Akvarijní burzy Brno
2.
0 19.09.2009 07:33 Tommy – Re: Eff
už se nato těším,chtěl bych si tam koupit čichavce zakrslého
Na dnešní burzu je přihlášen rekordní počet prodejců (téměř dvojnásobek oproti minulé burze), takže bude z čeho vybírat.
A Opět máme tombolu s velmi zajímavými cenami.
Starší reakce
Starší reakce
Krevetky bych nejaké měl mít. Nebude jich moc ale budou. Určitě Red Cherry možná i nejaké palmaty.
Dál budu mít Black Molly, možná že budou ještě nejací Kančíci příčnopruzí (kupodivu je o ně větší zájem) a Bojovnice, ty větší už jsou taky celkem přebraný. Takže spíš nějaké mladší kousky. Ale to bych viděl spíš jako plus. Líp si zvyknou na nové prostředí, je tu možnost pozorovat jak rostou a vybarvují se, ale hlavně vám při dobrých životních podmínkách vydrží dělat radost dýl než ty z obchodu. Tam ty bojovnice jsou většinou starší kousky tak kolem 8 a víc měsíců a to je u bojovnic bohužel už podstatná část života za nimi (vzhledem k tomu, že se dožívají 2-3 let).
Ještě asi budou nejaké rostlinky a kdo by měl zájem tak budou i piskořky. Ale ty spíš po domluvě.
budeš prodávat krevety? jaké?
bude tam někdo prodávat ráčky CPO?
Z Břeclavi ne, ale z Pavlovic snad ano. Když nezavelí babi : Jede se sbírat.
Už jsem se registroval jako prodejce. Byl jsem pozván panem Tomancem. Dík.
Je skvělé jak se organizátoři starají.
Akvaristická burza v Brně bude 19.9.2009 od 9:00 do 13:00 hod.
Burza má nové webové stránky
www.akvaburzabrno.cz
Všichni návštěvnící i prodejci jsou srdečně zváni.
Starší reakce
Neví náhodou někdo kdy bude nejbližší akva burza v brně??
Starší reakce
Šlo jen o teoretický a obecný dotaz! Rozhodně jsem neměl v úmyslu zpochybňovat serióznost brněnské akvaburzy!
0 26.05.2009 23:40 thomaZP – Re: Horác
Na příští burze by měla být technika zastoupena jednou z brněnských akvaristik s letitou tradicí. Na květnové burze měla být technika zastoupena jinou, také místní firmou, ta svou účast těsně před burzou bohužel odvolala. Problém s případnou reklamací by tedy v obou případech patrně nenastal.
Měl jsem na mysli to, co již zmínil filipsi - nový výrobek, účtenka, razítko, případně i záručák - všechno O.K. ... ale naháněj si pak prodejce (v horším případě neseriózního, neochotného a z druhého konce republiky) ...
Čistě prakticky - pokud na burze prodává oficiální obchodník s akvaristickou technikou, nejakou tu bumážku z něj určitě vymámíš. Když prodává obyčejný akvarista své ojeté topítko, je to jako na inzerát, či na aukru.
Ciste teoreticky - u prodeje noveho zbozi dostanes jako vsude jinde uctenku, opatrenou vsemi nalezitostmi vcetne firmy. U te uplatnis reklamaci.
Ciste prakticky - pokud na te uctence bude Kazimir Molochov, Horni Holubicky 5, a za mesic firma zrusena a Molochov k nenalezeni, reklamaci uplatnis blbe.
0 26.05.2009 17:42 TVK Tak já sem byl poprvé na takéto burze ,ale čekal sem více od toho.Ale na to že sem začátečník tak mi aj stačilo. Dúfam že nabudúce to bude o o vetším záujmu jak prodávajúci tak kupujúci.Tak snát dojdu zas.
0 26.05.2009 16:48 Jostom – Re: karelpavel
Není se co bát prodejci techniky budou na příště zajištěni
Prodejce techniky se bohužel na poslední chvíli omluvil a nepřijel.
0 26.05.2009 00:26 karelpavel Moje poznatky z burzy ?
No byla téměř super, akorát jsme čekali že tam bude aspoň nějaká technika a nebyla - jen hodně minimálně
Rostlinek bylo na vyběr dosti, rybky převážně jen klasické
Jináč super akce, přeji více obchodníků a návštěvníků
0 25.05.2009 19:04 Delis – Re: matlala
Ja viem bol som tam aj s mirom a irčou.Bolo málo ľudí nato aby tam bol vedší arzenál
nevím, ale teď tam byli sice jen pár kousků, ale přeci
0 25.05.2009 18:55 Delis – Re: matlala
To je smola.Terčovce tam asi nebudú mať zastúpenie.
Další akce v Brně bude až v září.
Tenhle víkend jsem měl pracovní, takže jsem vše prošcvihl
Už je nějaký termín příští burzy?
0 24.05.2009 22:13 hrivnak – Re: Delis
V Ostravě byla tera burza, akvaristé jsou tam zastoupeni jen 6 stoly ze 100
0 24.05.2009 18:28 Jostom – Re: Alessi
Díky za pochvalu a tombola je na příště zase plánovaná.Tak se můžete těšit.
0 24.05.2009 17:32 Alessi – Chvála pořadatelům
Na Brněnské burze jsem byl podruhé a opět maximální spokojenost. Pořadatele chválím za perfektně odvedenou práci a také bych jim chtěl poděkovat za veškerou snahu a úsilí takovouto akci zorganizovat
. Jen tak dál. Už se těším na další. Jen škoda, že tam nebyla tentokrát ta skvělá tombola
.
Já neříkám že je to špatně, ale že je to risk.
Ano, ale jak říkám, v tomto období to byl jediný termín, kdy jsme si kulturák mohli zarezervovat.
0 24.05.2009 10:56 Delis – Re: Eff
V sobotu sa konali až 4 akcie-Plzeň,Uvali,Brno a Ostrava.3 su uvedené na rybickach a Uvali su na akvaristovy
Mraku, bohužel když jsme před třemi měsíci termín burzy plánovali, nebylo moc na výběr z volných termínů kulturáku, kde se burza koná. Navíc nikdo z nás ani netušil, že budou nějaké Úvaly (přece jen, jsme těch 200 km daleko a na AKVARISTA.CZ jsme toto přehlédli a nikde jinde(rybicky.net, akvarko.cz) akce uvedena nebyla a není). Navíc když se podíváš do kalendáře na akce konané v květnu a červnu, každý víkend jsou minimálně dvě a i ty se často kryjí. Široko daleko od Brna žádná taková akce není, a nenuťme všechny brněské akvaristy aby cestovali 200 km daleko (jistě, spousta lidí se rádi podívají i jinam), to bychom se vrátili o dva roky nazpátek, kdy v Brně nic nebylo.
Eff napsal: Ani bych neřekl, přece jen je to 200 kilometrů daleko.
Je to sice daleko, ale vzhledem k tomu, že se jedná o dost vyhlášenou a velkou burzu, tak mi to přijde jako risk.
Jinak vám to samozřejmě přeju (vysokou návštěvnost a spokojenost), myslím že jste dostatečně prokázali že si chválu zasloužíte.
0 23.05.2009 20:24 Jostom – Re: oldkiwinka
ahojky moc pěkný fotky halančíků a divokých živorodek
Přidat reakci
1 ...... [32] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83378x