Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvarijní burzy Brno

 

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

Přejít na předchozí stránku 25 Přejít na další stránku   1  
Akvarijní burzy Brno
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   19.12.2010 12:56 Muž gigimasters [8] – Re: karelpavel
Jojo burza je od toho aby tam člověk sehnal něco jiného od pěstitelů kteří nastaví rozumnou cenu. Když budu chtít drahou rostlinu zajdu do sklorexu a domluvím se snimi aby mi od jejich dodavatele (myslím rataj) dovezli ty a tty vzácné rostliny.

Pokud na burzách člověk nesežene něco levněji. Tak nemá smysl aby byly...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2010 12:49 Muž karelpavel [18] – Re: gigimasters
Přesně tak, můj názor je - že bych na burze měl vše koupit levněji než v obchodech ( od toho se tomu říká burza !)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2010 12:43 Muž gigimasters [8] – Re: harpunar
Samozřejmě Ale pokud mám na burze microsorium windelow za 150 navázaný na kameni. A kousek vedle za 20 kaček jedno bez kamene(kamenů mám doma plno jako každej akvarista). A když koupím dvě tak jsou o trochu menší než to za 150kč, ale když ani nevím jestli mé podmínky v akva snese a neshnije tak bych byl blbej abych za to dal 150kč. To se snad dá uznat? Raděj v tý ceně koupím víc druhů než mít jen jeden..

A když to nevemu z pohledu pěněz tak přeci nejsu nějakej debil co nemyslí na to že je to živá věc a nedám ji do akva ve kterém mám obyčejné podmínky a nezničím tak rostlinu co někde rostla pět let.

Prostě levnější rostlina se líp prodá protože vím že si koupím deset druhů a určitě mi něco z toho poroste. A ne si koupit 2 rostliny sice krásně rostlé a musím uznat že to tam měl v bezvadném stavu. a ani nevím jestli poroste. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   19.12.2010 12:24 harpunar – Pro Janmacu a Karelavel
Chlapi Richard Tokušev má možná dražší rostliny,ale dá vám za to kvalitu,kterou tady nedostanete od jiných.To bohužel není o tom že je má drahé,ale o tom že tady máme platy,jaké máme,takže pláčete na špatném hrobě!Já jsem na vaší burze prodával třeba obrovské Anubiasy barteri,které do této velikosti rostly cca. 5 let a když se mne paní zeptala za kolik je ten největší(měl zhruba 17-2O listů)a já ji řekl že za třista,tak se na mne dívala,jako na vraha Lidických dětí!!! Měla představu že je to rostlina za třicet kaček.Jen na okraj-na burze u nás v Ostravě mi za takové rostliny trhají ruce,věřte mi.Brno je trošku v cenách mimo.A ještě pro Tallise-ty tady kritizuješ kvalitu krevet,tak vypěstuj a prodávej.Apropos v Brně šly ceny krevet do háje a nevěřím že když vezmu k vám třeba Hinomaru,nebo Mosury a budu za ni chtít třeba 200-300kč že je někdo koupí.Potom je pro mne lepší brát kvalitu na burzu do Blavy a tam je bez problému prodat za Eura a nikdo se tam na mne nedívá,jako na loupežníka.Hodně lidí jaksi zapomělo že náklady na pěstování ryb,krevet,rostlin šly za pár let hodně nahoru a ceny by chtěli stejné,jako za komárů!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2010 12:05 Muž gigimasters [8]
Chtěl jsem koupit. Pařez. Nějaký členitý. Dostupné jsou jen ty větvené ze světlého dřeva. Výběr tam byl malý pouze pět. Pak jsem objevil jsem úplně v předu pařezy větvené a z tmavého dřeva. Bohužel byly příliš malé.

Takže z mého pohledu by mohlo být více pařezú tohoto tmavéhho dřeva ale i větší. (možná sem ty velké propásl nevím..)

Jinak burza super. palec a jako již obvykle zase sem koupil rostlinky do akva.. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2010 09:14 Muž Tallis [11] - Raci, krabi, krevetky
Burza dobra, ale zase me zklamal vyber CRS :( Napriklad ze se tam prodavali CRS grade S, ktery byli stezi tak B. tone
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 23:09 Muž karelpavel [18] – Re: Khanh
Difuzéry jsem viděl 2, jehláky taky 2, reaktor nevím.
I kdybych si třeba nějaký jehlák vzal, tak jsem tam k němu neviděl žádné varianty šroubení atd. Prostě by byla potřebná i konkurence v této sekci.
Možná je to tím, že jste doprodával zbylé zboží :-O
Příště to nevzdávejte,budeme rádi, dojeďte znovu.
Díky všem
ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 22:51 Muž janmacu [18]
neberte mě tak doslovně,sem si jen tak trošku pobrečel,neznám nic jiného a lepšího v okruhu Brno - Břeclav než akva burza brno,bylo to prostě super,akorát mi to vždy udělá pruvan v peněžence a ty rybky ,co vypadali jak větvičky ,ty byli užasné,lituji,že jsem si je nevzal,ale doplnil sem si stavy sewelií a čolku východních čínských a jeden prodejce skoro uprostřed tam měl krunýřovce L 181 asi,nevím přesně,vypadali jak jasné hvězdné nebe,uplně zářili,měl jich po 150 kč,samozřejmě sem neodolal smich smich smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 22:19 Khanh
karelpavel: Difuzéry 5 druhů, jehlové ventily 4, reaktor 1. Mě to přijde akorát. Ono se to zase tak neprodává, aby měl někdo větší výběr. Docela by mě zajímalo, co byste si představoval. Já osobně jsem byl doprodávat zbylé zboží, takže jsem měl omezený výběr, než obvykle. No, ale nečekal jsem, že skoro vše povezu zpět smich


Co se týče cen Tropica, jsou vyšší, než tady, ale to není tím, že by Tropica byla drahá, ale je to tím, že tady jsou rostliny moc levné.

Sám bych si raději připlatil a v zimě sehnal krásné náročnější rostliny, což je tady v ČR téměř nemožné. Největší pěstírny skoro žádné náročnější rostliny nemají a pokud ano, tak v žalostném stavu. Ale není to jen jejich chyba, ale nás všech.

Co se týče akce samotné, bylo tam dost prodejců i návštevníků, což je dobře. Organizace byla dobrá, možná by se Akvazima mohla něco přiučit o udržení pozornosti návštevníků pomocí Tomboly. To je totiž skvělý nápad.

Tak se těším, až se tam zase opět někdy podíváme, ale to už pouze jako návštevníci. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 22:07 rezavka – Re: Kajka99
Děkujeme za pochvalu,je to pro nás motivace,jak i na příště připravit zase něco zajímavého.
Ještě jednou díky.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 21:39 Žena Kajka99 [229]
Burza - byla prostě BOMBA. Přednášky byly přínosné, výstava byla velice zajímavé zpestření, a sortiment zajímavější než na podzim :-) Od Tropica jsem si nakoupila potřebné rostliny do minička co budu zakládat, ano, byly drahé, ale zato v perfektním stavu. Některé kytky vedle od aquadaho vypadaly že nepřežijí ani přendání do pytlíku, a jinde měli jen kryptokoryny, anubiasy a echinodory. Tropica měla pěkný výběr :).

Moc se mi líbil stánek pod okny, pán měl čtverzubce, mloky, raky, krevetky a krabí ráčky (prý je to naprostá novinka, z rakouska...vypadali moc hezky :), pořídila jsem si dvě atyopsis moluccensis (kdo by odolal!) a pod okny blíže k pódiu měl jiný pán i tarantule a hady vypadající jako korálovky.
Jo a taky měl ryby přísavkovitého typu, co vypadaly jako větvičky , viděli jste je?? S jeho dovolením jsem si je vyfotila, jmenuje se to sturisoma aureum...zase jsem se něco nového přiučila :) a taky jsem poprvé v životě viděla halančíky...ty rybky vypadají jako klauni, mají hrozně širokou tlamku, od oka k oku smich

Plus jsem poznala pár bezva lidí osobně, za což jsem ráda ano

Jako pochvalu organizátorům bych chtěla říct, že i můj přítel-neakvarista se bavil a byl rád že se mnou šel...děkuji organizátorům za jejich práci, díky nim je akvaburza (kromě nastávajících Vánoc) nejzajímavějším zážitkem zimy 2010 potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 19:29 Muž janmacu [18]
Tak,tak,víc techniky co2 by oživilo burzu,zvlášť v době ,kdy si lidé na tu techniku začínaj zvykat a měli by zájem,ale chtělo by to sehnat prodejce z polským zbožím,maj poloviční ceny,ty naše český ceny většinu lidí odradí rozzureny :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 19:10 Muž karelpavel [18] – Re: Sid
Všiml, ale jak píšete - něco! ( s čeho není na výběr ) ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 18:46 Muž Sid [6637] - Rostliny – Re: karelpavel
...Akorát bych přivítal více techniky Co2 (reaktory, difuzory, jehlové ventily...)...
Něco z toho nabízel Khanh - všiml jste si?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 17:52 Muž Pet [56] – Re: karelpavel
Ceny za ty rostliny od Tropica velmi neslušné, ale zase jsem u něj koupil, co jsem nikde jinde nesehnal.Peněženkou proletěl vítr.
Jinak pořadatelům opět obrovská pochvala. Burza je stále lepší.
Petr ne
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 17:27 Muž karelpavel [18] – Re: janmacu
Ano pravda - pán měl hooodně moc neslušné ceny no
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 17:19 Muž janmacu [18]
burza super,nabýdka rybiček super,akorat rostlinek míň,jeden prodejce na levé straně měl slušný výběr rostlinek, ale za neslušný ceny
takže to zhrnu na jednu hromadu,burza super,výstavka bet super,opět dva litry v háji :-| stydim :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 16:50 Žena katterinecka [2146] - Rostliny
Burza byla super, bohužel nikdo nekoupil moje akvárium, takže ho stále nabízím ;-) Skvělý dárek pod stromeček rybicky.net/nadrze/10303
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.12.2010 13:32 Muž karelpavel [18]
Vynikající akce ! Je to čím dál lepší, víc prostoru , víc sortimentu - velký výběr. Akorát bych přivítal více techniky Co2 ( reaktory, difuzory, jehlové ventily ... )
Velká pochvala pořadatelům hop ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.12.2010 20:25 Muž Semtex [1197] - Labyrintky
... Zrovna teď jsme se s Merkurem vrátili z příprav na zítřejší burzu. Dovezli jsme tam plno doufám pěkných Bojovnic Jak samců tak i samiček. Některé kousky jsou jen ke koukání, ale plno jich je i ke koupi a něco bude i v Aukci.
Výstava je prostoru nad hlavním sálem, kam se dostanete po dřevěných schodech hned vedle automatu na kávu vlevo od něj. Je to dobrý nápad, protože jak jsem se dívál, tak prodejci obsadili skoro všechna možná místa, snad jen mimo WC.

Doufám, že se nenecháte odradit nepřízní počasí a přijdete se podívat a hlavně dát hlas našim bojovnicím.

Příjemné podívání vám přeje Semtex a Merkur.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.12.2010 15:23 Jostom – Re: Jostom
Sortiment nabízený prodejci na sobotní akvaburzu je i dnes aktualizován.
www.akvaburzabrno.cz/… .
Těšíme se na Vaši návštěvu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.12.2010 11:53 Muž Tokuschew [22] - Rostliny
Fotka k příspěvku Ponuka Rastlín vysokej akosti z Dánska (Tropica)
Rezervačky cez ss

Alternanthera reineckii 'Pink'
Anubias barteri v. nana
Anubias barteri caladiifolia 1705
Anubias barteri v. barteri
Aponogeton boivinianus
Aponogeton ulvaceus / hľuzy
Bolbitis heudelotii
Ceratopteris thalictroides
Crinum calamistratum
Crinum natans
Crinum thaianum
Cryptocoryne beckettii ”petchii”
Cryptocoryne wendtii ’Mi Oya’
Cryptocoryne wendtii ’Tropica’
Cryptocoryne wendtii Brown
Cryptocoryne x willisii
Echinodorus bleheri
Echinodorus cordifolius ssp. fluitans
Echinodorus ’Red Diamond’
Echinodorus osiris (rubra)
Echinodorus palaefolius
Echinodorus quadricostatus ”magdalenensis”
Echinodorus tenellus
Echinodorus 'Vesuvius'
Echinodorus x barthii
Eleocharis ”parvula”
Glossostigma elatinoides
Hemianthus callitrichoides ”Cuba” - koberec
Hemianthus cal. "Cuba" on lavastone - Small
Hemianthus micranthemoides
Hydrocotyle sibthorpioides
Hydrocotyle verticillata
Hygrophila ”Siamensis 53B”
Hygrophila corymbosa angustifolia
Hygrophila polysperma ’Rosanervig’
Hygrophila pinnatifida - NEW!
Juncus repens
Lilaeopsis brasiliensis
Lilaeopsis mauritiana
Limnophila aquaticaLobelia cardinalis
Ludwigia repens ”Rubin”
Marsilea hirsuta
Microsorum pteropus
Microsorum pteropus ”Narrow”
Microsorum pteropus ’Windeløv’
Microsorum pt. ’Windeløv’ on wood - Nano
Microsorum pt. ’Windeløv’ on wood s prísavkou - Nano
Monosolenium tenerum
Nesaea crassicaulis
Nesaea pedicellata
Nymphaea lotus ”zenkeri”
Pogostemon erectus - NEW!
Pogostemon helferi
Pogostemon helferi on lavastone - Small
Pogostemon stellata (Eusteralis)
Polygonum sp. - NEW!
Proserpinaca palustris ”Cuba”
Riccia fluitans - azijská forma
Rotala rotundifolia
Rotala species ’Green’
Utricularia graminifolia
Vesicularia dubyana "Christmas moss"
Vesicularia dubyana ”Christmas” on wood
Vesicularia ferriei "weeping moss" - NEW!
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.12.2010 13:09 Jostom – Re: katterinecka
Za týden to opět v Brně vypukne.Dnes jsem aktualizoval sortiment od prodejců.
Můžete nahlédnout. - www.akvaburzabrno.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2010 19:55 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: Kajka99
jdu, tam ho donesu ;-) Srazy bývaj ve čtvrtek asi jednou za měsíc, ještě nevím kdy bude další
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2010 19:51 Žena Kajka99 [229] – Re: katterinecka
Ha! :) a na burzu nepůjdeš?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2010 18:59 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: Kajka99
ozvu se, ale nevím jestli ho někdo bude mít. Ale já tam donesu monosolenium, to je trochu podobné
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2010 18:49 Žena Kajka99 [229] – Re: katterinecka
No, tak to jsem ti vděčná, děkuji :) Ale je to trochu problematické, po skončení burzy bych musela jet dom a pak nazpět do Brna na ten sraz. Kdyby se někdo ozval, dala bys mi prosím vědět do vzkazů?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2010 13:14 Žena katterinecka [2146] - Rostliny – Re: Kajka99
Na ty stránky mají přístup ti co chodí na srazy, tak klidně přijď na sraz, ale bude až po burze. Nevím možná by ses mohla i domluvit jinak.
Zeptám se tam jestli ji někdo nemá ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   10.12.2010 08:07 Žena Kajka99 [229]
Já bych se ráda zeptala jestli někdo nemáte lomariopsis lineata. To co si chci koupit a co lze vyčíst ze stránek burzy už mám zamluvené u prodejců, ale tahle rostlina mě uchvacuje, chtěla bych ji do miniakvária. Chtěla jsem se přihlásit na stránky brněnských akvaristů, abych se domluvila tam (dokonce jsem si kvůli tomu založila prezentaci na akvarko.cz) ale nějak mi nejde se přihlásit, asi potřebuju ještě nějaký souhlas...takže...kdybyste mi byl někdo ochotný na burze prodat lomariopsis lineata, napište mi prosím a domluvíme se přes vzkazník :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 22:48 Muž Semtex [1197] - Labyrintky – Re: clingfish
myslím, že minule tam byla ta B. macrostoma, mrkni na stránky burzy, sortiment co byl minule....
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 19:49 Muž karelpavel [18] – Re: PavelKa
Potřeboval bych jich co nejvíc - a však max 40ks ale jinak co bude - bude díky a když tak napište na mailto:karel.pave@seznam.cz ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 19:30 clingfish
Semtex: myslel jsem něco jako imbellis, simplex nebo albimarginata.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 18:18 Muž Semtex [1197] - Labyrintky – Re: Jostom
za odkazem jsi udělal chybu, myslím tím tu tečku . pokud tam je nejde kliknout na odkaz tak aby se zobrazila stránka....

www.akvaburzabrno.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 18:14 Jostom – Re: Semtex
Věřím že na Vánoční burze si na své přijde snad každý.Už nyní je abnormální počet prodejců.Musíme zabrat i předsálí a výstava Beťáků bude nahoře na galerii.Prostě plno.
Sortiment burzy je i dnes aktualizován - www.akvaburzabrno.cz/….
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 14:09 Muž Semtex [1197] - Labyrintky – Re: clingfish
Jaké vzácnější druhy myslíš? Něco jako B. macrostoma, unimaculata atd? nebo jen jiné barevné či jiné tvary plotví než je běžné?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 13:23 harpunar – Gogo-co je dle tebe pořádně zajet?
Já dávám krevetky beze stráty do nádrží,které fungují jen týden.Dokonce jsem teď narychlo potřeboval novou nádrž pro sulawesky Caridina Dennerli(cardinal) a jsou v pohodě a dokonce mi dvě samice nosí vajíčka.Myslím si že čekat třeba dva měsíce,jak se před nedávnem ještě doporučovalo je docela zbytečné.Ale je to jen můjsubjektivní názor-nevnucuji ti ho!!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 13:18 harpunar – Nabídka krevetek-
Přivezeme do Brna s kolegou Šabršulou Red crystal,Super red Sakura a Yelow,těch jen omezeně cca.40ks.Ty Sakury a Yelow mám baleny v kelímcích po pěti kusech,Crystalky má kolega volně a tradičně dávám u Sakur jako bonus jednu zdarma. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 13:08 clingfish
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, budete tam mít někdy nějaké vzácnjší druhy bojovnic?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 11:04 PavelKa – Re: karelpavel
kolik by jste těch red cherry potřeboval? - pracuji ve Vyškově - muhu dodat - 5Kč/ks
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 08:44 Žena Kajka99 [229] – Re: Gogo
termín jarní burzy bude napsaný na vstupenkách k zimní burze, návštěvníci burzy to zatím neví :) ale můžeš si koupit od nějakého břněnského chovatele, ne? Za sebe můžu doporučit uživatele Chem, mám od něj palmaty green a jsou neskutečně živý až přidrzlý potlesk .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.12.2010 00:30 Muž Gogo [1]
Neví náhodou někdo termín další burzy? Založil jsem miniakva pro Red Crystalky a toho 18.12. je to pro mě ještě brzo.Chci ho pořádně zajet.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.12.2010 23:04 Muž karelpavel [18]
Nevzal by někdo na burzu přebytky krevetek ? ( třeba red cherry )i odkoupím ano

Starší reakce

 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.11.2010 19:43 Muž janmacu [18] – Re: Kajka99
taky pozoruji,že spíš budou mít strach rybky než krevetky smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.11.2010 19:41 Muž janmacu [18] – Re: katterinecka
díky :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.11.2010 19:37 Žena Kajka99 [229] – Re: janmacu
tak to je už opravdu hodně vtipné :-D v mém akva před chvílí kreveta vyfoukla beťákovi patentku před čumákem a občas se stane že mi plovoucí kreveta vyplaší čtverzubce :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.11.2010 19:30 Muž roper [10] - Cichlidy – Re: janmacu
Lepší jak nějaká bedna :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.11.2010 19:26 Muž janmacu [18]
ale na tom velkým množství krevetek je strašně krásný to,co ostatní s pár kouskama nikdy neuvidí... kouknu a vidím jak krevetky jezdí na šnecích,už aj ancíci to vzdali a nechávaj na sobě rajtovat krevetky,aj parkrát sem viděl krevetky na panceřníčcích a nedávno sem koukal jak dvě krevetky se urputně drželi na žraločkovi a udrželi se ,no řekněte ,kdo s pár krevetkama toto zažije :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.11.2010 18:47 Muž roper [10] - Cichlidy – Re: Kajka99
Dávám je i kakaďákum na krmení a převzaly nadvládu i v jejich aqa. Naštěstí mi nevadí a jsou to perfektní pomocníci :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.11.2010 18:45 Žena Kajka99 [229] – Re: roper
něco podobného mi dnes říkal přítel když mi koukal do akva...že těch krevet (palmaty green) mám tolik, že přeberou vládu nad akva a čtverzubcům a beťákovi vyhradí rožek kde jim dovolí se pohybovat :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.11.2010 18:33 Muž roper [10] - Cichlidy – Re: janmacu
crystalky mám objednáné, tak uvidím jak se jim bude dařit. Palmat mám taky plná aqa. už ani pes je nechce. minule ho chudáka přepraly :-D
Koberec se řeší podle dna, náročnosti kytek a důležité je hodně světla, což u vyšších hladit není jednoduché. Chci se pustit do krevet s larv. stádiem, tak se snad něco zadaří

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [25] ...... 38 39

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83214x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8060-akvarijni-burzy-brno?od=1201