Fórum » Obchody » Kamenné
Fórum » Obchody » Kamenné  

Brý večír. Tak to vypadá, že pro ty dva brevisáčky asi nepůjdu v sobotu, ale už zítra
 Brý večír. Tak to vypadá, že pro ty dva brevisáčky asi nepůjdu v sobotu, ale už zítra  Po šestým stále vidu ani slechu (asi vysublimoval) a pátýho jsem při přidávání ulit z jedný omylem vysypala a obávám se že se asi nevzpamatuje (i když jeden  nikdy neví). Ulit mi moc nezbylo asi tak 6 ale donesu aspoň ty, případně se můžu pokouknout po zahradě, jestli tam něco nenajdu
 Po šestým stále vidu ani slechu (asi vysublimoval) a pátýho jsem při přidávání ulit z jedný omylem vysypala a obávám se že se asi nevzpamatuje (i když jeden  nikdy neví). Ulit mi moc nezbylo asi tak 6 ale donesu aspoň ty, případně se můžu pokouknout po zahradě, jestli tam něco nenajdu   A abych neměla jen samý špatný zprávy, tak ty čtyři co se chytli jsou pěkně drzí, zvědaví a vůbec jim nevadí focení.
 A abych neměla jen samý špatný zprávy, tak ty čtyři co se chytli jsou pěkně drzí, zvědaví a vůbec jim nevadí focení.  

Super
 Super 

toho černýho písku od flexiobkladů je tady asi půl tuny...
 toho černýho písku od flexiobkladů je tady asi půl tuny...
 ).
 ).   

ale vovovovo tom to je
 ale vovovovo tom to je  tak lovu zdar
  tak lovu zdar 

.... krásné akvárium s rostlinami a microrasborami galaxy (danio margaritatus) dnes vypadá poněkud jinak..... vypuštěně a praskle
  .... krásné akvárium s rostlinami a microrasborami galaxy (danio margaritatus) dnes vypadá poněkud jinak..... vypuštěně a praskle

.
. tak uvidíme. Těším se.
 tak uvidíme. Těším se.  
 Poslušně hlásím, že blue neoni čekají na odbavení a ještě se u vás zítra nebo po zítří stavím srovnat účty, protože jak jsem je vybalovala, tak jsem jich napočítala o dva víc, tak abyste na mě nebyli škodní.
 Poslušně hlásím, že blue neoni čekají na odbavení a ještě se u vás zítra nebo po zítří stavím srovnat účty, protože jak jsem je vybalovala, tak jsem jich napočítala o dva víc, tak abyste na mě nebyli škodní.   Přikládám foto z nového bydlení.
 Přikládám foto z nového bydlení. .
. 
 a kromě komentáře tady, jsem na něj nereagovala.
a kromě komentáře tady, jsem na něj nereagovala.
 . Po tom všem, co jsme pro ně udělali je to pro nás rána.
 . Po tom všem, co jsme pro ně udělali je to pro nás rána. , které jsem náhodou objevila na zahradě, kde byl na prázdninách pár našich zakrslíků.
, které jsem náhodou objevila na zahradě, kde byl na prázdninách pár našich zakrslíků.  
  My z Tebe nakonec uděláme rybičkáře
 My z Tebe nakonec uděláme rybičkáře 

. No a kdyz boli nozicky nebo tlaci cas, kombinaci s metrem urcite.  Ha ha háááááá
. No a kdyz boli nozicky nebo tlaci cas, kombinaci s metrem urcite.  Ha ha háááááá  No, pokud je člověk sebevrah (jenom těch přechodů, co musí přejít), má trpělivost (kolik červených na přechodech vyčekat), má velice dobré znalosti sebeobrany (kolik individuí by za tu cestu potkal, Praha je také kriminální, feťácké a bezdomovecké centrum), má železné plíce se zabudovanými filtry (v Praze je nejhorší nebo druhý nejhorší vzduch v republice), tak potom může směle vyrazit pěšmo.
 No, pokud je člověk sebevrah (jenom těch přechodů, co musí přejít), má trpělivost (kolik červených na přechodech vyčekat), má velice dobré znalosti sebeobrany (kolik individuí by za tu cestu potkal, Praha je také kriminální, feťácké a bezdomovecké centrum), má železné plíce se zabudovanými filtry (v Praze je nejhorší nebo druhý nejhorší vzduch v republice), tak potom může směle vyrazit pěšmo. 

I když jsem si odnesl dalších 12 rybiček tak jsem litoval že už dál nakupovat nemůžu. Tak aspoň fotku. No nekup to.
 I když jsem si odnesl dalších 12 rybiček tak jsem litoval že už dál nakupovat nemůžu. Tak aspoň fotku. No nekup to.
 Už jsem to konečně pochopila.
  Už jsem to konečně pochopila. 

)
 )
 ,pokecat a tak,znáte to
 ,pokecat a tak,znáte to  ,hlavně jsem se byl mrknou na terče,je to moje srdeční záležitost,a mohu zodpovědně říci,že se mají víc než lépe,naopak terči,kteří jsou s cichlami,jsou živější,lépe vybarvení a hlavně jsou stále ve střehu,což je pro ryby ten nejlepší tělocvik.
 ,hlavně jsem se byl mrknou na terče,je to moje srdeční záležitost,a mohu zodpovědně říci,že se mají víc než lépe,naopak terči,kteří jsou s cichlami,jsou živější,lépe vybarvení a hlavně jsou stále ve střehu,což je pro ryby ten nejlepší tělocvik.

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236299x