Akvarijní burzy Brno
Starší reakce
1 27.11.2018 09:02 GAGAL [455] - Halančíci Pravidelná chovatelská burza ,která se koná 2.12.2018 (od 9:00 do 12:00 hod) v Kongresovém centru BVV. Na burze naleznete akvarijní ryby , rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše potřebné naleznete na našich stránkách
www.aquaterabrno.cz
nebo na Facebooku:
www.facebook.com/…
Starší reakce
Starší reakce
je to z posledního včerejšího srazu. 11.11 je na místě brigáda na přípravu desek na stoly. Ty ochranné desky na stoly jsou už opravdu poslední krok k zahájení burzy. Aktuální informace na
www.akvaburzabrno.cz Když jsem byl naposledy na srazu, tak se mluvilo o květnu/červnu...asi se nepodařilo s hasičama domluvit. Máme to brát tak, že se problém konečně podařilo papírově dořešit? Nebo odkud je tato informace?
Díky
PS: moc se na to těším...a nejen já, co vím
burza v Líšni bude ještě tento rok. V prosinci. Temín přesný bude zveřejněn v pondělí
Starší reakce
1 06.10.2018 19:33 Anub – Corydoras
Nevíte, přiveze tam nekdo zítra na burzu nějakej druh corydorasu ?
Starší reakce
Pokud máte někdo požadavek na nějaké divoké živorodky (Limia perugiae, například) nebo americké blešivce Hyalella azteca, napište mi, ať pro vás vezmu. Bez objednávky ryby brát nebudu.
Starší reakce
Starší reakce
Rostlinky bývají, krevetky 2 prodejci někdy 3. Tyto druhy ryb by měly být k dostání. Na gavůnky a gavůnečky kontaktujte tohoto prodejce:
www.easyfish.cz/… v Ostravě je nabízel, ale kolik jich má netuším.Samozřejmě mohou mít i jiní prodejci.
0 03.04.2018 11:13 smik Zdravím.
V sobotu se chystám do Brna na AquaTera. Mám zajem nakoupit nějaké ryby. asi nic speciálního.
Neonky červené, Nějaké gavůnky, gavůnečky, krevety.
Jak to tam vypadá, bývá slušný výběr?
Co rostlinky? Měl bych zájem o Hygrophila pinnatifida. Bývají i rostlinky?
Starší reakce
0 29.01.2018 10:59 GAGAL [455] - Halančíci Pravidelná chovatelská burza která se koná 4.2.2018. v Kongresovém centru BVV. Na burze naleznete akvarijní ryby, rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Jste úspěšní chovatelé a máte nějaké přebytky? Pak neváhejte a rezervujte si u nás stůl. Bližší informace na našich stránkách
www.aquaterabrno.cz
Staňte se našim fanouškem na Facebooku:
www.facebook.com/…
Zadejte si inzerát v naší FB skupině:
www.facebook.com/…
Starší reakce
a tu informaci máš ze kdy?
Prozatím otevření opět odloženo (problémy s kolaudací). Termín si nikdo netroufne odhadnout.
Starší reakce
Starší reakce
Ano to je pravda p. Bojanovský má B. channoides i já je mívám. B. imběis měl prodejce na jehož příjmení si nevzpomínám.
//
Semtex napsal: Ahoj, mám velice omezené množství čistého divokého kmenu Endlerek Campoma 2008 no. 9 ....
fotka je sice ne moc kvalitní, ale snad se bude líbit. //
Já mám v menším přebytku tyto -
cz.pinterest.com/… = P.wingei Campoma No. 25 ;
www.google.cz/… , ale zítra jdu do práce, takže do Brna nepřijedu a původně jsem plánoval na tento den zajet si na výměnnou aukci sem -
www.goodeidworkinggroup.com/… .
Stále ještě mám k nabídnutí přebytek ryb od Xenotoca lyonsi, živorodky komáří, dva druhy skifií, divoké platy evelyny i variaty a možná, bych "pustil" i nějaký ten pár od Macropodus ocellatus, ovšem to vše jsou druhy pro profíky a navíc ne za levný peníz. No nejbližší akce, kam bych mohl přijet, je chovatelská burza v Přerově v neděli ráno, na kterou mne včera pozval kámoš, ale chystat ryby a brát je tam, mohu jen na předem domluvenou větší závaznou objednávku, jinak se mi vůbec nevyplatí zatěžovat se tou prací a starostmi s tím souvisejícími.
Semtex napsal: mám za to, že minule tam je někdo měl...
Já osobně tam budu mít pár kousků B. splendens vlastní odchov.
Pan Bojanovský tam mívá betty tlamovcové, ale nebojovné jsem tam neviděla
rybicky.net/atlasryb/bojovnice_tlamovcova.
Ty tvoje B. splendens mají jaké barvy?
mám za to, že minule tam je někdo měl...
Já osobně tam budu mít pár kousků B. splendens vlastní odchov.
Ahoj, mám velice omezené množství čistého divokého kmenu Endlerek Campoma 2008 no. 9 ....
fotka je sice ne moc kvalitní, ale snad se bude líbit.
Nevíte, zda někdo nebude mít bojovnice nebojovné?
Snad už budu uschopněn, abych mohl dojít.
Už aby byla
Starší reakce
Ano,hledám i jiné druhy rostlin. Zkusím se poptat na obou prodejců.Děkuji. A jeněkde třeba seznam prodejců? Poptala bych i nějaké rybky...Dania,pandy,bojovnice nebojovné...
Bude někdo v neděli nabízet Panceřníček leopardí?
Má více druhů rostlin ,myslím že bere i objednávky. Pokud hledáte i jiné druhy rostlin tak ještě napište zde:info@easyfish.cz
Můžu se zeptat, zda se pán,jehož mejl uvádíte, specializuje na mechy nebo má více druhů rostlin? Bere něco jako objednávky?
Dakujem za odpoved! Uz som ich kontaktoval.
Ryby měl (má) určitě p.Gebauer oarfish.cz
A na ty rostliny se zeptejte zde:123223@seznam.cz
Dobry den,
tusite prosim jestli budou na burze i tyto zalezitosti:
Neonky modre
Fissidens fontalis (Phoenix moss)
Vesicularia ferriei (Weeping moss)
Dekuji za odpoved!
Starší reakce
Starší reakce
3 25.01.2017 14:28 GAGAL [455] - Halančíci Nezapomeňte na neděli 5.2.2017. Přijedeme opět za Vámi.
Pravidelná chovatelská burza která se koná v Kongresovém centru BVV. Na burze naleznete akvarijní ryby, rostliny, krmiva, terária, terarijní zvířata, chovatelské potřeby a mnoho dalšího. Vše za bezkonkurenční ceny.
Jste úspěšní chovatelé a máte nějaké přebytky? Pak neváhejte a rezervujte si u nás stůl. Bližší informace na našich stránkách
www.aquaterabrno.cz
Staňte se našim fanouškem na Facebooku:
www.facebook.com/…
Zadejte si inzerát v naší FB skupině:
www.facebook.com/…
Starší reakce
Dobrý den, bude na únorové AquaTera v Brně někdo, kdo prodává Rozboru espeho?
Starší reakce
POZOR, BURZA DOČASNĚ POZASTAVENA!
Z důvodů problémů, které se při rekontrukci nových prostor objevily, museli jsme zrušit plánované termíny burzy a to jak v roce 2016, tak i v následujícím roce 2017. Jakmile budou tyto problémy vyřešeny, bude oznámen nový termín znovuzahájení provozu burzy. Věříme, že i přes tyto problémy na nás nezanevřete a že se v budoucnu sejdeme v nádherných, nově rekonstruovaných prostorech České barmanské asociace na Šimáčkově 135.
Starší reakce
Děkuji za info. Napsal jsem a snad se domluvíme.
Australáky má tento prodejce info@easyfish.cz
Jinak pokud by byl zájem mám A.campomanense, A.striatum, A.elberti, D.georgiae,
Nebude v neděli na burze někdo prodívat Fundulopanchax sjostedti a Aphyosemion australe? Díky.
Starší reakce
OK, díky
Sice nejsem admin, ale akci jsem zadávala já, tak už jsem to opravila. O té změně jsem tu psala, jen jsem si neuvědomila, že to zůstalo v kalendáři akcí.
Přidat reakci
1 ...... [2] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83380x