Akvarijní burzy Brno
0 29.09.2010 17:51 Kuřátko neměli by jste někdo zájem o skaláry??? Bohužel v tak malém akvárku jako mám já být nemužou chuděrky, ale jinak jsou krásné asi rok staré
Být já Chem, tak se urazím. Chem a v tomhle seplést
A pleteš se Neocaridina denticulata var. super red opravdu existuje. Je mnohem červnější než cherry která má na sobě jen červené tečky. Nevím jestli to říkám přesně ale jedná se o Super Sakury. Proto také stály myslím 70 nebo 90 kč,-
Nemáte někdo prosím kontakt raději telefon na Martin Boudný. Prodáva také v Brně. Kámoška má slíbené ryby a má špatný email a nemuže se s ním ted spojit a domluvit. Díky
To je škoda že jsem to nevěděla dříve nechtělo se mi kvuli 1kg do miníčka platit poštovné tak jsem udělala kompromis s jiným pískem =( no nevadí nebude k dispozici i velikost 0,2-1,2
0 28.09.2010 20:58 Jostom – Re: janmacu
Pan Líbal se nedostaví mají v Bratislavě taky akci.Ale 18.prosince se dostaví.
nevíte,jestli se dostaví i pan Líbal ?
0 28.09.2010 20:46 Jostom – Re: janmacu
No orchideje sice nebudou,ale dostanete od nás ke každé vstupence poukaz na masáže s 50%ní slevou,tak to by taky třeba mohlo potěšit nejen dámy nemyslíte....
Ale zpět k akvaristice,musím říct,že je přihlášených zatím nejvíc prodejců za celou dobu konání těchto akcí.
kolik chceš za tem písek z flexi obkladu
Po cestě domů to vemte třeba přes nějaký supermarket a problém je vyřešen. A posměváčci utřou hu.....
0 28.09.2010 16:23 Jostom – Re: VVV111KKK
Bohužel na tento termín naší burzy se nedostáví neboť je na burze v Leobersdorfe. Uvidíme jestli se nám podaří s ním domluvit na příští termín burzy tj.18.12.2010.Více informací o podejcích najdete na akvaburza brno v sekci sortiment burzy na další termín.Děláme pro to maximum.
No jestli ti jde Venco jen o tohle, tak ti mile rád něco kvítek natrhám
Pro ty co mají zájem o ten písek z flexiobkladů, nebojte bude jej dost, stačí jen napsat kolik toho kdo chcete....
Chtěl bych se zeptat pořadatelů. Na minulé burze byl německy hovořící prodejce, který nabízel orchideje a pokojové květiny. Hodnotím to jako skvělí nápad pořadatelů. To byla ale krásná omluvenka pro drahou polovičku. Bude tam i tentokrát ? Vím , že prodej květin s akvaristikou přímo nesouvisí, ale měli bychom vidět "širší souvislosti".
0 25.09.2010 22:45 Jostom – Re: Semtex
Nemám zdání.Ještě to prodiskutujem s ostatníma a třeba nějaký záznam bude.
A Pepo, nebude se ta přednáška náhodou natáčet na video? Ještě 100% nevím jestli dorazí, a nebo kdy. Rád bych (a nejen já), kdyby mi to nevyšlo, byla možnost si to prohlédnout alespoň na videu.
0 25.09.2010 20:40 Jostom – Pozvánka.
Přátelé akvaristiky.
Za Akvaklub Brno si Vás dovoluji pozvat v sobotu 2.října na již tradiční „Podzimní akvaristickou burzu“ v Brně.Jako obvykle máme nachystanou zajímavou přednášku i tombolu.
Přednáška bude pod názvem
„Desetinohé krasavice - sladkovodní krevetky v našich akváriích“
Přednášet bude Mgr. Martin Gajdošík, Ph.D, člen Akva-Team.cz a vedoucí zoologického pracoviště oddělení přírodních věd Slezského zemského muzea v Opavě.
Také se na Vás bude těšit řada prodejců kteří se pokusí uspokojit vaše potřeby .
Nabízený sortiment je již k nahlédnutí na stránkách Akvaburzy Brno
www.akvaburzabrno.cz/… .
Zdraví Josef Tomanec.
Starší reakce
0 24.04.2010 23:21 Ratinho – Fotky
Z důvodu nemoci jsem se nemohl na burzu dostavit, i když jsem se na ni již dlouho těšil. Zajímalo by mě, kdy budou na stránkách burzy aspoň nějaké fotky.
Starší reakce
Burza byla opravdu výborná. Velmi široký sortiment skoro všeho. Čím to bylo ? Že by se povedl trefit ten správný termín ? Snad to výjde stejně na podzim. A ty pokojový kytky, taky perfekt. Konečně jsem taky jednou udělal po návratu z burzy radost i ženě.
0 21.04.2010 18:13 ondra08 – Re: Semtex
Omyl. Piskořek tam bylo dost, přivezli je tam manželé Tom a Vladi Chuchlíkovi z Bohuňova, ale přišel pán a hned je všechny vzal. Měli jich tam říkali tak 100.
Piskořek mám plný akvo - fuj !
Piskořky tam nebyli, nebyl jsem tam já.
Pokud někdo má zájem, napište.
0 21.04.2010 15:08 Tata/a/Syn jj souhlasime burza byla super ale chyběli nám tam piskořky které jsme si tam chtěli koupit ale jinak super (taky jsme vyhrali v tombole
)
Tez se pripojuju k pochvale. Burza byla super, ostatne jako vzdy ... a hlavne ta tombola
(do pristi burzy muzu pripravovat nove akvarko
)
Taky se přidám a chtěl bych pochválit pořadatele. Burza se mi moc líbila, i přednáška o afrických rybkách byla skvělá.
Pánové ho měli ve skleničce od dětské výživy. A podle víčka ta sklenice něco pamatuje
0 18.04.2010 13:27 Tibharos Ano, Uli viděl toho samého co já.
Opravdu tam byl jeden beťák. Prodávali ho na prvním stolku hned vedle pódia na straně u oken. Tuším že pánové byli ze Slovenska.
0 18.04.2010 09:47 čichavec27 – Re: Tibharos
Tak sem asi slepej,protže já nic neviděl.
Nebo možná když sem přišel už nebyl přišel sem totiž až hodku po zahájení
0 17.04.2010 22:36 čichavec27 – Re: Eff
3koda že sem se včera zapoměl podívat večer na forum to bych byl rád kdybyste mě donesl na burzu,když sem byl u vás tak ste tám žádnou neměl,no vlstně tam nikdo neměl bojovnice:(
Ale koupil jsem si krásný krevety japonský
poklona pořadatelů
ale příšte by to chtělo aj ty bojovnice
Doufám, že v létě uděláte burze propagaci. Tentokrát jsem sice nemohl, ale příště bych se chtěl zajet podívat. Z Ostravy to do Brna zase tak daleko není. Hezký večer.
Taky chci pochválit - byl jsem poprvé a jsem spokojený. Koupil jsem přípravek proti ploštěnkám v krevetkáriu No-Planaria (balení je velké, takže pokud by někdo z Brna potřeboval, rád část přenechám). Pořadatelé - klobouk dolů za dobře odvednou práci. Už se těším na podzimní termín
Kluci, dnes se vám to povedlo !!!! super akce
0 16.04.2010 23:58 Eff [417] - Rostliny už se těším na burzu,mam od pana Líbala slíbený,že doveze selvenie,minule sem si koupil dvě,a dokoupím další,to jsou tak pěkné rybky
0 16.04.2010 20:49 Matěj – matej
ja se na takove akce bohuzel nedostanu ale u nas sou dva zverace tak tam obcas neco spesl je byla tam i modra krevetka ta se mi moc libila a v obou zveracich s ochotní a dobre poradí
Můžu nabídnout krásnou červenou, klidně i zdarma.
0 16.04.2010 20:39 čichavec27 – burza
Je dobře že tam bude hodně prodejců a to mačkaní se přežije dyt i třeba v tescu se lidi furt mačkaj a nikomu to nevadí
hlavní je že bude z čeho vybírat
jinak bude někdo nabízet bojovnice?jestli jo byla by zelená samička?
S tvého pohledu je to asi jasný
0 16.04.2010 12:27 harpunar – karelpavel-proboha nepiš že bude na burze nával,
protože se na akvaristiku dají zčistajasna i hnědočeši!!!! Já osobně se na nával u svého prodejního místa docela těším!!!
A teď sis zadělal na pořádnééé náával
Díky za podporu.
Třeba se mačkat nebudeme, vzhledem k předpovídanému hezkému počasí čekáme mírně nižší počet návštěvníků.
To je ono, asi se budem dosti mačkat
Ať se vám daří to dobře připravit
práci zdar
Přidat reakci
1 ...... [27] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83380x