Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvarijní burzy Brno

 

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

Přejít na předchozí stránku 35 Přejít na další stránku   1  
Akvarijní burzy Brno
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 15:11 Muž Eff [417] - Rostliny – Re: Imii
Jajaapajo máme tam spolu hezkou fotku :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 15:06 Žena Imii [45]
Na akvarko.cz se objevil report z burzy.
www.akvarko.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 15:02 Muž jajaapaja [174]
Já když vidím že něco stojí moc tak nekoupím.Žádnej problém. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 14:43 Muž isamik [180]
Tuto diskuzi sleduji, a dlouho jsem si rozmyslel jestli reagovat, jelikoz jsem se nemohl zucastnit brnenske burzy.

Myslim, ze to neni hon na urciteho prodejce. Jen "nekonecne" vyjadrovani nazoru dvou stran, ktere se ocividne neshodnou.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 14:22 Muž Eff [417] - Rostliny
ivan2 napsal: a takyto hon na predavajucich ako v Brne som nezazil.

Pozor, ten hon není v Brně ale na Rybicky.net ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 13:26 ivan2 – Re: filipsi
Ak niekto predava za polovicu toho co to kupil, a niekto mu to vytyka? Mne sa tom zda take , ako keby som presviedcal v Nemecku predavajuceho gupku za 5 euro, aby predaval tak ako v Madarsku za 3 koruny. Ked to porovnam s BA burzov, kde chodia predavat madary,rakusania ,cesi. Tam ked rakusan priniesol bety a predaval ich po 20 euro za kus, na internetovych strankach www.akva.sk , bola poznamka, aby ludia od neho kupovali, aby sa dostavil aj na dalsiu burzu. S poznamkou, ze dotycny uz kupil. Absolvoval som uz Ostravu,Plzen, ako divak viacero inych burz a akci v Cechach, Polsku, Rakusku, a takyto hon na predavajucich ako v Brne som nezazil. Napriek tomu ,z Brna mam vynikajuci dojem. Atmosfera tam bola prava burzova, takze po viacerych pozvankach som slubil ze ju opat navstivim.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 13:00 ivan2 – Re: MiHl
Ja som sa tiez vyjadril, ze doplacam na chod mojej chovne. A preco doplacam. Pretoze ma bavi pestovat ryby na sutaze . A rastliny sluzia k na ziskanie vitality sutaznych ryb. A zelam vam vela chovatelskych uspechov, kedze sa snazite halanciky aj mnozit.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 12:57 Muž Eff [417] - Rostliny – Re: ivan2
Pánové pánové, moc se mi nechce k této diskuzi vyjadřovat. Ceny jsou podlě mě věcí jednotlivých prodejců a dohody se zákazníkem. Když jsou vysoké, může to někomu pochopitelně připadat nemorální, když jsou nízké, dostane pak prodejce na frak za to, že po chvilce vše rozprodá a na ostatní se nedostane (viz echinodory za 30, které lidi nakupovali po pěti a 20 minut po začátku burzy nezbyl ani jeden).
Bylo by rozhodně škoda, kdybychom přišli o pestrý sortiment, který nabídl ivan2. Proto jen doufám, že se všichni potkáme na příští burze v květnu a tam se těmto žabomyším válkám zasmějeme.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 12:46 ivan2 – Re: kristian
Je vela druhov predajnych akcii. Co ma rychlo napadatak napr. jedna z viedenskych burz, kde je vstupne dobrovolne, a predavat tam mozu len clenovia poriadajuceho klubu. Cena gup sa tam naposledy pohybovala od 1 do 2 euro. Burza trva dve hodiny. A vsetko sa vypreda behom tych 2 hodin. Vsetko zalezi od usporiadatela. To uz je burza. Ak je myslene rozdavanie rastlin,ryb , potravy, prebytkov, pozornosti ,a pod. u nas v BA mame stretnutia raz do mesiaca, kde sa taketo nieco deje.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 12:30 ivan2 – Re: Sid
Pouzival som smaijliky ,takze som to myslel humorne. Ach ,to vyjadrovanie cez internet. Niekedy sa da tazko pochopit,niekedy tazko vysvetlit. potlesk A este k tomu machu. Rozdelil som pol litrovy kelimok bez vody na desat dielov, z toho 3 som nechal na predajnej miske. Cize liter za dvesto. Pol litrovy kelimok piscie, aj riccie som predaval za 20 korun, dva deci za 10 korun. A precital som si tu vela nelichotivych poznamok. K tomu hulvatovi. Dokazes sa tu chlapsky priznat , ci si to bol ty alebo niekto iny, co sa smial pani , ktora si pytala echinodor /patriaci medzi vysoke/ do 50 l aq.Alebo ten mladik, ktory sa robil dolezity ze pozna cyptocorynu,ktora sa davnejsie volala alebo predavala pod viacerymi menami. Napr usteriana. Ak poviem ,ze ja neviem mena 6 rastlin,ktore mnozim. Doteraz som mnozil asi 70 rastlin, a niektore mena sa stale menia Ked som poznal napr synemu, teraz sa vola hygrophila salicifolia, alebo usteriana sa vola crispatula, balanse. Ked echinodor bleherae - bleherak hovorovo sa uz vola inak,uz som to zabudol ako sa vola po novom, napisal som si to niekde, a ten papier nemam po ruke.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 12:25 Muž MiHl [55] - Cichlidy – Re: ivan2
Ta velikost echinodoru, co mě zaujala, byla prodej jednomu pánovi a to cca v 10 hodin, takže jiná událost, než popisujete, ale to je jedno.

A pokud jde o tu optimalizaci světla - u mě je to víc, 50 W / 100 l, ale to je tím, že je to společenské (okrasné) akvárium. Jeho hlavní účel je ten, že mi dělá radost a můžu ho pozorovat. V žádném případě nečekám, že mi jakýkoliv "produkt" z toho akvária pokryje náklady na provoz a to ne ani z 10 %.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 12:17 Muž filipsi [1295]
kristian napsal.. ze prodavaj na BURZE za ceny podobne nakupnim cenam v obchodu...

Ale copak to, diskuze se vedla o tom, ze leckdy i o notny kus predci prodejni ceny v obchodech. Viz. Sidova poznamka o dobrych mravech pro mne stale plati, take nemam potrebu na svych nazorech cokoli menit. I kdyz chapu, ze jsou lide, co se snazi na svem konicku vydelavat (pestirny a firmy se tim zabyvajici profesionalne a legalne jsou jina kapitola), nerozumim jim.
Take preju vsem pevne zdravi, chut chodit na burzy a radost z ryb a rostlin v akva.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 10:55 Muž kristian [80]
Panove odpustte mi, ale neodpustim si reakci. Valisneria gigantea , Hygrophilia polysperma oboje daruji za odvoz maximalne za cenu dopravy. A taqky svitim skoro 80W/12h denne. Kdyz jsem jel na burzu, cekal jsem ze tam potkam jak pred stanky tak za stanky akvaristy (cimz nepopiram ze tomu tak nebylo), ale at se pak prodejci nezlobej kdyz se tu do nich neko pusti ze prodavaj na BURZE za ceny podobne nakupnim cenam v obchodu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 10:46 Muž Sid [6629] - Rostliny – Re: ivan2
Pokud automaticky považujete člověka, který vám popřeje pevné zdraví, za někoho, kdo vám "taky může...", je mi vás líto. :-O
Na burzu do Ostravy se, bohužel, nechystám... Nic proti Ostravákům ani organizátorům ani prodejcům ani návštěvníkům, (nic proti nikomu - abyste v mých slovech nehledal skrytou impertinenci), ale zkusil jsem to v nedávné době dvakrát a nějak nemám potřebu zkoušet to potřetí. :-)
Vaší poznámce o ceně 400,- za litr mechu nerozumím. A neztrácejte, prosím, čas s vysvětlováním; jak jsem napsal - názor kvůli tomu nezměním.
Když vám na závěr popřeji, (i vašemu příteli), ať se máte dobře, budete mě považovat za hulváta?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 03:50 ivan2 – Re: MiHl
MiHI dakujem za cennik. Co pametam na SK to bolo cez 210 od oboch. Ale to bol iny kurz, kedze to bolo davnejsie. A ponukal ho niekto z tychto firiem na burze v Brne, a ak za kolko?Ja som tiez svietil na matecne crinum 3 roky, az sa objavily vyhonky. Boli tam umerne velkostou aj ine rastliny. Ale teraz su tam doplnkovo v min mnozve cryptocoryny,nizke/ ani neviem ako sa volaju./. Crin totiz zaberie cela aq/rozmer 50x60x vyska 40-takze 120 l./Listy su dlhe aj do 150 cm. A to podla vas mam zoptimalizovattych 40W na to 120 l aq, ked vy svietite 50W na 100l aq. Na rozdiel od vas , aj som si napr za echinodor alebo aj crynum vypytal 1500, kedze som vysvetlil preco tolko pytam, tak som echinodory za 1500, alebo crynum za 1000 aj dostal.myslite ze som mal z toho daky zisk?Takze je rozdiel ryba a rastliny. Ale ak chcete tolko ist do penazi ako doteraz, tak si do toho 100 aq dajte krevety, take lepsie , napr za dvesto euro kus.tipujem ze jedna taka kreveta moze mat od 50 do sto mladych pri jednom vrhu, a do 100 l aq sa vam ich zmesti tisice, ved maju tak 2 cm. Krevety teraz letia. Len....., keby tam nebolo to len.
Co sa tyka echinodoru a affinisky da sa to. Nemusia tam byt ani afinisky . Aj v tom mojom 120 l aq vam bez problemu spravim 3 krasne dajme tomu osirisy /vysoky/ vysoke 20 cm ,ktore vyhanaju kvetne stonky. A preco som tak podrazdene reagoval na to vase scify. Mal som totiz zaujemkynu o rastliny. Udala ze ma male aq. Tak som jej ponukol cryptocoryny hudoroi,affinis,evae, potom sagitarie, a este nieco nizke. Ona ukazala,ze by tam chcela mat toto, a ukazala na vysoke echinodory. Tak som sa opytal ake velke je to aq. Vraj 50 l.Kedze 50 nie je az tak velmi mala, tak som povedal, ze submerzny echinodor moze kopirovat prisun zivin a velkost aq . Nestacil som sa ani opytat, na rormery tej 50, a ozval sa smiech,lepsie povedane vysmech. Panej to bolo trapne, tak v momente odisla. A ja som zacal balit ryby a rastliny,bolo uz vela hodin.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.03.2009 02:21 ivan2
Ta cena machu je dobra ;-) , ci nie Sid? :-( 400 korun za liter machu. Takze ti, co si kupili tie chumaciky za 10 ,do dalsej burzy,ktora bude v maji/kvetnu/napestuju aspon po litry, a budu predavat na burze. Takze ,400za liter. No neoplati sa. Inac mne sa mu najlepsie dari na filtracnych vlozkach z fitrenu. Aj anubiasy na tom vynikajuco rastu. S kamaratom z OV/kedze ho pozdravujes/ ta mozem predstavit v OV na /Dufam ze sa to vola tiez tak isto ako po ine roky-Tropic/ ich akvaristickej akci v aprili./Tusim duben/. Len ma tam musis oslovit. Bol by predaval aj v Brne, ale ochorel. To je trochu impertinentne ze ty ho pozdravujes, ked ho ani nepoznas a v tej istej vete mi prajes hodne zdravi. Ale beriem tuto vetu pozitivne, takze dakujem. :-) Keby som ju bral negativne, tak by som odpisal: - aj ty ma mozes. Tak ti zelam vela chovatelskych a pestovatelskych uspechov. A to ti zelam uprimne.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 13:27 Muž MiHl [55] - Cichlidy – Re: ivan2
Crinum calamistratum:
Rataj: 166 s DPH
shop.rataj-spk.cz/…

Aqua-Daho: 130 bez DPH
www.aqua-daho.cz/…

úvaha: Mám halančíky ve společenském 100 l akváriu, které topím 100 W topítkem (započítám 25 trvale), svítím 50 W 12h denně, filtr má dalších 8W trvale. Trvalo rok, než se (bez jakéhokoliv přičinění) objevil potěr. Přežili jen 3 mladí (zbytek byl sežrán). Prodejní velikost měli tak po dvou a půl měsících. To máme 3 060,- jen za energie (14,5 měsíce). Kdybych je ale prodával, tak by to nebylo 1020,- za kus ;-) Pokud svítíte 40W na jedinou kytku, měl byste trochu zoptimalizovat.

Pokud jde o velikost echinodoru(nepadlo tam o kterého prodejce šlo)... Neřešil jsem velikost u kryptokoryny. Psal jsem, že pokud je pro někoho kryptokoryna 11 cm velká, tak bude velká i aktuálně jen sazenice echinodoru s 8cm. Přestože echinodor lze jistým způsobem "škrtit", tak na těch 9-10 cm obyčejné echinodory udržíte opravdu těžko (navíc aby dobře vypadaly). (Můžete také předpokládat, že pokud si zákazník netroufne "zmenšovat" kryptokorynu a echinodor ani nepozná, tak těžko bude echinodoru nutit trpasličí velikost.) Zároveň ta poznámka k velikosti kytek byla bokem za "nemá cenu řešit", protože prodávající obvykle kupujícím poradí až na základě přímé a hodně konkrétní otázky, jinak se málokdo pokouší radit "preventivně".

Myslím, že termín plyvání je poněkud silný. Pokud vím, tak tu žádná urážka,vulgarismus či něco podobného, vůbec nepadlo. Pouze jsem se tu nahlas pozastavil nad cenou za rostlinu a jiní nad množstvím za určitoucenu.


PS: Nerad bych, aby to vypadalo, že jsem byl s uspořádanou burzou nespokojen. Právě naopak, jsem moc rád, že jsem se tam dostal a nakoupil. Osobně můžu každému tuto burzu jen doporučit palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 10:38 Muž Sid [6629] - Rostliny – Re: ivan2
Myslim si ze termin dobre mravy - obchodnik kasle na dobre mravy, on potrebuje predat...
V tomto se nikdy neshodneme. Jak už jsem napsal - mě obchod taky už pár let živí, ale jsou mantinely, za které nejdu.
Mozno by nebolo treba hned plut cez internet.
Věřím, že tato výtka není určena mně! :-) I když a právě proto, že vás tak trochu ("virtuálně!") znám, nemám důvod na vás plivat a to, že jsem vyjádřil názor na jistou situaci, za plivání nepovažuji!
Toto internetové fórum slouží m.j. k tomu, aby spolu lidé, které spojují společné zájmy, komunikovali. Že jsem měl při vašem prodeji mechu onomu staršímu pánovi trapný pocit, jak jsem tady veřejně a s vědomím, že se o mém názoru dovíte, napsal, na tom si trvám. Pokud vás to uráží, mrzí mě to, ale názor kvůli tomu, (ani kvůli vašemu zdůvodnění, proč špetka mechu za 10,-), nezměním.
Pozdravujte svého přítele v Ostravě, přeji pevné zdraví! :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 10:38 Žena Imii [45] – Re: vezir
Pokud vím, tak něco fotila Ufinka, možná i Fido ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 10:25 Muž vezir [5] – fotky
Chci Vás jeste jednou poprosit jestli by sem někdo nedal fotky z Burzy 28.2. Nejlépe třeba odkaz na rapidshare apod. Fotky miniakva na rajče jsou pěkné,ale nemáte toho někdo více i třeba o tom zakládání nádže? Díky ahoj
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 09:41 Žena Lucianetta [43] – Re: mk
Super, tak aspoň někoho jsem "poznala" - a pro příště už budu vědět :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 03:53 ivan2 – Finale
Samozrejme ze affiniska nemusi byt vacsia ako bleherak. Ak totiz bude dominantna v aq a akvarista bude chciet, aby to tak zostalo, tak bleherak moze tomu prisposobit. Ale vsetko je to o relnych schopnostiach akvaristu. Musim podotknut, ze to nie je nic zloziteho.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 03:38 ivan2 – scifi
Pre mna bol prispevok od MiHI. Pan ktory sa nevyzna v realnej akvaristike a poucuje. Ked totiz zoberiete logicky, kazdy je panom svojho aq. Od kazdeho zavisi co sa bude diat v jeho aq. Ak to vie, potom podla potreby bude affiniska vysoka 3 cm alebo aj 40 cm, alebo bleherak vysoky90 cm alebo 15 cm. Tym mini sa hovori v zahradnictve bonsai ;-) . Vzdy ma fascinovalav BA predajni Biotop valisneria corksrew,mala okolo 2az 4 cm. Bol to jeden zatoceny slahun, dlhy asi 2 m.U mna totiz v niektorych aq rastie az po hladinu/ 40cm/. Po skusenostiach pestujem napr matecne kusy paleofilusu, bleheraku, amazonicusu/pocul som poznamku ze v cechach ho nevideli 5 kokov/,ozelotu v 37 resp. v 40 cm vysokom aq/40x60x50/. Kvetnych stoniek vydavaju neurekom. A tie potom sadim do 360 l aq/vyska 55/. Tam vinikajuco rastu.V Brne som ich predaval po 100, vysku mali medi 45-35cm. Ozaj, ja osobne mam velmi cudny pocit pri pohlade na emerzne echinodory. Naposledy asi pred 2 tyznami v Hornbachu, cele aq emerzu od Denerle. Velmi mi utkvel v pameti pohlad uz v spominanom Biotope, na velke aq s submerznymi echinodormi od firmy Daho. A cena ani nebola na tu kvalitu velka 200 korum..Teraz budem teroretizovat. Neviem totiz ako sa spravaju emerzy v aq. V nizkom aq by asi vybehol nad hladinu, na rozdiel od submerzu, ktory ho dokaze kopirovat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 02:57 ivan2 – Dobre mravy.
Myslim si ze termin dobre mravy - obchodnik kasle na dobre mravy, on potrebuje predat. Podla mna by sem pasoval termin medziludske vztahy, stacilo sa totiz opytatpreco je taka cena. Mozno by nebolo treba hned plut cez internet. Tak mi to aspon telefonoval znami z OV-Ivane,tam te tak oplivali. Ja som to tak strasne neprijal ;-) . Ten kto pozna realny akvaristicky zivot, vie ze take iste mnozsto sa /v peknom kelimku za 1korunu/predava za 30. Predal som 8 guliciek machu po 10, a nemam problem predavatna dalsej burze 1 gulicka -1koruna. Len sa bojim, ze pride prvy zakaznik, a vsetko vykupi.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 02:32 ivan2 – Pozdravujem
Volam sa Ivan Vysluzil, a predaval som na akva burze v Brne. Burza ma prijemne prekvapila,Vyjadrujem sympatie organizatorom,pacilo sa mi ich zanietenie pre vec.Skoda ze nevyuzijem propagaciu mojej ceny na crinum calamistratum, na kolko matecny kus mi dava okolo 10 az 12 vyhonkov za rok. Rastlinky sa predavaju obchodoch za 450, 475,490 korun za kus.Na burze co som registroval tak v HK,BA, alebo Plzni 270 .Ja som ju kupoval pred 6 rokmi za 380 a v predajni mi tvrdil ze je to nakupna cena, vraj to pre mna len ;-) .nakolko som im nosil ryby. Myslim si ze nakupna bola vtedy o 1/3 mensia, ako mi tvrdili. ;-) . Co uz s tou cenou, ked na matecny kus svietim 14 hod denne,a staci ratat. Za rok je to 365 x 15/hod/ x 40W x dajme tomu 5 korun za kW/H. Vyde to cez 1000 korun. A matecny zacal davat vyhonky az po 3 rokoch. To treba ten vyhonok /ako sa podari mava jeden , dva korienky alebo ziadny./ od matecneho oddelit, a zasadit do dalsieho aq.Takze dalsie svietenie, a dalsie vydavky. A to je len svietenie. Co sa machu tyka,rezonuje mi veta od jedneho chovatela v Karvinej/bolo to min pred 6 rokmi. V akvaristike mi chcu davat za 1 liter 150. Nikdy.Pri mojej otazke, ci je to malo,odpovedal. A vies ake je to velke mnozstvo, a ako dlho to trva vypestovat. A uz sme pri tom svieteni, nech sa na mna nikto nehneva, ze budem predavat nabuduce po 200/liter Teraz som daval asi tak poldeci za 10, z toho sacik 1 . Ked este budem predavat. Neviem ako to bude totiz s mojim zamestnanim, z ktoreho som dotoval moju chovnu. Ku gupam,ked odo mna pytali kontakt, zo slovami mame tu gupy , ale take pekne nie, som odpovedal, ze pridem aj na dalsiu burzu. Predaval som napr dania/5cm, krasne, rovne ako pravitko/ za 10.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2009 00:12 Muž Sid [6629] - Rostliny – Re: jajaapaja
Zkuste to tu: www.aqvarium.cz
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.03.2009 23:38 Muž jajaapaja [174]
Míro 03. Prosím ozvi se. sad
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.03.2009 20:38 yanilishka – Re: Eff
Ja se za vama tak tesila a ted lezim doma nachcipana :-( Chjo.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.03.2009 18:18 Muž Eff [417] - Rostliny
pytel napsal: Nezávazné akvaristické srazy se pořádají pravidelně každý měsíc v restauraci Thalia. Scházíme se tam mi lidé, kteří organizovali burzu. Rádi přivítáme každého, kdo přijde mezi nás. Třeba si jen tak pokecat. Protože jsme plní zážitků z burzy, další zraz se koná už tento čtvrtek. viz klub.akvarko.cz
všichni jste zváni. ;-)

Připomínám, že dnes v 19:00 je Brněnský akva sraz.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 19:53 Muž mk [0] – Re: Lucianetta
Ahojky, přiznávám se, že jsem to byl já. Prodával jsem ti borarasky zrovna v době,kdy se losovala tombola, takže jsem Romana jenom zastoupil. I tvoje tvář mně byla povědomá ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 15:58 Jiřík – Re: Lucianetta
Omlouvám se za mystifikaci, pokud byl ten "milý pán" černovlasý, byl to určitě MK - Mirek. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 15:39 Žena Lucianetta [43] – Re: pytel
jo, uvědomila jsem si, co jsem napsala. pozdě :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 15:33 pytel – Re: Lucianetta
MK není Roman. MK-Mirek tam taky byl a taky se účastnil organizace burzy.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 15:25 Žena Lucianetta [43]
ještě mě tak napadá, nemá Roman náááhodou přezdívku MK? Byl mi totiž šíleně povědomej a jestli je to tatáž osoba, tak už jsem s ním asi před rokem kšeftovala :) a přišla jsem na to UŽ teď smich



Edit: Error, chybička se vloudila... nebude to nick MK, ale jinak zůstává vše, co jsem řekla. Jsem to trošku popletla :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 15:24 Žena Macik33 [3]
Ahoj, musím se přidat k pochvalným ódám na organizaci burzy. Bylo to úžasný. Prostory jste vybrali fakt skvěle. I když u některých stánků byla celkem strkanice, davem se dalo prodrat celkem v pohodě. Moc dík a už se těším na další potlesk .
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 15:22 Žena Lucianetta [43] – Re: Jiřík
ještě mě tak napadá, nemá Roman náááhodou přezdívku MK? Byl mi totiž šíleně povědomej a jestli je to tatáž osoba, tak už jsem s ním asi před rokem kšeftovala :) a přišla jsem na to UŽ teď smich :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 15:18 Žena Zdeňula [10]
Koukám, že tam se asi nevyplatí jít se zpožděním, co? Přemýšlím, jestli má cenu tam jezdit, když na mě nic nezbyde :-D Na příští ale plánuju jet, už jen proto, abych poznala alespoň některé z těch, jejichž rady jsem četla (a ještě teď čtu) každou volnou chvíli :) Nápad se jmenovkama je geniální, takže v květnu se na vás těším X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 15:04 Žena Lucianetta [43] – Re: Marri
sympaťák :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 14:23 Žena Imii [45] – Re: Eff
Effe návštěvníci co přišli po desáté už neměli ani z čeho vybírat .... stolek co jsi okupoval ty, byl dokonale vybílen a u ostatních měli vyšší ceny, protože kytek bylo dost :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 14:16 Muž Eff [417] - Rostliny – Re: Jiřík
On totiž ten stánek pod podiem byl stánek nás, pořadatelů, který minule i nyní fungoval tak, že po tom, co se nahlásili prodejci a my jsme věděli, který sortiment bude na burze chybět, objednali jsme ryby, krevetky a rostliny, o kterých jsme věděli že by bylo škoda, kdyby na burze chyběli, k tomu jsme přidali vlastní přebytky rostlin a prodávali jsme vše za nákupní, nebo na pětikoruny zaokrouhlené ceny. A tady se dostáváme k otázce dobrých mravů při prodeji, neboť například ceny rostlin po tom, co jsme měli pocit že to množství nikdy nemůžeme prodat, jsme nastavili tak nemravně nízké, že se po rostlinách jen zaprášilo a návštěvníci, co přišli po desáté hodině vybírali už z omezené nabídky. Holt nejsme obchodníci, jen jsme chtěli aby burza nebyla chudší o rostliny, některé krevetky a miniryby do miniakvárií.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 13:55 Marri – Re: Lucianetta
Jak vypadal, jestli jsem ho viděla taky?? hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 13:50 Žena Lucianetta [43] – Re: Jiřík
aha :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 13:43 Jiřík – Re: Lucianetta
"borarasky, které jsem koupila (v akvárku hned naproti podia) během tomboly, mi prodal milý pán, který přidal i pár dobrých rad,.."
Myslím, že ten milý pán byl přímo Roman z akvarko.cz. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 13:33 Muž matlala [798] - Rostliny
Škoda,že jsem nemnhl dojed. Bus jel ale tata me nepustil,že musím pomáhat. Příšte ale dojedu.
K nálepkám s nicky:to je super nápad,aspoň nebudem přemýšlet, je to on/a?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 13:01 Muž Jurasek [137] – Re: Eff
Mám podobný problém jako Marri. Jsem (skoro) Přerovák, takže jet na sraz jenom na hodinku (kvůli vlakům) není nic moc. Kdybyste některý z příštích srazů udělali dříve, rád bych se na vás přišel podívat.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 12:58 Mrakoplash – Re: Eff
Ten pocit znám. Taky mi jich hromada loni prošla před očima v Rychnově. :-) Včetně tebe.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 12:58 Marri – Re: Eff
Ráda bych přišla, jenže horší to mám s dopravou... Jinak moc ráda bych přišla palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 12:47 Muž Eff [417] - Rostliny – Re: Marri
Vim vim, škoda že zrovna v době, kdy na mě visel hrozen rostlinochtivců. Nechceš přijít ve čtvrtek na sraz? ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 12:46 Marri – Re: Eff
Jojo i já jsem se mihla :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 12:20 Muž Eff [417] - Rostliny
Ta malá slečna byla dcera hlavního organizátora burzy Pepy (nickname Jostom). Někdo se mě ptal jestli není moje - to asi proto, že jsem na ni zpod podia pokřikoval aby se nešťoutrala v nose :-)

Tombola - mám radost, že spoustu cen si odnesli právě zde přítomní diskutující. Mám pocit že se mi před očima mihla hromada lidí, které znám z netu, a až teď se to dozvídám. Škoda.

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [35] ...... 38 39

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83213x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8060-akvarijni-burzy-brno?od=1701