Akvarijní burzy Brno
Pokud by měl někdo zájem jet na burzu, mám volné místo v autě ze Zlína.
Přátelé akvaristiky.
Za Akvaklub Brno si Vás dovoluji pozvat v sobotu 26. září na již tradiční akvaristickou
burzu v Brně. Jako obvykle máme nachystanou zajímavou přednášku i tombolu.
Přednáška bude pod názvem „ Dusík, aneb jak zabezpečit správné fungování našeho akvária.“
Přednáší Katka Schrimpelová.
Také se na Vás bude těšit řada prodejců, kteří se pokusí uspokojit vaše potřeby.
Nabízený sortiment je již k nahlédnutí na stránkách Akvaburzy Brno
www.akvaburzabrno.cz/… .
Vše potřebné se můžete dozvědět na našich stránkách
www.akvaburzabrno.cz .
Mnoho zážitků za Akvaklub Brno přeje Josef Tomanec.
0 21.09.2015 16:18 Belisana [476] - gavúnci, labyrintky Můžu dovézt, není problém.
Starší reakce
Sleduj ten odkaz na burzu, prodejci tam jsou postupně napsani, jak se přihlásí, i s přehledem toho co budou na burze nabízet
0 25.08.2015 23:17 Andreas81 – Podzimní akvaristická burza - 26.9.2015
Zdravím, nevíte, jstli tam někdo bude mít a pokud tak cca za kolik ? http://rybicky.net/atlasryb/tetra_ohniva
Starší reakce
0 15.05.2015 20:09 romangr [31] - Rostliny Rychloakce!
Zítra jdu na Brněnskou akvaristickou burzu, která se koná v Líšni. Mám u sebe toto automatické krmítko (použité)
aquascaper.romanholba.cz/…
Nabídnu ho za 400,- a předám na burze, kde se budu pohybovat zhruba po 10hod.
Musíte mi ale dát vědět do zítřejších 9:00, že ho chcete a připsat telefon! Pište do zpráv.
Na nadcházející burzu 16.5. V Brně Líšni nabízím tohoto mladého krátkoploutvého PK samce Betta splendens.
Fotka nic moc (mobil).
Jedinečný kousek černé barvy.
Barva černá s žlutými ploutvemi.
Ve skutečnost je 100x hezčí než na fotce.
Zájemci prosím poště do soukromých zpráv.
Starší reakce
0 07.05.2015 17:47 GAGAL [455] - Halančíci Na nedělní Aquateru Brno mohu vzít tyto druhy halančíků:
A.australe
A.striatum
A.primigenium
N.guentheri
Ap.schleseri
F.oeseri
Starší reakce
0 14.04.2015 18:56 GAGAL [455] - Halančíci Kdo má zájem o krmiva SAK již může objednávat přes e-shop(
www.exothobby.cz/…) a platit přímo na burze !!
Starší reakce
Super fotky, říkala jsem si, že si kvůli nedostatku času tentokrát burzu odpustím, ale některé věci mě tam zaujaly
Jak jsem byl poučen je zde nějaký "zkracovač adres" tak to možná zase nejede. Když si dáte na rajčeti vyhledat aquatera Brno tak se vám naše akce zobrazí. Jinak jak píší kolegové níže jsme jiná burza. Akvaristů je přihlášeno cca 25, teraristů o něco málo více.
aha, tak to jo, proto se ptám, už nevím, která burza to byla, díky za info
neplest s tera burzou, toto je stejny organizator jako Ostrava+Olomouc
To jsi možná byla na pravidelné tera burze, tam se objeví sem tam akvárko.
hm mně to hlásá "album nenalezeno"
Chtěla jsem se podívat, jetli tam vůbec byla i nějaká ta část akva? Jednou jsem se tam šla podívat a bylo tam jediný akvárko s cichlidama, nic víc, zbytečně jsem ztrácela čas, když jsem tam jela, bývá tam už toho víc?
0 03.03.2015 23:22 GAGAL [455] - Halančíci Rozmístění stolů na burzu Aquatera Brno 8.3. Čekáme ještě na potvrzení několika prodejců. Opět se burzy účastní prodejci z Čech,Moravy,Polska,Slovenska a Rakouska. Těšíme se na Vás v neděli. Pokud máte zájem podívejte se na galerii z minulé burzy:
aquatera.rajce.idnes.cz
více info na
www.aquaterabrno.cz aquatera.rajce.idnes.cz
Starší reakce
Reaguji na to že vás přecpanost odrazuje od návštěvy burzy....,hold tomu se nedá moc zabránit a poradit kdy je lepší přijít.... Co se týká adekvátnějších prostor-je hodně složité .....nejedná se jen o větší prostory, ale také o celé zázemí a zajištění chodu burzy.
aha tak to je opravdu solidní prodejce, zřejmě šlo opravdu o omyl, taky od něho kupuji jak mechy tak i šneky
Jo jo, přecpanost této burzy mě již mnohokrát odradila od její návštěvy. Škoda že se nepořádá v adekvátnějších prostorách.
Jméno nevím, ale byl to ten při vstupu od bufíku vlevo hned za dveřmi. Už jsem u něj dřív brala víc věcí a vždycky spokojenost. Beru to spíš jako omyl, nedržely mu víčka na krabičkách, tak se něco mohlo pomíchat, ale i tak to zamrzí. Jávského mám dost, přebytky hážu na kompost, tak tam holt skončí i tenhle...
Fakt?
Asi nevíš, u koho jsi ho kupovala, že? Ten prodejce hned vlevo při vchodu do sálu má mechy všeho druhu a krásné, i když teda ceny tomu odpovídají.. Škoda, já tam sebou měla jeden pěkný kousek Ch. Moss navíc, večer před burzou jsem ten svůj redukovala..
Dnes přišlo hrozně moc lidí, v devět, kdy se otevíralo, už nebylo vidět na konec fronty ...
- pry fronta na listky 15minut?!...
Starší reakce
to je rychlost
Starší reakce
stačí otevřít odkaz a přidat do adresy nakonec tečku
knucí ale funguje
1 08.12.2014 11:48 GAGAL [455] - Halančíci Pro ty kteří nebyli je zde pár fotek z burzy:
aquatera.rajce.idnes.cz/…./
Těšíme se na vás na další burze která se koná 8.3.2015.
Starší reakce
0 04.12.2014 11:43 GAGAL [455] - Halančíci POZOR SOUTĚŽ
Chcete vyhrát 1 ze 3 balíčků produktů DAJANA PET? Stačí být fanouškem DAJANY na FACEBOOKU a odpovědět na anketní otázku:
Který konkrétní výrobek DAJANA PET kupujete nejčastěji?
Pokud žádný, napište, zda o koupi třeba uvažujete.
Ze VŠECH komentářů vylosujeme 3 šťastlivce, kteří si na Aquateře Brno mohou vyzvednout svůj výherní balíček.
Těšíme se na vaše odpovědi.
ODPOVÍDAT MŮŽETE ZDE:
www.facebook.com/…
0 04.12.2014 11:38 GAGAL [455] - Halančíci Firma DAJANA pro Vás na nedělní burzu připravila soutěž a vzorky krmiva zcela zdarma !!!
JAK ZÍSKAT VZORKY KRMIV ZDARMA:
Stačí se stát fanouškem DAJANY na FACEBOOKU
www.facebook.com/… a u pokladny říci „Jsem fanouškem DAJANY“ a vzorek krmiva je Váš.
Pozor !!! Počet vzorků je omezen! Proto neváhejte a „lajkujte“!
Starší reakce
Tak jsem se ptala, ta přednáška bude v 10,15 hodin.
Nevím, ale dnes ti to zkusím zjistit, jdu tam pomoct připravit sál, tak se zeptám Romana Minaříka. Napíšu to sem večer, jak se vrátím.
Nevíte někdo, v kolik má ta přednáška být?
V Líšni určitě budu, těším se mj. na přednášku Adama Votavy
Starší reakce
tak mi je prosím pošli ke zpracování děkuji
Ono slo o to, ze narozdil od Akvaklubu (tedy party nadsenych akvaristu) poradajiciho burzy v Lisni slo v Semilasse o burzu s jasnym cilem zkusit vydelat. Od zacatku poradajici tvrdili, ze zkusi rok a uvidi, zda se to vyplati.
Ted se zase rozjizdi akvaburzy na BVV, minula byla podle vseho daleko vice tera (mozna je to tim, ze voda je v arealu BVV fakt strasna, asi se akvaristi boji
). Nebo by mohl vedet duvod poradatel (chodi sem na forum, tak treba napise). Celkove je paradni, ze v Brne ty burzy jsou, protoze tu leta nebyly a lidem chybely.
Brno je ale z meho pohledu specificke v tom, ze je zde v okoli mnoho chovatelu i prekupniku, ale az na vyjimky nikdo z nich na burzach neprodava, vetsina prodejcu dojizdi na burzy rozhodne vice nez 100km - to je velky rozdil oproti Ostrave ci Praze.
Chystala jsem se tam zajít 1.11. obhlédnout a případně koupit rybky, koukám, že už tyto burzy zrušili... ani se nedivím, konkurence tu je dost velká, s Líšní se nedala srovnat
v modrém rámečku hned první odkaz. A je tam seznam prodejců a co nabízí a i fotogalerie s fotkama, jak to tam vypadá. Chybí jen fotky ze zářijové burzy
Ahoj, přemýšlím že bych dorazil na tuhle burzu, jenže jí mám cca 140km daleko, tak nevím jestli se mi cesta vyplatí. Stojí zato? Znám akorát burzu v Třeboni. Může někdo porovnat? Chtěl bych nakoupit hlavně nějaký rostlinky, asi i rybky
Starší reakce
jj neodolal jsem a koupil jednu bucephalandru. Ale moc se mi do nich nechtělo, nevypadalo to moc vábně. I když prodejní kus byl nakonec čistý a OK.
Jinak terra rozsah byl cca 2x sál semilaso - tady byli ve 2,5 sálu, ale jeden byl malý. Akva rozsah na úrovni semilasa, když jsem tam byl někdy na jaře. Proti poslednímu semilasu to bylo i větší. Taky prodejci mi přišli stejní. Někteří jsou i v Líšní asi. Nebýt těch bucek tak nic moc. Ale líbilo se mi prohlížet terra část - těch potvor co se dá chovat a i pěkně barevný ...
hmm tak to je škoda, že jsem se tam nedostala
, chtěla jsem hlavně nějaké rostlinky.
Napoprvé dobrý, koupil jsem živé krmení, pár krevet, ryby moc nesleduji, ale bylo jich tam dost i zajímavé rostliny třeba bucephalandry atp. Určitě burza nebyla o moc horší než Líšeň a dalo se pohybovat mezi stoly.
Přidat reakci
1 ...... [4] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83378x