Akvarijní burzy Brno
Díky ... ale do Ostravy mít cestu opravdu nebudu
0 08.11.2009 20:47 Imii [46] Na to že jsem minule v tombole vyhrála věci v hodnotě cca 500,- tak teď nic
vsadili jsme na 10 lístků a prd.
Z burzy jsem si dovezla levně 2 Cladophory, madlovník a krásného ancíka L144 za výbornou cenu.
Bohužel jsem dojela až v půl 11 a už tam bylo vymeteno ...
Když si přijedeš do Ostravy, můžeš mít zboží příští sobotu
Věřím, že by nebyl problém se s Clarkiim domluvit.
Díky za info. Nejde mi vůbec o tu necelou stovku, ale jsem moc rád za přístup pana Líbala. Věřil jsem tomu, že se to stalo nedopatřením...vždyť jsem si to ani nekontroloval a zjistil jsem to až doma.... V únoru si u pana Líbala určitě něco koupím
0 08.11.2009 17:34 Marri – Re: mystiq
Heleny byly u více prodejců, co jsem si všimla!!!
Burza byla super, opět se moc moc povedla.
0 08.11.2009 16:59 Roman XX – Re: keyrumek
No pan Libal na závěr burzy, když se začalo balit, zjistil, že ti ty šneky zapoměl dát a hned to hlásil pořadatelům. Moc se omlouvá, rozhodně tě nechtěl okrást a slíbil, že ti ty šneky na příští burzu doveze. Bohužel další burza bude až 13.2., takže to budeš muset chvíli vydržet, ale nepřijdeš o ně.
Terčovci tam byli. Byli malincí a řekla bych že do hněda. Musím konstatovat, že mám opačný problém. Vydržela jsem tam až do konce a dojela domů bohatější o kytky a krevety
To byl zminovany pan Libal :/
Ja teda musim rict ze me se na burze nelibilo
cekal jsem nejaky tercovce a zajimave rybicky, ovsem sortiment klasicky a nic zvlastniho. Chtel jsem si tedy zakoupit alespon sneky heleny, ovsem ten pan co u toho byl se vybavoval porad s nejakym znamym asi, cekal jsem tam 2x, pak sem to uz vzdal kdyz ani na dotaz nejevil zajem udelat si kseft, z burzy jsem vypadl po 25 minutach a ani jsem nic nekoupil... cesta 154Km do Brna se vazne vyplatila, priste si to 2x dobre rozmyslim
Burza byla fajn. Prikoupil jsem loriarie, 4 krevetky, 2 sneky clitony a 3 neritiny. Bohuzel jsem ale po prijezdu domu zjistil, ze jsem neritiny neprivezl. Pan Milan Libal, u ktereho jsem je kupoval, mi dal do igelitky (doufam ze nedopatrenim) pouze pytlik s clitonama a krevetkama....a ja jsem si to ani nezkontroloval
...
Opravdu bohatá tombola, o5 jsem vyhrál, tentokrát rybičku, plyšovou na přilnutí na sako.
Cena útěchy. Ale utešilo mě to, že k tý rybičce byl i drcené mandlovníkové listí.
0 07.11.2009 15:08 ondra08 – Senza
Zdravím vás všechny. burza byla vynikající...Hodně prodejců i kupujících. Prostě tak jak to má být. Tombola opět plná hodnotných cen. Velký DÍK patří všem pořadatelům. Už se těším na další.
0 06.11.2009 21:09 Moušičky – Re: Semtex
Já jsme u těch pořadatelů zase uviděla krunýřovce jednopruhé, o které bych zase měla zájem já
snad tam budou
0 06.11.2009 21:01 thomaZP – Sortiment
0 06.11.2009 20:58 thomaZP – Re: AkvaburzaBrno
0 05.11.2009 21:24 Roman XX – Re: isamik
Jo ještě jedna drobnost, bude tam i přednáška o filtrech s ukázkou stavby vnějšího filtru s možností si sám sestavit CO2 difuzor z nachystaných komponent.
0 05.11.2009 21:10 Roman XX – Re: isamik
To je lakave
no řekl bych že jak co, ale většinou je to tak do 50% ceny než v obchodech, ale jak co...
minule jsem tam koupil 3 semenáčky Aponogetonu ulvacea za 40,- celkem.... super cena....
prosim vás, jaké jsou na burze v Brně ceny rostlin a rybiček? nižší než přes elektronický obchod(kamenný obchod), stejné, nebo vyšší? obecně. děkuji.
Jj, já jsem je tam viděla
Snad tam budou a pokud by je tu někdo mohl zajistit, tak si je ráda objednám předem
stačí napsat, komu se ozvat.
Je to u pořadatelů, byli to na těch stolech u podia. Měli jich dost a pro mě zvlášť přiobjednané.
Možná tam budou i teď, ale bylo by dobré, kdyby se ozval třeba Eff. Rybky na burzu zasílá Vivarium Mělník za zajimavé ceny.
Borarasky tam byli celkem vybledlé, že jsem měl strach že nebudou tak pěkné jak na fotkách co jsem viděl na stránkách Vivaria, ale po pár dnech jsou krásně rudé. V místním atlase je možný vidět jak moc
Nevíte náhodou, jestli tam ty rasborky budou i tentokrát, popřípadě u koho poprosit, aby je na burzu vzal? minule jsem je moc chtěla, ale akva ještě nebylo zaběhnuté... dík
K tý bojovnici, už nic nedávej, 10 l je tak akorát pro ni a pokud je to koule tak už vůbec nic.
Kdyby jsi chtěl dávat něco k bojovnicím, tak asi až od 30 litrů AQA a víc, tam by šlo třeba dát nějaké menší rybky jako třeba Otíci.
Myslím, že tam na stolech bylo něco napsaný jako jméno.
Ale řekl bych že mě tam najdeš snadno podle Bojovnic.
Nikdy jsem si nevšiml že by to tam někdy někdo měl.
Škoda, že jsi nenapsal dřív, nekteré věci jdou zajistit.
Já si minule objednal Boraras Brigittae po 20,-
Já tam budu asi mít navíc několik Živorodek trpasličích. V seznamu to není uvedený jen bojovnice (a těch je už dost zamluvených, ale i tak tam je ještě z čeho vybírat) a pár krevetek.
0 05.11.2009 12:58 Petr Semtexi, mohl by jsi si prosím dát u svého stánku jmenovku, abych se mohl detailněji u tebe pozastavit? Velice se mi líbí tvoje tvorba, např. to akvárium pro krevetky nemá chybu!!!
BTW: Moje matka má akvárium bohužel teda kouli (vím, že je strašná pro rybičky, ale nic jiného nemám) a toužila by po nějaké rybce k betě. Vím, že to asi nepůjde, ale radši se zeptám
P.S.: akvárium má 10 litrů.
0 05.11.2009 12:31 clingfish Dobrý den, sice sem se díval na web burzy, ale i přesto bych se chtěl zeptat, nebude tam mít někdo axelrodii kolumbijskou nebo tetru stříkavou? Díky moc
Starší reakce
Přidávám se ke chvále organizátorům a těm malým slečnám u tomboly
Hlavně té, co vytáhla moje číslo
Těším se na listopad.
Burza byla bezva, doufám že mi noví otíci konečně sežerou řasy
Už se těším na příště. Tombola byla 100% dva losy dvě výhry
Příště to snad bude i akva
ne ne nevadilo asi tak do 8-eho kolena.... mezipříbuzenské křížení je u bojovnic běžné...... ale opravdu jen těch max. 8 generací...
0 19.09.2009 21:04 Moušičky – Re: prikpa
U téhle fotografie se začnu nejspíš smát
nenápadná
0 19.09.2009 20:56 Moušičky – Re: Semtex
Doufám, že se bojovníkovi u nás bude líbit a poskytnu mu to nejlepší. Jenom se obávám, že mu z kraju moc sušené nepůjde. Mohla bych se něco nového naučit a začít s artémií
to by mu šlo určitě líp. Nechci nějak zpěchat z odchovem a nejprve si o tom něco přečíst a připravit se, ale myslím si, kdyby k tomu došlo tak by bylo nejlepší nějaká samička z jiného chovu, aby se to trošku promíchalo
nebo to nevadí, když by to byla samička od stejného chovatele?
0 19.09.2009 20:45 zeck – Re: Semtex
Přímo dělaná na nějaký pokus
.
Pěkná je, ale jenom v cizí nádrži.
jj věřím že je to náročné...
a co říkáte na řasu, že je pěkná
...A co jse mi podařilo uzmout byl Sid
Jo a je to vcelku příjemný pán a né mrzout za kterého tu plno uživatelů má.
Tak
vcelku příjemný pán, jo?!
Tak to je pěkné...!
Kdybyste věděl, kolik mi to dá práce, prezentovat se tu jako mrzout!
0 19.09.2009 19:32 rogosak – Re: Semtex
měl jsi 5 lístků do tomboly a vyhrál krmivo?
0 19.09.2009 19:25 Jostom – Re: Semtex
No to že vyhraješ ti zaručit nemůžeme,ale zajistit tombolu to jooooo.
Jasně že přijdu, pokud něco o5 vyhraju v tombole
0 19.09.2009 19:01 Jostom – Re: rogosak
Neboooj další tu bude coby dup a to 7.11. a všichni dnešní prodejci přislíbili účast i příště. Tak se těš, možná přibudou i další.
Tam před podiem první stúl. ne ty pořadatelů, ty měli podium za zády.
Měl jsem tam bojovnice, B. Molly, Platy...
0 19.09.2009 18:55 rogosak – Re: Semtex
ty jsi byl kde v tom sále?
Přednáška se motala okolo řas, a musím říct, že se povedla i s prezentací.
Přikládám fotku, kde je vidět, že i řasy mohou být pěkně dekorativní.
Pro ty co jí nevidí: je to to zelé na tom kokosu
0 19.09.2009 16:41 Semtex [1197] - Labyrintky Já jako správný prodejce, tak co jsem utržil jsem hned udal za věci co mne překvapili cenou. 3 ks A. ulvaceus za 40,- no nekupte to. Mraženou za babku. Molitan kvádr za babky dvě. Atd. atd.
A co jse mi podařilo uzmout byl Sid
Jo a je to vcelku příjemný pán a né mrzout za kterého tu plno uživatelů má.
0 19.09.2009 16:27 Tommy – Re: keyrumek
jo byla supr sehnal sem všechno co sem potřeboval a aj něco navíc
Souhlasím, burza proběhla úspěšně. Chválím zejm. přednášky a skvělou tombolu. Ještě mi chybí jezírko na ty koi kapry
Přidat reakci
1 ...... [31] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83378x