Akvarijní burzy Brno
0 17.10.2008 15:32 Markéta – Re: prikpa
Chci je neskutečným způsobem!
Byl byste tak hodný a přinesl je? Prosím...
Já bych mohl vzít i piskořky jestly chceš.
0 17.10.2008 06:38 Markéta – Piškořky
Ahoj, budou k mání i piskořky?
Poradí někdo jak co nejsnadněji nalézt Kotlanku při příjezdu do Brna od Svitav (nebo nějaké orientační body)? Díky.
Jedu tam za přítelem, tak pokud bys měl o něco zájem tak to tam můžu vzít a přivézt. Popřípadě poslat teď v neděli po něm =) dyžtak mi napiš na ICQ ať se můžeme domluvit
no ale to asi někomu ty kytky vezeš viď? Já sem v Brně nikdy nebyl a tak nevím, co se tam dá sehnat, abych takle někomu řekl, ať mi něco doveze, když to nevidím
Já jedu týden po burze do čáslavy s rostlinkama z burzy
0 16.10.2008 17:00 ondra08 Dobrý den.Chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás který bude na sobotní akvaristické burzy Brno Kotlanka nemá k prodeji násadu Grindalu Miker a Drosophil odkoupím děkuji!
0 15.10.2008 16:51 Kovboj – Ryby
Já si tam jedu pro ryby, Mám akvarium založení teprve krátce a plavou si tam spokojeě dva Ancitrusi. Teď je čas jim tam přidat nějakou společnost.
Myslím, že není od věci aby ti co jedou na burzu napsali co mají na prodej/výměnu.
A taky ti co by něco potřebovali, aby napsali své prosby.
Starší reakce
Napiš Romanovi na info@akvarko.cz
0 04.09.2008 19:04 oldkiwinka – Re: Marri
To se ptej hlavně těch, co ten článek napsali a něco o tom ví.
0 04.09.2008 18:59 Marri – Akvaristická burza Brno
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo o této burze ví víc, než je na akvarko.cz a taky by mě zajímalo, co přibližně by se tam tak dalo sehnat, jestli něco i méně častého, rybky, krevetky, šneci... nebo jestli někteří přímo z vás tam pojedou prodávat...
Přidat reakci
1 ...... 38 ...... [39]
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83378x