Akvarijní burzy Brno
jo byla supr sehnal sem všechno co sem potřeboval a aj něco navíc

Souhlasím, burza proběhla úspěšně. Chválím zejm. přednášky a skvělou tombolu. Ještě mi chybí jezírko na ty koi kapry

2.
už se nato těším,chtěl bych si tam koupit čichavce zakrslého

Na dnešní burzu je přihlášen rekordní počet prodejců (téměř dvojnásobek oproti minulé burze), takže bude z čeho vybírat.
A Opět máme tombolu s velmi zajímavými cenami.
Krevetky bych nejaké měl mít. Nebude jich moc ale budou. Určitě Red Cherry možná i nejaké palmaty.
Dál budu mít Black Molly, možná že budou ještě nejací Kančíci příčnopruzí (kupodivu je o ně větší zájem) a Bojovnice, ty větší už jsou taky celkem přebraný. Takže spíš nějaké mladší kousky. Ale to bych viděl spíš jako plus. Líp si zvyknou na nové prostředí, je tu možnost pozorovat jak rostou a vybarvují se, ale hlavně vám při dobrých životních podmínkách vydrží dělat radost dýl než ty z obchodu. Tam ty bojovnice jsou většinou starší kousky tak kolem 8 a víc měsíců a to je u bojovnic bohužel už podstatná část života za nimi (vzhledem k tomu, že se dožívají 2-3 let).
Ještě asi budou nejaké rostlinky a kdo by měl zájem tak budou i piskořky. Ale ty spíš po domluvě.
budeš prodávat krevety? jaké?
bude tam někdo prodávat ráčky CPO?
Z Břeclavi ne, ale z Pavlovic snad ano. Když nezavelí babi : Jede se sbírat.
Už jsem se registroval jako prodejce. Byl jsem pozván panem Tomancem. Dík.
Je skvělé jak se organizátoři starají.
Akvaristická burza v Brně bude 19.9.2009 od 9:00 do 13:00 hod.
Burza má nové webové stránky
www.akvaburzabrno.cz
Všichni návštěvnící i prodejci jsou srdečně zváni.
Neví náhodou někdo kdy bude nejbližší akva burza v brně??
Šlo jen o teoretický a obecný dotaz! Rozhodně jsem neměl v úmyslu zpochybňovat serióznost brněnské akvaburzy!

Na příští burze by měla být technika zastoupena jednou z brněnských akvaristik s letitou tradicí. Na květnové burze měla být technika zastoupena jinou, také místní firmou, ta svou účast těsně před burzou bohužel odvolala. Problém s případnou reklamací by tedy v obou případech patrně nenastal.
Měl jsem na mysli to, co již zmínil filipsi - nový výrobek, účtenka, razítko, případně i záručák - všechno O.K. ... ale naháněj si pak prodejce (v horším případě neseriózního, neochotného a z druhého konce republiky) ...
Čistě prakticky - pokud na burze prodává oficiální obchodník s akvaristickou technikou, nejakou tu bumážku z něj určitě vymámíš. Když prodává obyčejný akvarista své ojeté topítko, je to jako na inzerát, či na aukru.
Ciste teoreticky - u prodeje noveho zbozi dostanes jako vsude jinde uctenku, opatrenou vsemi nalezitostmi vcetne firmy. U te uplatnis reklamaci.
Ciste prakticky - pokud na te uctence bude Kazimir Molochov, Horni Holubicky 5, a za mesic firma zrusena a Molochov k nenalezeni, reklamaci uplatnis blbe.
Tak já sem byl poprvé na takéto burze ,ale čekal sem více od toho.Ale na to že sem začátečník tak mi aj stačilo. Dúfam že nabudúce to bude o o vetším záujmu jak prodávajúci tak kupujúci.Tak snát dojdu zas.
Není se co bát prodejci techniky budou na příště zajištěni
Prodejce techniky se bohužel na poslední chvíli omluvil a nepřijel.
0
26.05.09 00:26 karelpavel Moje poznatky z burzy ?
No byla téměř super, akorát jsme čekali že tam bude aspoň nějaká technika a nebyla - jen hodně minimálně

Rostlinek bylo na vyběr dosti, rybky převážně jen klasické

Jináč super akce, přeji více obchodníků a návštěvníků

Ja viem bol som tam aj s mirom a irčou.Bolo málo ľudí nato aby tam bol vedší arzenál
nevím, ale teď tam byli sice jen pár kousků, ale přeci
To je smola.Terčovce tam asi nebudú mať zastúpenie.
Další akce v Brně bude až v září.

Tenhle víkend jsem měl pracovní, takže jsem vše prošcvihl

Už je nějaký termín příští burzy?
V Ostravě byla tera burza, akvaristé jsou tam zastoupeni jen 6 stoly ze 100
Díky za pochvalu a tombola je na příště zase plánovaná.Tak se můžete těšit.
Na Brněnské burze jsem byl podruhé a opět maximální spokojenost. Pořadatele chválím za perfektně odvedenou práci a také bych jim chtěl poděkovat za veškerou snahu a úsilí takovouto akci zorganizovat

. Jen tak dál. Už se těším na další. Jen škoda, že tam nebyla tentokrát ta skvělá tombola

.
Já neříkám že je to špatně, ale že je to risk.

Ano, ale jak říkám, v tomto období to byl jediný termín, kdy jsme si kulturák mohli zarezervovat.
V sobotu sa konali až 4 akcie-Plzeň,Uvali,Brno a Ostrava.3 su uvedené na rybickach a Uvali su na akvaristovy

Mraku, bohužel když jsme před třemi měsíci termín burzy plánovali, nebylo moc na výběr z volných termínů kulturáku, kde se burza koná. Navíc nikdo z nás ani netušil, že budou nějaké Úvaly (přece jen, jsme těch 200 km daleko a na AKVARISTA.CZ jsme toto přehlédli a nikde jinde(rybicky.net, akvarko.cz) akce uvedena nebyla a není). Navíc když se podíváš do kalendáře na akce konané v květnu a červnu, každý víkend jsou minimálně dvě a i ty se často kryjí. Široko daleko od Brna žádná taková akce není, a nenuťme všechny brněské akvaristy aby cestovali 200 km daleko (jistě, spousta lidí se rádi podívají i jinam), to bychom se vrátili o dva roky nazpátek, kdy v Brně nic nebylo.
Eff napsal: Ani bych neřekl, přece jen je to 200 kilometrů daleko.
Je to sice daleko, ale vzhledem k tomu, že se jedná o dost vyhlášenou a velkou burzu, tak mi to přijde jako risk.
Jinak vám to samozřejmě přeju (vysokou návštěvnost a spokojenost), myslím že jste dostatečně prokázali že si chválu zasloužíte.

Přidat reakci
1 ...... [32] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83521x