se s nimi ty první dny pekelně piplala
to smats: oni budou, já nakonec prodám ty svoje tříletý L 18 co mám doma... budou tady příští týden, nemám na ně čas....bohužel... a to jsou už pořádný kousky
to burda 1: s tím, že jsme měli dražší kytku než v petcentru toho mnoho nenadělám....
Zásobování petcenter nakoupí kytku po stovkách s velkoodběrovou slevou a já jich vezmu třeba deset, nemám šanci na tu cenu dosáhnout...
Není to tak u všeho, ale občas se stane...
Jak správně píšete, je to o rozšíření nabídky. Pak je důležitá skladba i počet zákazníků. Kdyby ale obchod měl profitovat jenom z nítěnek, asi by to ziskové nebylo.
Ziskové to asi nebude, ale jednou týdně se stavuji pro nitěnky v akvaristice a vždycky tam nechám aspoň dvě stovky za něco jiného, takže myslím, že se to vyplatí.
0 25.06.2010 07:38 tomchamik – Re: Sm@tts
Klidně i bez srandy,jsou kousek od Jesenice u Prahy
co se dá dělat
asi se budu muset na ne jet podivat k Vam
ne sranda , at se dari
Přidat reakci
1 ...... [68] ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236275x