Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

ZOO Braník

NápovědaFórum » Obchody » Kamenné 

Přejít na předchozí stránkuPřejít na další stránku   1  
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.08.2016 14:58 Žena Danila [4493] - AmerikaRe: trpka
Co máte na mysli tím, že jsme nekomunikovali?
Zamítavé stanovisko v posledním e- mailu?
Vaše odpověď je zde a k ní nemám, co bych dodala.

"Dobry den,
na Vase vyjadreni se me slusne odpovida jen velmi tezko. Mel jsem za to,
ze jste seriozni firma a neco podobneho nebudu muset resit. Akvarium
bylo dodane znecistene z vyroby, a proto jsem toto poskozeni prehledl.
Po pravde jsem ani nepredpokladal, ze se odvazite podobne poskozene
akvarium privezt a tudiz jsem sklo centimetr po centimetru
nekontroloval. Dobre, pouceni pro priste. Velmi me mrzi, ze se k cele
veci stavite timto zpusobem. Zjevne slusne chovani v CR neni mozne
predpokladat nikde.
Dekuji"

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.08.2016 14:41 trpka Re: Danila
Dobry den pani Danilo, davam Vam timto sve svoleni k zverejneni kompletni emailove konverzace. Mimochodem Vami citovany email je ve Vami citovanem zneni rovnez v mem puvodnim prispevku na linku v pastebin.

Ohledne odmitnuti prvni nadrze - toto jsem ve svem prispevku rovnez zminil v casti rozporu o konstrukci nadrze. Prvni dodana nadrz byla lepena na boky (po staru) - budiz, nebyly vymazane hrany - budiz, podelne vyztuhy byly na strane s vyvodem na hadice nalepeny az zcela do kraju - budiz. Tyto veci by sly jednotlive pominout, nikoliv vsak jako celek. Specialne vymazani hran jsem explicitne pozadoval v emailove konverzaci pred dodanim a byl jsem panem Zikou ujisten, ze to je samozrejmost, ktera se bezne dela.

Ohledne reseni veci verejne - stacilo reagovat na emailovou konverzaci. Jelikoz jste nekomunikovali, tak jsem se rozhodl sve zkusenosti zverejnit. Pokud nesouhlasite s jakoukoliv casti meho prispevku, mate prostor k vyjadreni Vaseho nazoru.

Dekuji
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.08.2016 14:14 Muž koyack [87] Re: Danila
To by mě zajímalo co by se stalo, kdyby /trpka/ dostal třetí akvárko. Na takové zákazníky si dobře pamatuju z doby kdy jsem měl živnost, byli všeobecně "oblíbení" ZOO Braník pevné nervy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   12.08.2016 13:15 Žena Danila [4493] - AmerikaRe: hrochy
ZOO Braník na diskusi nereagovalo, protože o ní do této chvíle nevědělo. ;-)

Co se níže zmíněného příspěvku týče, velmi nerada bych tady zveřejňovala rozsáhlou korespondenci mezi naším nespokojeným klientem a námi, protože se to příčí obyčejné lidské slušnosti.
Co se týče našich reakcí, uvedený problém jsme samozřejmě řešili, a naše vyjádření je jediné, co pokládám za vhodné zveřejnit v plném znění:

Dobrý den,
> zasílám vyjádření k poškozenému sklu akvária.
> Dodané akvárium prošlo kontrolou u výrobce, následnou kontrolou při
> převzetí v naší provozovně a další kontrolou při předání a instalaci u
> Vás doma,v té době bylo akvárium zcela bez vady.
> Fotografie poškození jste zaslal dne 17.7.2016, akvárium bylo
> instalováno 13.07.2016 a převzato bez závad.
> Typ poškození je prakticky shodný s původními snímky předchozího akvária...
> Je mi líto, ale Vaši stížnost tímto nemůžeme uznat za oprávněnou.

Žádné akvárium mi nestojí za ztrátu dobré pověsti, i kdybych ho měla předělávat - i v tomto jsme panu V.J. vyhověli - první dodané akvárium z ne zcela objektivních důvodů odmítl, inu, ZOO Braník další model vyladil do ultramaximální kvality dle požadavků.

A jedna osobní: pokud se celá situace bude řešit formou veřejného lynče ZOO Braník, jsem připravena natvrdo zveřejnit všechna fakta, etika neetika.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.08.2016 11:03 Muž hrochy [648] - low-cost, low-tech, old schoolRe: trpka
Já roztrpčení Trpky rozumím. Když jdu něco pořizovat od někoho, kdo má dobré recenze, primárně počítám s tím, že budu stejně spokojený, jako ostatní. Předpokládám kvalitu a slevuji z ostražitosti. Neprovádím kontrolu v takovém rozsahu, jako kdybych stejnou věc pořizoval u ostatními zákazníky neověřeného dodavatele. Když pak zjistím, že dodané zboží nemá vlastnosti či kvalitu očekávanou, snažím se zjistit proč a co s tím. A jsem pochopitelně roztrpčen.

Současně nutno mít na poměti, že vycházíme z tvrzení jedné strany. A jak to bylo doopravdy nevíme. Tím nechci nikoho osočovat ze lži, to je jen prosté konstatování. Proto se nepouštím do spekulací, čí je co vina, kdo a v jakém rozsahu odpovídá za co nebo zda jednání toho či onoho je košer.

Závěr Trpkova příspěvku, tj. shrnutí zkušeností, si ukládám do paměti. Bohužel se nadá užít tam, kde nelze vadu odhalit pouhým pohledem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.08.2016 09:27 Deepinpeat Re: trpka
Možná si s tím děláte zbytečnou hlavu. Hlavně bych řešil dobré pojištění domácnosti. Prasknout může jakákoli nádrž bez jediného kazu, stačí když jí špatně postavíte nebo když se do ní prostě praští, což se vždycky může stát. Samozřejmě se nikdo nezaručí za jakkoliv drobně poškozené sklo, na to bych se vůbec neptal. Mnoho sklenářů Vám rádo vyrobí novou, tak proč by Vás uklidňovali. Na druhou stranu mi prošlo během mé "kariéry" rukama desítky nádrží, oflákaných na všech místech včetně hran a lepených často z hraniční síly skla a nikdy žádná nepraskla, dokud jsem jí fyzicky nepomohl. To jsem měl asi štěstí, ale určitě chápete, co chci říct.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.08.2016 08:43 trpka Re: vaclav
pan vaaclav - zda zoo Branik akvaria lepi ci nelepi je jiste irelevantni, dodavaji vse komplet a tudiz dodavku zastituji svym jmenem. Ocekaval jsem, ze zoo Branik predevsim doda bezvadny vyrobek, tudiz probehne nejaka kontrola kvality jeste pred dodanim zakaznikovi. Tento proces zde zjevne selhal. Dale jsem ocekaval, ze kdyz uz dojde, verim ze nevedomky, k dodavce vadneho vyrobku, tak zoo Branik alespon zajisti vyjadreni odbornika k uvedenemu poskozeni. Ja osobne totiz opravdu nevim nakolik je devekt zavazny. Jak jsem psal, u predchozi nadrze ze Sklorexu stacil maly tukanec a nekolik sklaru odmitlo garantovat pevnost nadrze.

pan afc1886 - sentimet s chudaky prodejci nesdilim. Pokud jednam jako teleshoping - podepsal / prevzal si joudo, mas smulu, prestavame komunikovat - tak se na jejich uroven i snizuji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   10.08.2016 18:41 R Muž vaclav [15085] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: trpka
Zoo Braník akvária nelepí takže to pro ně někdo dělá. Co jsi čekal že uznají že to je jejich chyba a sklo ti nechají vyměnit? Je to tak závažné poškození že brání provozu akvária? A to hlavní kdyby jsi na to přišel hned při předání mohl by jsi uplatnit výměnu asi ne ale možná nějakou slevu. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   10.08.2016 17:56 R Muž afc1886 [15571] Re: trpka
Je mi líto,že jsi měl nepříjemnosti při zařizování akvária,ale sám píšeš,že sis měl akvárium při převzetí pořádně prohlédnou.Toto je dle mého největší kámen úrazu.Akvárium jsi přebral jako nepoškozené a to je pro prodejce hlavní argument.Dále píšeš-Nicmene od firmy Zoo Branik, jsem vzhledem k doporucenim zde i jinde ocekaval opravdu vice respektive alespon trosku slusnosti a ochotu uznat vlastni chybu. V čem mají uznat vlastní chybu?Jak chceš dokázat,že chyba vznikla u nich?Když to shrnu,tak ti povím,že obdivuji lidi,kteří mají ty nervy podnikat.Jinak ti přeji,aby už tě nepotkaly žádné nepříjemnosti. pivo ahoj
V ZOO Braník jsem nikdy nebyl a nikoho tam neznám.Ale až si udělám výlet,tak se tam velmi rád zastavím na čumendu a utratit nějaký peníz. ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.08.2016 17:29 laKatos Re: trpka
pak se není čemu divit že jsou na ně neustále posílány kontroly
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   10.08.2016 17:22 Marcel G Re: hrochy
Podobné zkušenosti budou ostatní asi jen těžko nějak objektivně komentovat. Zkušenost je to trpká a chápu zklamání dotyčného člověka. Na druhou stranu ale zase dokážu pochopit nepříliš vstřícný postoj prodejců, protože oni nemají žádnou jistotu, že kupující skutečně mluví pravdu. Tím nechci říct, že tady někdo lže (chraň bůh!), ale těžko bude nějaký prodejce iniciativně vyrábět fungl nové akvárko jen kvůli modrým očím kupujícího. To je bohužel smutná realita. Já jsem taky už několikrát různé výrobky reklamoval a někdy mi byla reklamace uznána, jindy ne. Pokud člověk nemůže 100% prokázat, že chyba není na jeho straně, je uznání reklamace spíše v říši příjemných překvapení nebo malých zázraků. Já jsem si z toho příspěvku vzal hlavně to shrnutí na konci (nepřebírat nic bez důkladné inspekce atd.).

Prohlášení: S firmou ZOO Braník nejsem nijak spojený. Byl jsem u nich asi 3x něco koupit. Žádný zážitek, který by stál za zapamatování, mi to nepřineslo.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.08.2016 17:10 trpka Re: hrochy
Ohledne vyvoje emailove konverzace dale - nestalo se nic, nedostal jsem jiz zadnou reakci. Beru to jak jsem psal, bohuzel ani od doporucovanych firem neni mozne ocekavat ani tuk navic a slusne jednani zda se funguje jenom do zaplaceni.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.08.2016 15:09 Muž hrochy [648] - low-cost, low-tech, old schoolRe: trpka
Co se stalo? Musím říct, že jsem čekal, že se k tomuto příspěvku rozjede nějaká debata. Jsem překvapen, že Trpkův text je bez jakékoliv odezvy. Dost by mne zajímalo, jak se emailová korespondence vyvíjela dál, jak to celé dopadlo.

Jsem si jist, že ZOO Bráník nemá potřebu řešit obdobné situace přes diskusní fórum spřáteleného webu. Na druhou stranu, pozitivní ohlasy bez odezvy nejsou...

Nemám se ZOO Bráník žádnou osobní zkušenost, tj. ani dobrou, ani špatnou. Ještě jsem se k nim do obchůdku na návštěvu nedostal. To jen pro úplnost.

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   23.07.2016 23:04 trpka – zkusenost se zoo Branik
Chtel bych se podelit o rozporuplnou zkusenost s akvaristikou Zoo Branik. Do noveho bytu jsem se rozhodl poridit nove stredni akvarim - 120x45x45cm. Nejprve jsem nadrz objednal ve Sklorexu, jelikoz s nimi mam veskrze pozitivni zkusenosti. Bohuzel se me ale toto akvarium podarilo pri zarizovani kamenem uvnitr natuknout (pro zajemce fotky na imgur.com/…) a vzhledem k charakteru poskozeni bylo - tedy podle sklenare - nutne but vymenit celni sklo nebo nadrz vyhodit. Zvolil jsem druhou variantu a aby se stehovaci operace jiz neopakovala, objednal jsem novou nadrz + dovoz + praci aneb komplet zarizeni u Zoo Branik.

Az na nekolik mensich nedorozumeni ohledne zpusobu lepeni akvaria, ktere byly ale vyreseny k me spokojenosti, probehla dodavka i zarizeni bezproblemove. Pan Zika ze Zoo Branik vystupoval profesionalne a veskrze ochotne, rovnez na prubeh zarizovani si nemohu stezovat. Potud v poradku. Kazdopadne o vikendu jsem zacal nove akvarium zevnitr cistit od smouh z vyroby (to je vlastne jedina vytka, jelikoz akva nebylo umyto jak se obecne doporucuje - omyt chemii z lepeni a az pote napoustet) a zjistil jsem, ze je nadrz na jednom miste z vnejsi celni strany poskrabana / tuknuta - fotografie i.imgur.com/… , i.imgur.com/… , i.imgur.com/… , i.imgur.com/… .

Sice jde o male poskozeni do milimetru, ale nejde pouze o skrabanec, ale o hlubsi 'dolicek'. Pozadal jsem tedy emailem Zoo Branik o vyjadreni a zejmena o zaslani stanoviska sklenare, zda muze toto poskozeni znamenat nebezpeci prasknuti do budoucna atp. Vzhledem k predchozi zkusenosti me velmi zarazila dosla odpoved, kde pan Zika odmita odpovednost respektive primo pise, ze jsem si nadrz poskodil sam, tak jako tu puvodni ze Sklorexu. Konverzace k dispozici na pastebin.com/… (smazal jsem emailove adresy kvuli spambotum). Uznavam, ze z pravniho hlediska ma pan Zika ohledne opdovednosti pravdu - skrytou vadu nemohu dokazat, protoze jsem neporizoval fotografie v prubehu prace. Aneb jelikoz jsem poskozeni pred prebranim neobjevil a nereklamoval, tak je to nyni jak se rika moje hloupost. Nicmene od firmy Zoo Branik, jsem vzhledem k doporucenim zde i jinde ocekaval opravdu vice respektive alespon trosku slusnosti a ochotu uznat vlastni chybu.

Cely tento wall of text pisi proto, ze bych na jeho zaklade rad sesumarizoval ziskane zkusenosti. Tedy:
- neprebirat nic bez zcela dukladne inspekce,
- nechate-li si zhotovit nadrz, pozadujte moznost kontroly zcela ocistene nadrze a zkontrolujte kazdy centimetr skla i spoju za dobreho osvetleni,
- k prvnim dvou bodum dodatek - nic neplatit dokud si nebudete naprosto jisti bezvadnosti dodaneho dila,
- vsechno dukladne dokumentovat a fotit v kazde fazi procesu,
- no a na zaver: bez ohledu na doporuceni od nikoho neocekavejte nic navic nad ramec pravniho vztahu.

Poznamka - me cele jmeno je v linkovane konverzaci na pastebin (expirace jeden mesic), nechci ho zde zvecnit naveky :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.07.2016 18:45 Žena Danila [4493] - Amerika
V sobotu 2.července bude v ZOO Braník z technických důvodů ZAVŘENO.

Pondělí 4.7. až středa 6.7 bude rovněž ZAVŘENO.
Těšíme se na vás od čtvrtka, 7.7.2016
ZOO Braník
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   29.06.2016 13:37 Muž Horác [3946] Re: Yirka
však jsem Danile psal na fb ... že to vidím (nejmíň) na další tři anonymní udání ... si nedaj říct a furt provokujou smich ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.06.2016 13:23 Muž rudolf [5015] Re: Danila
Ale škoda - žádná malá večerní a mejdan u starosty :-( hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.06.2016 13:15 Muž Yirka [9257] Re: Danila
To je taková kompenzační radost za ty kontroly. ;-) palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.06.2016 13:11 R Muž Mrakoplash [1777] Re: Danila
Gratuluji palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.06.2016 12:58 Muž půlpy [2168] Re: Danila
gratuluji potlesk potlesk potlesk
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.06.2016 12:53 Žena drvi [2964] Re: Danila
Vsak je to naprosto zaslouzene ano potlesk potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   29.06.2016 12:47 Žena Makky [101]
Velká gratulace !
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 22   29.06.2016 12:43 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Tohle jsem nečekala ani ve snu....ZOO Braník bylo vyhlášeno Městskou částí Praha 4 jako nejlepší obchod v kategorii chovatelských potřeb. Děkujeme těm, kteří nás nominovali, děkujeme všem, kdo pro nás hlasovali a děkujeme všem našim zákazníkům a přátelům za podporu a uznání.
Juchůůů, já mám takovou radost hop hop hop

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   28.06.2016 17:08 Muž MiKu [50] - TetryRe: Danila
Ad 1) - aspoň se člověk trochu zchladil :-) a dobrý pocit ze záchrany němé tváře...
M
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.06.2016 14:35 Žena Danila [4493] - Amerika – Poděkování
Děkuji....

1) První poděkování platí návštěvníkům noční prohlídky v pátek a to za neuvěřitelnou duchapřítomnost a pohotovou pomoc při teplotní krizi ve skleníku. Všechny vás neznám a v tom fofru ani nebyl čas vám poděkovat. Byli jste úžasní potlesk

2) Druhé poděkování platí neznámému dobrodinci, který na nás na výstavu poslal kontrolu z Veterinární správy...
Jako již tradičně, bez jediné výtky, ať už šlo o příslušná povolení či stav nádrží a živočichů v nich.....Zde chybí blicí smajlík smich

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2016 14:17 Muž NHKG [3901] - HadohlavciRe: Danila
Pěkné fotky a u ryb občas mi zatím neznámé nové české názvosloví. potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 6   23.06.2016 14:01 Žena Danila [4493] - Amerika
Vyšel první článek o výstavě z pera a hlavně fotoaparátu RNDr.Jaroslava Hofmanna!!! Děkujeme.
www.aquatab.net/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.06.2016 13:59 Žena Danila [4493] - AmerikaRe: Jája
Jája napsala: Už se těším, v pondělí to přijdu omrknout. A jeden všetečný dotaz - budou živorodky?něco malo:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   22.06.2016 13:18 R Žena Jája [1426] - ŽivorodkyRe: Danila
Už se těším, v pondělí to přijdu omrknout. A jeden všetečný dotaz - budou živorodky?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   22.06.2016 05:34 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Ještě jsme nešli spát, ale letošní výstava AkvaPraha 2016 bude stát za to hopHalančíci budou komplet ve čtvrtek a výstava potrvá až do čtvrtka 30.06.
www.facebook.com/…

Vyzkoušejte

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 21   10.06.2016 13:12 Žena Danila [4493] - Amerika – 6 let ZOO Braník
Dnes je to přesně na den šest let, co jsme poprvé otevřeli ZOO Braník pro naše zákazníky. Jak to vypadalo půl roku předtím a jaké peklo jsme zažili před otevřením, se můžete podívat ve fotogalerii zde
www.akvarista.cz/…

Děkujeme všem našim kamarádům, zejména těm, co nám tady pomáhali - díky PADo, Václave, Rapíku,Moucho- díky všem ostatním, fandům, přátelům, zákazníkům a dalším lidem, co nás podporovali. love

Přátelství a podpora mě osobně podrželo i v dobách, kdy to bylo těžké a ještě těžší a za to vám všem velké díky.love
Danila
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   10.06.2016 10:56 R Muž vaclav [15085] - Echinodory + stonkové rostliny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   09.06.2016 18:01 Žena Makky [101]
Tak co? Kdy a kde je nástup? smich já už se těším až si zase pořežu ruce o lávové kameny a totálně se ponořím až na dno všech akvárek.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   07.06.2016 07:31 R Muž Mrakoplash [1777] Re: Danila
úspěch musí být po zásluze potrestán, přeci :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   07.06.2016 07:30 Muž Moucha [1429] - Raci, krabi, krevetkyRe: invalida
třeba konkurence, čí blbec kterýmu neprodali neonky do 10L minička

jen mě mrzí, že se ti úředníci mohli bejt jinde, kde jsou víc potřeba...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.06.2016 18:39 S Muž invalida [3881]
Jo jo když má někdo ho.. co na práci...nebo že by závist hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   06.06.2016 17:02 Muž PaDa [6089] - mřenky a sumciRe: Danila
Děkujeme neznámému udavači...
To už je skoro pravidlo, ne? ;-) hmm
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   06.06.2016 16:21 RAP Re: Danila
Je vidět, že jsi zase ve formě potlesk pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 12   06.06.2016 16:10 Žena Danila [4493] - Amerika
Fotka k příspěvku Děkujeme neznámému udavači za důkladnou kontrolu z České obchodní inspekce:-) Snaha byla, ale ve všech šesti bodech kontroly jsme obstáli na jedničku s hvězdičkou - bez jediné chybičky palec

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   06.06.2016 16:07 Žena Danila [4493] - Amerika
Zdar draci, děkuju za všechny nabízené pomocné ploutve a lopatky při přípravě výstavy, jako každý rok to bude dřina nehorázná. Už se moc těším ( a věším) :-D
Dám vědět kdy a s kým a proč, pro info volat ideálně Zikyho na 774 712 279.

Termín výstavy už je na www.akvapraha.cz aktualizovaný, seznam vystavovaných ryb ještě ne,bude to chvíli trvat. ;-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.06.2016 09:52 Muž PaDa [6089] - mřenky a sumci – kdy, kde
Fotka k příspěvku Tenhle letáček mám od Pavla...

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2016 09:40 Žena Makky [101]
Tím pádem mohu 15 a 16, 20 a 21 :-D potlesk já se tak těším
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.06.2016 07:52 Žena Sadiie [68] - Miniakvária
Akva brigada to zni zajimave! Mam volno 18-21.6. Mam dve vlastni ruce a muzu upict i neco na svacinku stydim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   01.06.2016 00:00 R Muž vaclav [15085] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: ludvik
22.6 se otvírá trvá do 29.6 a stavět se začne 15.6 a nezapomeňte že je kvůli tomu přesunutý sraz na pátek sraz 24.6 rybicky.net/akce/1938 :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2016 23:55 Muž ludvik [1082] Re: vaaclav
A kdy to přesně je? www.akvapraha.cz ukazuje rok 2015 ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.05.2016 22:42 R Muž vaclav [15085] - Echinodory + stonkové rostlinyRe: Makky
Každá ruka se hodí. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   31.05.2016 22:18 Žena Makky [101]
Ahojky , sháníte zase brigádníky na postavení akvárek na výstavě? Hlásím že mám 20 a 21 volno :-D palec

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.05.2016 15:35 R Muž Mrakoplash [1777] Re: ioopp
to je jen výtah z jednoho článku :-) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2016 00:11 Muž PaDa [6089] - mřenky a sumciRe: Danila
taky doufám, že už bude líp love pivo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   30.04.2016 22:57 ioopp Re: romant
ale prd drahé...raritní Heros co má nejmenovaný eshop za 685,- kus se tam dá koupit za 90,- :-P palec

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 81 82

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 236295x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/13617?od=186