Akvarijní burzy Brno
0 23.05.2009 20:20 Jostom – Re: jajaapaja
ahojky jsem moc rád za všechny kteří jsme se podíleli na přípravě burzy že se opět líbila,jinak příště se vizitky budou opětovně opakovat takže možná toho využije daleko více účastníků a poznáte jich osobně ještě víc díky za pochvalu a v září se na vás budeme těšit.
Zdravim vsechny. Moc chvalim vsechny poradatele dnesni akvaburzy v Brne. Byl jsem i v unoru, ale tato byla jeste lepsi. Perfektne rozlozene stoly, prehled v nabizenem zbozi, excelentni vyber!!! Stalo me to hodne penez
. Rostliny od Aqua Daho senzace, skoda ze jsem si vsiml az doma ze jsem dostal jednu jinou nez jsem chtel, ale Ludwigie Repens neni nikdy dost
. Diky vsem za bezva zazitek.
I já jsem dnes už podruhé navštívil burzu.A řeknu vám že se mi líbila víc jak tá poslední.Dobře uspořádané stoly.Takže byl větší přehled.A parádně se nakupovalo.S těma jmenovkama to taky nebyl špatnej nápad.Člověk poznal lidičky kteří jsou tady na netu.Pořadatelům patří poděkování.Samozřejmě prodávajícím taky.Bylo to super.
0 23.05.2009 18:52 oldkiwinka Musím pochválit celou dnešní akci, byla to moje první burza a tak jsem moc nevěděl, jak to tam chodí..Ze začátku jsem tam trochu nervozně přešlapoval a nevěděl, kde jít, ale po chvíli mě to přešlo a kupoval jsem jednu rostlinu za druhou
. Těším se na příští burzu a určitě přijedu
Ještě si dovolím jeden postřeh z burzy, kde u jednoho ze stánků prodávali pár skalár za 12,50 kč
, až tak se dalo výhodně nakoupit a věřím, že nikdo neodešel s prázdnou
Snad každý, kdo už akva se substrátem na dně zakládal, se setkal se zákalem...
A tak si také jistě umí představit, jak by nádrž mohla vypadat, až se zákal usadí...
Ve vašem případě (dnešní prezentaci) "není co řešit" - jednoznačně
paráda!
(Věřím, že fotky se tu objeví brzy; pak si může každý udělat představu sám.)
0 23.05.2009 17:39 Khanh – Re: oldkiwinka
Heh, bylo to tak ve spěchu, že jsem tam ze sebe skoro nic nevymáčkl. Takže s tou prezentací nejsem vůbec spokojený. Akvárko šlo udělat také lépe, ten zákal mě štval. Jako malou kompenzaci sem brzy přidám svoji novou nádrž se spoustou informací a doufám, že se bude líbit.
Musím poděkovat všem okolo a hlavně ThomaZovi.
0 23.05.2009 15:11 Jostom – Re: oldkiwinka
tak to jsme opravdu rádi že se ti tam líbilo a něco zajímavého ti to dalo, díky za hodnocení
No myslím, že Tomáš si stejně nebude chtít dat jmenovku. Ale já jo bude prča.
Na jmenovkách je možno kombinovat servery Rybicky.net, Akvarko.cz, Akvarista.cz
Ani bych neřekl, přece jen je to 200 kilometrů daleko.
Pro některé mohou být daleko Úvaly, pro jiné Brno...
Trochu bych řekl nešťastný termín, když se krejete s Úvalama.
Já bych brala.
Jestli se tam dostanu a jestli nezabloudím.
0 22.05.2009 09:51 Marri – Re: thomaZP
Kdyžtak mi napiš na mail, abychom se mohli domluvit
marketa.korink@seznam.cz
0 22.05.2009 09:17 thomaZP – Re: Marri
Nc. palmata bych si nějaké vzal.
Jinak přidám, že na akvaburze bude k mání široké spektrum rostlin za neuvěřitelné ceny. Opět platí, že kdo dřív přijde, ten dřív mele. Tak neváhejte. Začátek v 900. 0 22.05.2009 08:32 Marri – krevety
Budete někdo chtít krevetky? Mám několik přebytků caridina black crystal, neocaridina přírodní a palmaty?
0 21.05.2009 21:22 pytel – Re: pytel
Dodávám, že akvárium bude zakládat Khanh. Takže bude určitě na co koukat.
0 21.05.2009 20:51 pytel – Re: Vodník
Přednáška o řasách bohužel nebude. Přednášející se na poslední chvíli omluvila.
Rozpis přednáškové části:
10:00 Vítek - halančíci
11:00 Založení akvária
pro oldkiwinku: cherry krevety tam jistě budou, ale pokud chceš mít jistotu můžeme se domluvit už teď.
0 21.05.2009 17:17 oldkiwinka – Re: Semtex
Edit... Zřejmě už mám od koho, takže předchozí příspěvek neplatí
Já mám ještě malinký, ale určitě tam budou. I minule jsem tam viděl krevetky.
0 21.05.2009 15:33 oldkiwinka Bude zde mít někdo neoc.sp.red cherry? popř. za kolik?
0 20.05.2009 19:56 ondra08 nítěnky asi 200,-/litr
Jedna násada stačí. Nití no zakolik čeho máš?
0 20.05.2009 19:36 ondra08 budu tam těsně před dávatou nejspíš...kolik chceš rezervovat těch nítí?násadu grindalu ti můžu taky udělat ale jenom jednu
No ja si určitě rezervuju něco málo nítěnek. A Grindal bych bral taky. Budeš tam už v 8? Když tak to rozeberu ještě dřív, než přijdou první návštěvníci.
0 20.05.2009 19:00 ondra08 zdravím, tak na burze budu prodávat.násady miker, živé nítěnky, dále corydoras adolfoi a nomorhamphus liemi liemi kdyby někdo něco chtěl odložit nebo ryby nachystat do sáčku jak vám vyhovuje dejte vědet.
0 18.05.2009 20:51 lopen ahoj lidi prosím vás kdy je ta burza v brně? já pujdu po prvé platí se za vstup.
no ptal jsem se a dozvěděl se, že z vivárka se brat nebude, tak nevim. No minule jsem nebyl, ale vím, že byli.
0 18.05.2009 13:58 Marri – Re: matlala
Na obou minulých burzách byly, myslím, že i teď...
aha, no já měl na mysli borarasky a podobně. borarasek jsem chtěl přikoupit.
Já tam budu něco málo nabízet. No mini ryby taky, než trošku vyrostou
0 16.05.2009 14:41 Jostom – Re: ondra08
Od nahlášených prodejců vím že tam budou Corydoras sterbai a trilineatus.U sumců vím jen L-144.
Druhů tam ovšem bude určitě více.
0 16.05.2009 10:31 ondra08 bude někdo z vás na burze prodávat nějaké druhy panceřníčku a sůmců?když tak jaké...dík
0 14.05.2009 20:37 Delis Toto som našiel na Slovenskej stranke tak ak má niekto záujem-burza.akva.sk/-predam na liecenie vnutornych parazitou flubenol 5.percentny spotreba do roku 2012.len osobny odber,postou neposielam.
0 14.05.2009 20:00 Delis – Re: Somali
Preto som chcel povedať že každý prípad je inakší.K nám chodí p.doktor iba raz do roka alebo to je každe dva roky,nespomeniem si,vtedy je povinné očkovanie psov.Vtedy by som teoretycky platiť za cestu nemusel.Keď je prejazdová ves a je niekto doma stále tak to je tiež + ale ja žijem vo vsi ktorá neni prejazdová a u nás doma nie je nikto až večer takže mám smolu.
Blízko? Tak to máte asi na Slovensku nějaké jiné poměry... Nehledě na to, že tady veterináři často stále spravují svoje bývalé obvody (jako ti na vsích a malých městech, jako u nás)a dá se tak s nimi domluvit na návštěvě, když mají cestu kolem...
Ty posadíš psa do auta, pro mě je výhodnější pozvat si veta sem a připlatit si, protože když mám vézt na očkování deset koček, tak ani nemám dost přepravek, jezdím na etapy a tu částku projezdím stejně...
0 14.05.2009 17:16 Delis – Re: Somali
To maš pravdu ale nie každý to má tak blísko.Ja radšej zoberiem môjho psa voláme ju džesi do auta aj keď je strašne zvedavá a pomerne veľká a idem tam lebo cesta a kompletne zaočkovanie ma vide lacnejšie ako mu dať za cestu ku mne a späť.Takže nie každý ma také šťastie ako napríklad ty.Radšej necham na každom aby usúdil čo je pre neho výhodnejšie.
Přidat reakci
1 ...... [33] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83378x