Přidávám se k chvále organizátorům burzy, byla skvělá. I když jsem dorazila až kolem poledne, což jak jsem si všimla, asi nebyla nejvhodnější doba
, sehnala jsem alespoň něco z toho, pro co jesm si přijela, a kochala se krásnými pavími očky tak, až jsem chvilku uvažovala o pořízení velkého akva jen pro očka
Poprvé v životě jsem vyhrála něco v tombole, což bylo obrovské překvapení a úspěch, jen ty své minirybičky budu krmit vločkama asi dalších 5 let, než krmivo spotřebujem
A ač jsem v to doufala, bohužel jsem nepoznala nikoho odtud, i když myslím, že Effa jsem viděla - ale nebyla jsem si jistá. Každopádně, borarasky, které jsem koupila (v akvárku hned naproti podia) během tomboly, mi prodal milý pán, který přidal i pár dobrých rad, takže některé rybičky už se začínají v akvárku pěkně červenat (byly vystresované, bledé, chudinky).
Podtrženo sečteno, burza se mi moc líbila, tedy byla jsem poprvé, tak jsem nevěděla, co čekat, ale na příští burzu půjdu 100% zase. A třeba stihnu mezitím i nějaký ten akva sraz v Brně