Akvarijní burzy Brno
jestli je tak vážně dobré nevím,ale placky příjmají toto krmení s chutí
stejně tak i hikari nebo tetra,takže nedokážu říct co je pro mé placky lepší... určitě víme,že hikari je špička,ale zda je tomu opravdu tak já neposoudím
iggy napsal: krmení od Sery je vážně tak dobré ? Aha, radost z dobré koupě, tak to vždycky potěší, to mám taky tak...
spíš vlastně naopak,šlapal jsi po mě ty
ale znam to,za dobrou fotku se musí udělat maximum
)))
SlavekB napsal: Tak to si vůbec nevybavuji, že by do mně někdo narazil při focení Tak to si vůbec nevybavuji, že by do mně někdo narazil při focení
krmení od Sery je vážně tak dobré ? Chvíli jsem uvažoval, že bych ho přikoupil krevetkám, ale pak jsem si řekl, že 7 druhů krevetího krmení + něco od minirybek je na jedno 30l nano až dost.
Nějak si totiž neumím představit, že s tvojí technickou výbavou akva řešíš ty dvě stovky za krmení.
Jinak burza super, dost pěkných rostlin - oproti zimě, i fajn přednáška co jsem tak poslouchal. Navíc jsem s p. Votavou probral jeho sety a jejich vhodnost pro nano, takže vím co budu pořizovat pokud budu pořizovat. Teď se musím jen rozhodnout jestli do toho dospělého co2 jít či ne - pořád váhám.
Paráda, snad se tu fotky ukážou. Ani nevíš, jak mě to včera naštvalo. No, burza v Olomouci příští týden to zachrání naštěstí.
jj fotil,narazil jsem do něj,pletl se pod nohama
zkus hornbach, bauhaus apod, hledej protihmyzovou sitku do oken prodávají ji v metráži maji několik barev a hrubostí,, ja na ni koukal v Bauhaus ivanovice,, budou to mit všude
pokud budeš v sobotu v Brně, tak se koukni do Vichra do 1.pp je tam všehochuť ruznejch produktu od instalaterství po elektro a pod. když vejdeš dovnitř, tak na levé straně je pak ještě další místnost s nějakým tuším spoj. materiálem a tam jsem zahlídl sítky co se třea používají na okna proti mouchám - v metráži
co myslíš pod pojmem krmné ryby? Mám plné akvárko malejch a větších gubek. Tipl bych si klidně tak do 400 ks a nechce se mi to lít do záchoda.
Koupím po 2 kusy Echinodorus ocelot a ocelot green. Nějaké pěkné kousky, doveze je někdo na burzu? piste soukromou správu
vždy jsem je na burze v Brně viděl,ale u koho nevím,mělo je více prodejcu,pak je mají i v Hornachu v Brně,nebo měli a taky za slušné peníze
0 23.04.2014 17:54 MarekP [812] - Malawi Nevíte, jestli bude v sobotu někdo prodávat Otíky? V uvedeném sortimentu jsem je zatím nenašel -
www.akvaburzabrno.cz/…
Díky.
Jj, asi dojedu do Brna se podívat. Pro jistotu s sebou vezmu pouze nutné minimum financí, jinak budu v bankrotu.
Asi se to tady už někdy řešilo, ale neplánuje se nějak výhledově pořádat tuto burzu v trochu větších prostorách?
Ano, chybička se vloudila, ale již by mělo být vše v pořádku. Samozřejmě dubnová burza nás teprve čeká již tuto sobotu 26.4.2013 těšíme se na všechny zúčastněné.
Jj, akorát je tam špatný datum, fotky jsou z únorové burzy.
To jsem fotil já.
1 21.04.2014 11:38 MarekP [812] - Malawi S tím souhlasím. No, ale abys to s tím slovem "nejlepší" nepřehnal. U nás mají velké množství Dennerle rostlin. Dennerle je hold kvalita a za kvalitu se platí. Rybky jsou v pořádku. Lidé se tam o tok dost dobře starají. Každopádně vždy se dá sehnat lépe.
Pokud vím, tak v Hornbachu mají nepřeberné množství rostlin, a to v podstatě kdykoliv zajedu a ryby dávají do karantény hned po nákupu, preventivně, aby neprodávali nemocné kusy. Podle mě je Hornbach nejlepší obchod. Dražší, ale dobrej s největší nabídkou.
Starší reakce
Vážení přátelé akvaristiky.
Za Akvaklub Brno si Vás dovoluji pozvat v sobotu 26. dubna na již tradiční akvaburzu v Brně.
Jako obvykle máme nachystanou zajímavou přednášku i tombolu.
Přednáška je tentokrát na téma : Jak jsem se dostal k tlamovcům.
Přednášet bude Vlastimil Moštěk z Vlčnova
Také se na Vás bude těšit řada prodejců, kteří se pokusí uspokojit vaše potřeby.
Nabízený sortiment je již k nahlédnutí na stránkách Akvaburzy Brno
www.akvaburzabrno.cz/… .
Příjemné zážitky přeje za Akvaklub Brno Renata Tomancová
Nepojede některý z chovatelů L-sumcu na jarní akvaburzu do brna?
Starší reakce
dík a omluva mimobrněnským za matení, nevím jak to tam skočilo
Ahoj jen si dovolím poupravit informaci že je to burza na Dělňáku v LÍŠNI
jaká je situace teď nevím,byl jsem tam před půl rokem a pohoda
- tak to se tam nekdy mrknu na obhlidku, jaka je aktualni situace
mám z Brněnského Hornbachu otíky a všechny úplně v pohodě,za mě je oka,nenarazil na žádný problém
- brnensky Hornbach v pohode ?!
- mozna se v posledni dobe neco zmenilo, ale pri vsech mych minulych navstevach mrtve ryby v nadrzich, nadrze v karantene apod..
- Jirka Libus aktualne Galaxky nema...
tam jsem přesně taky parkoval,ale tak tak,bylo to snad poslední místo. Ohledně Hornbachu,tak ano,ten taky znám,říkal jsem si,že bych se tam zastavil,ale to zas jindy,dnes stačilo
musíš být tvrdej doma
příjdeš domu,bouchneš do stolu,uděláš večeři,vykoupeš děti a slušně se zeptáš manželky,musí prostě poslouchat
1 08.03.2014 17:19 romangr [31] - Rostliny no já v sobotu vždy zaparkoval na ul. Metodějova, ale teď tam začala v polovině nějaká stavba bytového domu a borci makali, takže se tam prášilo. Příště to vezmu zespod po kosmove přes křižovatku na Riegrova. Taky jednosměrka a vždy místo najdu. Akorát si myslím, že příště už fakt na Semilaso kašlu. Mě se líbí ten mumraj v Dělňáku na Lesné a hlavně jsou tam zajímavější prodejci přes kytky i krevetky.
Parkoval jsem vždy tady:
www.google.cz/…
Příště navštiv i Brněnský Hornbach, který je úplně v pohodě.
Většinu AQ co mám, tak mám taky ze Sklorexu cca 70%.
byl jsem tam po 11hod
na burze jsem neutratil ani kačku a ve sklorexu litr,kdybych byl z brna,tak bych tam byl pořád
ja asi raději půjdu do boraras brigittae (Ty jsem objevil ve sklorexu, snad pravé), galaxky mě tvarem těla na fotkách moc nesedí. Ale pokud bych je koupil (galaxky) tak v brně bych asi šel na krevetkus.cz - má je teď nově v nabídce. Jeho krevtky jsou skvělý - zamořily mi miníčko.
Přidat reakci
1 ...... [6] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83380x