Na burze jsem byla poprvé, ale mám ten dojem, že by potřebovali tak 2x více místa. Prodírat se davy lidí hned zpočátku, jen aby si člověk ohlídl sortiment a ceny bylo o nervy, a těch malých dětí
(ne že bych neměla ráda děti, ale zastávám názor, že potomstvo 0-4 let z toho nemá téměř nic -ani nedohlédnou nad stůl- ty odrostlejší se nudí a pak si mezi davy lidí hrají na honěnou, schovku ..a zkrátka zavazí) nepřipadala jsem si tam jako na shromáždění lidí se společným hobby, ale jako na nějaké "kulturní akci" typu Medové dny u nás v Kuřimi. Tím pro mně název Akvaburza nabral nový rozměr, alespoň vím co mám v prosinci čekat. Už se těším na barikádu kočárů, přebalování u stolů, které jsou vyhrazeny k občerstvení a neustálé vyhýbání se neposedným ratolestem, abych je náhodou nepřišlápla.
K přednášce: nebyla příliš obsáhlá, řekla bych, že byla stručným výcucem z českých krevetkářských webů, plus obohacena o taxonomii a fotky pana Libuse (které jsou přínosné samy o sobě). Vzhledem k tomu, že mám ty weby prošlé tam i zpět, tak pro mně přednáška nebyla přínosem, i když byla zajímavá. Právě jsem čekala velice detailní informace i na jiné téma než krevety trpasličí.
Po přednášce jsem se chvíli bavila s p. Tůmou na téma krevetky a čtverzubci trpasličí (velice mně potěšil
) a návštěvu burzy jsem završila nákupem svých prvních krevetek - neocaridina palmata var. green. Na burzu se ráda vrátím