Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Akvarijní burzy Brno

 

NápovědaFórum » Obchody » Burzy 

Přejít na předchozí stránku 36 Přejít na další stránku   1  
Akvarijní burzy Brno
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 12:17 Muž Sid [6634] - Rostliny – Re: vyghum
Takže - díky za poučení. Co mají společného dobré mravy a obchod, vysvětlovat nebudu. Buď víte, o čem je řeč, nebo je zbytečné vás tím zatěžovat. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 12:11 George66 – Burza
Burza se mi moc líbila. Pěkné rybičky, rostlinky, šneci a malá akva byla famózní. Nakoupil jsem plno pěkných rostlinek za ůžasné ceny. Děkuji Sidovi, že jsem se s ním mohl svézt na tuto akci a za rady, které jsem od něj a NIKA získal. Těším se na další burzu. :-) :-) :-) Budou někde fotky?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 12:01 Žena Lucianetta [43] – Re: jurasek
Tak moje číslo taky vytáhla, udělala mi samozřejmě obrovskou radost :) ale i kdyby nevytáhla, byla prostě sladká ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 11:51 Žena Imii [45] – Re: jurasek
Za připomenutí se, nikoho nebiju :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 11:49 vyghum – Re: Sid
Jen bych upřesnil, že nešlo z mé strany o přednášku. ;-) Zajímalo by mě, co mají podle tebe dobré mravy společného s věcí za 10 korun.... Na burze nikdo neuzavírá kontrakty na dostavbu Temelína, ale nakupují a prodávají se tam akvarijní věcičky... Znovu opakuji, že jestli si danou věc koupím záleží na tom, jak moc ji chci a jak velkou má pro mě cenu když budu moc chtít jávský mech a nikdo mi ho nedá zadarmo, tak ho prostě koupím za 5, 10 nebo 50 korun proto, že ho potřebuji! Vše stojí na vůli prodávajícího a kupujícího, na ničem jiném. Obrazy od Picasa si někdo cení na miliony a jiný by si tím ani nepodložil viklající se stolek....

P.S. A co rohlíky? Někde za 1,90 a jinde za 2,50 nevím jak si to obchodníci srovnají s dobrými mravy smich koupíš je jako tak :-P stávkovat kvůli tomu asi nikdo nebude a vláčet prodejní řetězce po internetu asi taky ne ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 11:46 debian – Re: jurasek
Moje taky smich hodně šikovná malá slečna. Krmivo pro rybicky mám teď min. na 3 roky :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 11:40 jurasek – Re: Imii
Jak jsem měl vědět, že o ozvání stojíš? :-D
Lucianetta: Byla, vytáhla moje čísílko :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 11:38 Žena Lucianetta [43] – tombola
mimochodem, kdo četl výherní lístky z tomboly, a od koho byla ta malá slečna, která ty lístky tahala? Byla úžasná ano palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 11:34 Žena Imii [45] – Re: jurasek
Mě ... a že jsi se neozval :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 11:32 jurasek – Re: Lucianetta
To souhlasí, Effa jsem asi taky poznal, pak asi Ufinku a Imii, ale to je vše :-( Třeba příště :-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 10:09 Muž Eff [417] - Rostliny
Lucianetta napsala: P...bohužel jsem nepoznala nikoho odtud, i když myslím, že Effa jsem viděla - ale nebyla jsem si jistá.

O důvod víc se na příští burzu označkovat. Už jsem to mezi pořadateli nadhodil a myslím, že forma nálepek s názvem serveru a přezdívkou je bez problémů realizovatelná. To bychom pak například místo dětského koutku mohli udělat místnost pro setkávání lidí z netu, takovou drbárnu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 09:40 Žena Lucianetta [43] – Burza byla super!
Přidávám se k chvále organizátorům burzy, byla skvělá. I když jsem dorazila až kolem poledne, což jak jsem si všimla, asi nebyla nejvhodnější doba :-D, sehnala jsem alespoň něco z toho, pro co jesm si přijela, a kochala se krásnými pavími očky tak, až jsem chvilku uvažovala o pořízení velkého akva jen pro očka :-D Poprvé v životě jsem vyhrála něco v tombole, což bylo obrovské překvapení a úspěch, jen ty své minirybičky budu krmit vločkama asi dalších 5 let, než krmivo spotřebujem :-D A ač jsem v to doufala, bohužel jsem nepoznala nikoho odtud, i když myslím, že Effa jsem viděla - ale nebyla jsem si jistá. Každopádně, borarasky, které jsem koupila (v akvárku hned naproti podia) během tomboly, mi prodal milý pán, který přidal i pár dobrých rad, takže některé rybičky už se začínají v akvárku pěkně červenat (byly vystresované, bledé, chudinky).
Podtrženo sečteno, burza se mi moc líbila, tedy byla jsem poprvé, tak jsem nevěděla, co čekat, ale na příští burzu půjdu 100% zase. A třeba stihnu mezitím i nějaký ten akva sraz v Brně palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 08:51 Muž MiHl [55] - Cichlidy – Re: vyghum , Sid
Záleží, co kdo od té burzy obecně (nejen této) očekává. Část lidí příjde, aby si mohla pokecat s "podobně postiženými blázny", ale většina (podle mě) přijde, aby nakoupila - s předpokladem, že na burze je to levnější než v obchodě.

Když uvidím 5cm anubias barteri za 170,- tak si řeknu, že zde asi není něco úplně v pořádku a jdu jinam. Takže osobně souhlasím s přístupem nabídka/poptávka určuje cenu. To co mi na tom vadí (a přiznávám, že se jedná o můj osobní problém) je využívání neznalosti kupujícího. Pokud kupující ví, jaká je běžná tržní hodnota určité věci a rozhodne se koupit si ji za trojnásobnou cenu, je to jeho věc. Pokud ale kupuje s přesvědčením, že kupuje na burze a tudíž výhodně, tak mi ho je líto a v pořádku mi to nepřijde.

Jinak jak Sid psal o dobrých mravech... tak bych řekl, že moc často se s nimi člověk nesetká... když už jednou prodává, tak už chce prodat. Např.: jeden akvarista kupoval kytky patrně do nějakého menšího akvária. Vybral si 11 cm c. affinis a 8 cm sazeničku echinodoru (tuším bleherae). Zeptal se, jak bude ten ech. velký a dostal odpověď, že záleží na tom, kolik má místa, že se přizpůsobí. Pak si kupující z obavy "moc velké" cryptocorynu nevzal. Myslíte, že ho prodávající upozornil, že ten echinodor bude ve finále větší než ta cryptocoryna? Kdepak, to by bylo sci-fi :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 08:22 Muž Sid [6634] - Rostliny – Re: vyghum
...nářky některých pisatelů co se cen vybraných prodejců na burze týče... Vše je snad věcí poptávky a nabídky, ne?...
Díky za přednášku! :-) Konečně chápu, o čem ten obchod vlastně je... :)
A to mě už jedenáctým rokem živí... Ostuda, že?! ;-)
Setkal jste se v souvislosti s obchodem s termínem "dobré mravy"?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2009 08:19 yanilishka – Re: Eff
No zaplatpanbu za nas "potrestene slecny" :-D :-D :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 22:39 Muž filipsi [1295]
vyghum napsal:...Prodejci a chovatelé nejsou charita, za svoje výpěstky chtějí alespoň to co do toho vrazili....

To ano. Ovsem diskuze se nesla nad opravdu spetkou mechu mezi prsty za 10kc. To opravdu neni naklad, ktery nekdo do mechu vrazil, nez ho vypestoval, ani naklad na jeho dopravu na burzu.
Jsem velky ctitel poptavky a nabidky, ale pochybuji, ze by to onen pan mel jako legalni podnikani, platil z tohoto dane ... a burza mi prijde zrovna na podobne veci trochu nefer, prijde tam asi i spousta deti v doprovodu rodicu (jee, to je ten mech, co shanim, v akvaristice nemeli ...).
No, pro mlade akvaristy zaplat panbuh za zdejsi rubriku "rozdam kytky".
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 22:22 Muž Eff [417] - Rostliny
yanilishka napsala: A koneckoncu, nemohli by se brnensti akvariste sejit a seznamit se i mimo burzu? Ja myslim, ze asi existuje pomerne mala skupinka, ktera se schazi (predpokladam, ze organizatori burzy), ale je nas v Brne plno, tak proc neudelat nejakou akvaristickou "kalbu". Taky by mi nevadilo se na burze s par lidma seznamit, ale je fakt, ze bych je pri tom srumci akorat tak otravovala, takze by nejaky sraz mimo burzu nemusel byt uplne nejhorsi napad. ;-)

A víš že právě takto to přesně před rokem začlo? Jakási potřeštěná slečna s přezdívkou Ufinka nakopla na rybicky.net a akvarko.cz debatu o srazu brněnských akvaristů-amatétů. A světe div se, oni se opravdu u piva sešli, a potom se sešli znovu a jak se tak scházeli, řekli si, že jen tak pindat u píva je asi pro akvaristiku málo záslužné, potažmo začali mít ambice vzkřísit tradici brněnské burzy. A o vysledku si povídáme v tomto vláknu. Takže - příští sraz brněnských akvaristů je příští čtvrtek (viz klub.akvarko.cz) a všichni, opravdu všichni jsou zváni. Kdokoliv, kdo se zúčastnil burzy, každý, kdo nám k tomu má co říct, nebo je jen tak zvědavý co jsme to za sebranku, je vítán. Samozřejmě i ti, kterým se na burze nelíbilo, a mají nějaký návrh na to,jak příště zorganizovat burzu lépe. Nehledě na to, že na každém srazu probíhá jakási interní miniburza, kde každý přinese přebytky rostlin, ryb, techniky, krmiv... a drtivá většina z toho je zdarma, nebo jen tak na výměnu. Těšíme se na nové tváře.

debian napsal: Klidně na příště nachystám nějaké samolepící jmenovky kam by si mohl každý napsat přezdívku zde na webu. Jen otázka kolik by jich muselo být? Návštěva na burze byla předpokládám v řádech stovek lidí, ale i to by šlo zvládnout. ;-)
Skvělý nápad!!! Jako jeden z poředatelů toto zkusím zařídit a na příští burzu můžeme ke vstupence přikládat nálepku s názvem akvaristického serveru, kam si každý vepíše svou rybičkovou.net, akvárkovou.cz, nebo akvaristovou.cz přezdívku. Tím se splní náš pořadatelský sen o burze, která je PŘEDEVŠÍM místem pro setkávání. Díky za super nápad.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 21:38 Muž Jurasek [137] – Burza x výstava
Burzu už jsem tu chváli, tak čas si postěžovat...
Cestou z burzy jsem se s přítelkyní (které jsou rybičky jedno, a proto tam se mnou byla tři hodiny :-D ) zastavil na Stálé výstavě akvarijních ryb. Byli jste tam někdo? Docela mi bylo některých exemplářů i líto... Třeba Kančík Citronový (i když neměl vůbec žlutou barvu, ale cichildy jdou úplně mimo mne, tak nevím) velikosti cca 30cm v pouze půlmetrovém akváriu, to mi přišlo moc. Totéž kongotetry, v maličkých nádržkách, jen znuděně ležely na listech, některé rybičky nevypadaly zrovna dvarkát nejzdravěji... Vstupné bylo stejných 30,-Kč jak na burzu, ale že bych z toho byl nějak nadšený, to se říct nedá. Pár akvárek bylo i docela hezkých, zařízených, ale toho kančíka je mi líto. Holé malé akva, jen mu tam bublal vzduch a to bylo vše. :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 21:20 vyghum – ceny
Čtu si tohle vlákno a nestačím se divit nad nářky některých pisatelů co se cen vybraných prodejců na burze týče... Vše je snad věcí poptávky a nabídky, ne? Když jedu na burzu něco prodat, tak musím vědět co za to chci dostat stejně tak když jedu na burzu něco koupit, musím vědět, kolik jsem ochoten za to zaplatit... Když se mi to nezdá, mohu smlouvat. Na druhou stranu plevel jako je jávský mech může zkusit prodejce prodat za cenu jakou uvádíte, proč ne, když to někdo zaplatí. Když to nikdo nekoupí, tak to holt poveze zpátky nebo to vyhodí, to je jeho věc.
Já na tom nevidím nic závadného ;-)
Prodejci a chovatelé nejsou charita, za svoje výpěstky chtějí alespoň to co do toho vrazili, rybu dá třeba levněji, něco málo navíc třeba získá na mechu,... musí se mu zaplatit cesta a další výdaje....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 18:10 pytel – Re: yanilishka
určutě přijď. Budeme jenom rádi

pro vejvar: info o modrých krevetkách, které byly na burze najdeš tady www.akva.sk/…. Prodával je tam člověk co si říká clarkii. Problém je, že bydlí v Rakousku.
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 18:02 yanilishka – Re: pytel
Jej, tak to bych se mozna prisla podivat ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 17:51 Muž Onďa [32] – vejvar
Ano, modré krevety tam 1 pán prodával, ale nevim co to bylo za druh, při bližším ohledání sem nezjistil pruhy, a prodával je za 60Kč jednu, což by blue tigerům taky neodpovídalo.Chvíli jsem nad nimi váhal, ale nakonec jsem stejně vzal mé oblíbené "obyč" tiger :) Ten pán tam měl kupu vizitek, ale mě nenapadlo si vzít. :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 17:35 Muž vejvar [26] - Raci, krabi, krevetky
bohuzel sem byl na horach, takze sem se nemohl stavit,
prej tym nekdo prodaval modre krevety, muze mi prosim nekdo rict co to
bylo za druh, pripadne kontakt na toho, kdo je prodaval?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 17:32 pytel – sraz Brno
Nezávazné akvaristické srazy se pořádají pravidelně každý měsíc v restauraci Thalia. Scházíme se tam mi lidé, kteří organizovali burzu. Rádi přivítáme každého, kdo přijde mezi nás. Třeba si jen tak pokecat. Protože jsme plní zážitků z burzy, další zraz se koná už tento čtvrtek. viz klub.akvarko.cz

všichni jste zváni. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 17:15 Muž matrix069 [79] – Re: debian
No možno by Rex mohol vybaviť nejaký extra mejdan pre rybicky.net,ale to by museli byť asi veeeeeľké priestory aby sme sa zmestili. :-D A to by dopadlo. spim
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 16:50 Muž Sid [6634] - Rostliny – Re: debian
Jistě, že potkali. :-) Vzal jsem si nakonec také jeden košík R.m. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 16:24 debian – To: Sid
Nepotkali jsme se ráno náhodou u kytek od Rataje? Doufám, že mi Rotala macrandra co jsem koupil přežije! Sraz by nemusel být jen Brněnských akvaristů, ale návštěvníků rybicky.net
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 16:17 Muž Sid [6634] - Rostliny – Re: yanilishka
Myslím, že takové akce se už v Brně pořádají... :)
(On už někdo upřesní, co, jak, kde...)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 16:16 debian – re: matrix069
Klidně na příště nachystám nějaké samolepící jmenovky kam by si mohl každý napsat přezdívku zde na webu. Jen otázka kolik by jich muselo být? Návštěva na burze byla předpokládám v řádech stovek lidí, ale i to by šlo zvládnout. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 16:12 yanilishka – Re: matrix069
A koneckoncu, nemohli by se brnensti akvariste sejit a seznamit se i mimo burzu? Ja myslim, ze asi existuje pomerne mala skupinka, ktera se schazi (predpokladam, ze organizatori burzy), ale je nas v Brne plno, tak proc neudelat nejakou akvaristickou "kalbu". Taky by mi nevadilo se na burze s par lidma seznamit, ale je fakt, ze bych je pri tom srumci akorat tak otravovala, takze by nejaky sraz mimo burzu nemusel byt uplne nejhorsi napad. ;-)
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 16:06 Muž matrix069 [79] – Re: debian
Ta identifikace není zlý nápad palec Ale asi by nás tam bolo hoooodně.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 15:52 debian
To je holt probém s lidma, někdo je rád, že se s ostatními kolegy akvaristy může podělit o přebytky, které by normálně vyhodil. Jiný by si nejradši namastil kapsu na každé větvičce mechu co mu naroste. Akce byla dle mého velmi zdařilá a těším se na další. Minýčka byla super, zakládání akvária taky. Jako Brňáka mne hodně překvapila velká návštěva nejen z Čech, ale i ze Slovenska a vzdálenost jakou jsou někteří kolegové schopni kvůli burze překonat. Jen toho místa doma v akváriu přeju všem co nejvíce! Kdyby mi tak přítelkyně dovolila alespoň 450litrů to by bylo hop hop Na příší burze by jsme se všichni z rybicek.net mohli nějak identifikovat ať se lépe poznáme. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 15:51 Muž Sid [6634] - Rostliny
Akce to byla vskutku grandiózní! :-)
palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 15:31 yanilishka – Re: Klárka
Tohle byla snad jedina stinna stranka - hned bych si nejake minicko poridila, ale pak to tahnout salinou na nadarzi a pak dve hodiny busem....to bych asi nedala a ridic by me stejne nejspis nepustil dovnitr:-( . Uz tak jsem celou tu dobu trnula hruzou, ze tu cestu ryby nepreziji, ale zbrchaly se rychle - samec cichavce, co mam od tebe, uz od noci bubla hnizdo, ale samice se ne a ne nechat premluvit.... :-( Ale jinak mi cela akce prisla naramne zdarila a to i navzdory tem nekolika trapasum s premrstenymi cenami. Organizatori si urcite zaslouzi veeeelkou chvalu love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 13:05 Muž Sid [6634] - Rostliny – Re: vezir
Tak to mě mrzí, Vezíre! :-) Ale když já je tak nutně potřeboval... :-D
Mno..., jestli měl ten pytel mechu jako zdroj financí na pořízení paliva do auta, tak to možná naplnil kromě nádrže ještě i pár kanystrů... smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 12:52 Muž Jurasek [137] – Re: Klárka
Tak třeba příště. Nebo se mi třeba rozmnoží a nebudu už je muset shánět. Zdálo se mi, že jsem Vás tam viděl, ale jistý jsem si nebyl.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 12:47 Žena Imii [45] – Re: Jurasek
Já jsem vám je mohla dát zadarmo :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 12:46 Muž vezir [5] – Re: Klárka
Ja nakoupil Anubiasy od DAHO. Byly u osamoceného stánku nějaké firmy vzadu, naproti jevišti. Měli celkem pěkné kousky za 49kč... X-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 12:44 Muž Jurasek [137] – Re: Klárka
Na druhou stranu, byla tam i očka za 5 :-) Největší radost mám stejně z nákupu okružáků, za pět korun šest šneků, a jak jsou krásní v akvárku :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 12:42 Muž vezir [5] – Re: Sid
Já stál za Váma jak jste nakupoval. Ještě Vám říkal že jste dobrý že jste tu kytku poznal :-) a ty Cryptocoryny jste mi koupil před nosem,obě hmm Taky jsem u pána něco nakoupil a myslím že když přihlédneme k tomu že dojel myslím z Bratislavy tak se dá "palivový příplatek" ospravedlnit. Jinak měl i moc pěkné rybičky...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 12:41 Žena Imii [45] – Re: Sid
Stejně jako obyčejná paví očka 20Kč/kus ... od Minaříka mám krásné černé za 17Kč/kus a i toto se mi zdálo moc ... některé ceny tam byly přemrštěné ... ale anubiasy od rataje ne bohužel, proto byly možná tak rychle pryč
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 12:33 Muž Sid [6634] - Rostliny – Re: filipsi
:-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 12:24 Muž filipsi [1295] – Re: Sid
Tfuj, to je hnus, pane vachmajstr :(
I kdyz jinak ctim volny obchod a poptavku a nabidku, tohle mi prijde jako krast bombony detem. Od burzy a prodejcu, kteri nejsou profesionalni obchodnici s danym zbozim, bych cekal ceny vyrazne nizsi, uz proto, ze neplati zamestnance, vetsinou vydelek nedani ....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 11:53 Muž Sid [6634] - Rostliny – Re: MiHl
...např. Crinum calamistratum - nějaký člověk přede mnou se ptal na cenu rostlinky. Dostal odpověď, že se jedná o velice vzácnou a nenáročnou rostlinu a její cena je 200,- kus...
Ten prodejce byl Ivan Vyslúžil a potencionální kupec pravděpodobně já... :-)
(Nevšiml jste si, že když jsem se ptal na cenu kytek a jmenoval je, pan Vyslúžil byl docela "zaskočený"? :))
Nakonec jsem koupil obě kryptokoryny crispatula balansae...
U tohoto prodejce jsem se cítil náramně trapně... :-O Vím, burza je od toho, aby si člověk pomohl zpátky alespoň z části k tomu, co do svého koníčka nainvestuje, příp. od toho, aby obchodník vydělal na živobytí... :) Ale všechno má své meze! Nemyslím si, že by se z burzy měla stát vánoční nadílka, kdy se všichni navzájem obdarovávají, (přestože takto jsem k věci přistoupil já - dovezl jsem pár přebytků narychlo vytažených z akviška a tyto jsem rozdal :)), ale aby se prodejce jako v případě jmenovaného pána snížil k tomu, že po Kč 10,- prodával pár stélek mechu (Vesicularia dubyiana), asi tak špetku mezi dva prsty, to je trapárna... :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 11:33 Žena Imii [45] – Re: oldkiwinka
Tak stěhovat tadle malá akvárka je v pohodě pokud upustíš 1/2 vody =)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 11:26 oldkiwinka – Re: Klárka
Dík :-) Jen jsem si to nějak nedovedla představit...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 11:10 Žena Imii [45] – Re: oldkiwinka
Normálně ... byla napsaná cena a zájemce oslovil majitele ... no a pak jako když stěhuješ mini ne ? Upustíš vodu, dáš tam polystyren a utěsníš ... (teda aspoň myslím, že to tak probíhalo, protože přenesení miniakvárií na burzu tak vypadalo)

Jinak zde jsou fotky miniakvárií imiisek.rajce.idnes.cz/…
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 10:03 oldkiwinka
,,taky se prodalo nějaké to výstavní miníčko - včetně toho mého, takže budu muset na další burzu zase něco založit."
Jak se tam ta akvária prodávala? coze
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 09:30 Muž pařa:) [2] – Re: MiHl
Mohu jen potvrdit, byl sem rád že sem stihl koupit jen těch mých 5 kousků, o hodinu později tam nebylo nic a to sem tam byl od začátku, celkově měli rostliny velký úspěch (soudím z toho že žádné nezbyly palec )
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2009 09:09 Muž MiHl [55] - Cichlidy
yanilishka: u těch cen asi záleží jak který stánek a jak co.

Neutratil jsem tam zrovna málo a myslím, že se mi to vyplatilo. :)
Některé ceny (naštěstí jen drobný zlomek) mi však moc burzovní nepřipadaly...
např. Crinum calamistratum - nějaký člověk předemnou se ptal na cenu rostlinky. Dostal odpověď, že se jedná o velice vzácnou a nenáročnou rostlinu a její cena je 200,- kus. Přitom jsem ji nedávno "nevzácně" koupil za 150,- a to rostlinu, která měla minimálně o polovinu větši počet listů, ne jen malou sazaničku.

Na druhou stranu mě dost mile překvapily ceny kytek od Rataje a i když jsem přišel na burzu hned ze začátku, echinodory byly hned fuč :-(

Také tam byli krásní halančíci, škoda jen, že už bych je doma neměl kam dát...

Celkově byla burza opravdu povedená potlesk Už se těším na příští.

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [36] 38 39

Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83214x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/8060-akvarijni-burzy-brno?od=1751