ZOO Braník
A co, že zrovna u vás? Vždyť nejste ve zrovna prominentní čtvrti. Je pravda, že se o vás mluví až v Krkonoších. Jak jsem dneska byl náhodou svědkem.
Martin Honzejk
Žeby ochrana před konkurencí?
Tak to vypadá na sebevraha kterej se chce utopit ve výstavním akvárku.
Martin Honzejk
1 22.09.2010 20:21 Acinonyx – Re: Danila
Ja som vam vravel, aby ste tie importy nepasovali, ale normalne preclili!
To jste se rozhodli lovit rybky ve výstavním akva?
V Braníku je veselo, před obchodem máme šest policejních aut, zásahovku se samopaly a ve vestách, plus tři auta se záchrankou, velkej policejní tranzit a policejní vyjednavač se právě přiřítil
Na akvaristickej mejdan je to slušná sestava, ale prej si rybičky vybírat nebudou
jdu pro zarucak a potrebuju doresit biomolitan.... abych mohl zacit zajizdet novy akvarko....
Já zapomněla na kamarády pro Fauníka!
Halančíky jsem tam ale neviděla
Sem zase odjela s plným autem! Prosím, zakažte mi tam už jezdit, bo děti nebudou mít ani na pastelky
0 22.09.2010 07:50 JuraS – Re: Bob66
V Praze je dobrých chovatelů hnedle několik. Stačí jen projet inzeráty na discus.cz a ...
O důvod víc jet tam znovu
Pokud ryby nakoupíš u kvalitního chovatele tak máš jistotu že jsou ryby zdravé a ještě dostaneš spoustu cenných rad
No, právě, natrefit na zdravé ryby.... když nenatrefíš je to jako bys měl jít študovat na doktora
Lépe to napsat nejde
4 21.09.2010 20:49 RAP – Re: stetinka
Chov terčů není třeba zbytečně přeceňovat, ale zároveň ho nelze podcenit. Chce to jen dobré životní podmínky a natrefit zdravé ryby.
Tak to je vidět že berou do obchodu jen kvalitu
Mno konečně terčíci
co takhle se pochlubit nějakým foutem?
Bojím se toho zdraví, ostatní dokážu, ale to zdraví je problém. Pětadvacet hektolitrů? To je brnkačka, venku máme 21 kubíků
Není čeho se bát
Tak minimálně bazén jako mají v Braníku a nebude to mít chybu
Já se disců bojím, je to takovej můj strašák. I když chápu, že když chytíš zdravej chov a pak vidíš, jak voděj mladý.....no dobře, jeden "bazén" časem bude i pro placičky
co ten Hjerssenův?Je malej a hezkej. Mně placky taky moc nelákaj, ale skaláry a třeba sekernatky jsou supr, i když mé srdíčko je furt u makrakant. To je můj sen, dvoumetrový akva a třeba 15 kousků těhle ryb. Maj úžasnou povahu. Jen ten travní kobereček asi neocení, ale to bude další akva, nízký a se spoustou kytek a pár teter, další bych dala paludárko, úžasně krásné, kořeny a rostlinky a dole pár gupek. Jo jedno by taky mohlo bejt s výstavníma gupkama, a pak pár na odchov blue electric,...a no, už jsem zase pod tím mostem
Dan, zítra dopolko jsem u tebe! Doufám
nejak tem z boku splacnutejm rybam nemuzu prijit na chut (napr. skalary, terce apod...)
ja jsem spis na ty prcky, tedka zrovna patram jakej halancik by byl asi nejlepsi do Prazsky vody s co nejmensi potrebou upravy vody, nejakej atraktivni... do kanclu
Tak už jste chytli i Zdendu??
0 20.09.2010 23:36 Danila [4490] - Amerika ZOO Braník právě dokončuje úklid a srovnání prodejny po výstavě Akvárium 2010
Uff, už je to skoro hotový, takže veškeré rostlinstvo, kameny, kořeny a písky jsou konečně tam, kde mají být...pekelná práce.
V každém případě je to všechno, co bylo na výstavě, k dispozici, včetně rybek
Konečně máme terčovce!!! Tak jsme se pochlapili a pořídili jsme je do prodejny. Jsou krásní,já jim snad nakonec taky propadnu
Jinak jsme si nechali trochu pomoci s výzdobou prodejny, prý to mělo malé vady na kráse...
A maj tam i velmi chutné ampulárky. Už chutnaj i v karanténě
OT: Diskuze o cestine je zbytecna, z prispevku davno vyplynulo, ze to s Liborem mate srovnane, a ze vytky vuci pravopisu vadi spise ostatnim
Ja osobne si take myslim, ze pravopis prispiva ke kreditu clanku (nebo treba fora), ale nikdo nejsme neomylni, takze si rad necham pripomenout pravidla, ktera jsem pozapomnel nebo se nikdy nenaucil. Pro jine je to cerveny praporek a urazka ega
K tematu: Zoobranik je otevreno sice relativne kratce, ale pro mne je to akvaristika, kterou jsem v zivote navstivil nejvicekrat. Preji Vam timto mnoho uspechu a at s obchodem mate vice radosti nez starosti
Take it easy & good luck
Vlacek
P.S: Je sice urcite snem mnohych akvaristu usinat mezi tolika rybickami a akvarii, ale prijemne je to jen omezenou dobu
0 16.09.2010 13:01 Danila [4490] - Amerika Co se češtiny týče, celkem se snažím
Nějaký prohřešky tam jsou,brutální hrubYce ne
Já jsem na to taky silně alergická, v tom musím dát Liborovi zapravdu
Co se týče fotek - galerie ze stavby prodejny na mně působí tak, že dneska nechápu, jak jsme to vůbec mohli zvládnout... je to fakt šílený..
Co se pracovího nasazení týče, je to opravdu tak na hranici sil, pořád věříme tomu, že se to zlepší
0 16.09.2010 11:53 JuraS – Re: romant
právě proto jsem psal, že je úplně šumák zda je čárka ve větě kde by měla podle nějakých pravidel být a nebo ne..je pravda, že když někdo napíše ve "slově howno tvrdé Y " jak se to říká tak že věty jsou téměř nečitelné a ztrácí smysl..vzor čeho myslím..inzerát co je na aukru.."PRODAVAM AKVARIM JIZ DELSI DOBU NEPUZIVANE TUDIŠ ZBITECNÉ - PRASISE MI NA TO . JIZ DLOUHO NEBILO NAPUSTENE TUDIS BEZ ZARUKY . ALE RYBICKY SME V TOM MELY. PREJI PRIJEMNOU AUKCI (50*50*46)"
Já jsem si teda žádných zásadních prohřešku stran češtiny nevšiml. Možná je to tím, že jsem ten článek četl velmi rychle, protože se mi jak obsahově, tak obrázkově velmi líbil.
0 16.09.2010 10:52 RAP – Re: švíco
A o tom to je!
0 16.09.2010 10:19 švíco – čeština
Místo abyste se kochali pěkným obsahem článku, tak tady řešíte pravopisné chyby.... nechápu
Holt někdo umí tvořit krásné a prospěšné věci a někdo jenom šťourá.... a špiní jinak parádní vlákno.
0 16.09.2010 10:01 RAP – Re: LiborSprysl
Libore, Libore
. Já sice chápu tvé zaujetí pro rodný jazyk, ale že ho uplatňuješ jen u určitých osob.
Ono to nevadí především tobě samotnému. Tak nějak. Co vadí ostatním nemůžeš vědět. To že nereagují také může znamenat, že tě považují za gramatického ignoranta. Ale takových je tu více.
0 16.09.2010 08:15 JuraS – Re: LiborSprysl
??? nechápu ??? a to piju už druhý kafe z expresovače...
Má poznámka a doufám, že již poslední na toto téma, je zcela mimo téma branické akvaristiky pane kolego, ale některá pravidla českého jazyka jsou fakt neměnná již tak třicetpět let, co jsem dostudoval ZŠ
2 16.09.2010 08:02 JuraS I zákony jsou plné češtinských chyb co ve výsledku dávají jiný smysl věty než zákonodárci původně zamýšleli. Bodejď by ne když každou chvíli mění pravidla českého pravopisu. Já jako pravověrný brňák studovaný na slovensku a bydlící v praze mluvím a píšu jak mě "zobák narost" a zatím to nikomu nevadí..kolik řečí znáš...
Přidat reakci
1 ...... [60] ...... 81 82
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236275x