Zajímavost celkové burzy je, myslím si, vždy velká. I když schéma burz je už zažité, každý se určitě vždy těší.
Nabídka byla tentokráte slabší než obvykle. Asi je to dle vkusu, ale já osobně, jsem tentokráte moc nenakoupil. Lákavé kusy tam ovšem byli a věřím, že jiní zde hojně nakoupili, já jsem si ovšem tentokrát toho moc nevybral. Abych byl konkrétní, prodejců s krmivem (hlavně tím živým) bylo tentokráte míň, než posledně.
Abych dokončil recenzi na sobotní burzy, návštěvnost byla klasická. Opět se našla spousta lidí, co si polovinu soboty vyčlenili jen a pouze na Brněnskou akvaburzu.
Příjemná byla taktéž výstava miniakvárií. Lístek do plechovky by si zasloužilo víc miníček, ale body se dali udělit pouze třem, a tak bylo hodnocení složitější.
A pokud tyto stránky a toto téma budou číst i účastníci burzy - prodejci - líbila by se mi inovace prodejců akvarijních rostlinek v podobě jmenovek nabízených rostlin. Štítek s latinským a českým názvem nezabere příliš místa a je to lehce zrealizovatelné.
Sobotní akvaburza 85%