Akvarijní burzy Brno
takových nás asi bylo víc, ve sklorexu v 11 hodin nával jak na václaváku.
Už jsem se skoro rozhoupal, že si pořídím Boraras brigittae (snad to jsou fakt ony, protože prodávají zvlášť i b.urophthalmoides), ale dnes se to nedalo, jako brňák tam zajedu někdy po práci. Problém je, že zase začnu spekulovat jestli tyhle nebo galaxky.
jsem Znojmak a fakt jsem parkovani poradny nenasel
masakr,no takhle,byl jsem tam poprvé a naposled,asi tak,raději jsem se jel uklidnit do sklorexu
- jo jo, ta zimni pri kalamite byla pry "maso"
ale kazdy zacatek je tezky, zacali teprve min. rok ...
- me na Lisni absolutne nevyhovuje ten naval/panika (byl jsem jednou hned po 9hod) a ta nepravidelnost - nekdy mesic, nekdy 2 ...
- pokud nekdo neshani vylozene "speky", staci i to Semilasso...
- dnes byla prekvapena i znama - chovatelka - pri sve prvni navsteve v Semilassu... nic necekala a nakonec odchazela se 3 druhy ryb ...
- ja dokoupil krevetky, Micr. Galaxy a neodolal jsem a koupil Ocean Nutr. granule...
a to se to už zlepšilo
, první dvě byly ještě horší.
Já jsem nad Semilassem zlomil hůl už minule. Jedno plus ale je, je tam aspon kde parkovat.
- rozsirene ulicky=vice mista pro navstevniky, sal akva obsazeny vsechny stoly, tera v stamostatnem sale
- krevetky trochu slabsi - 2 prodejci s nabidkou hlavne Neocaridin
- krmeni od zivych nasad (grindal, hadatko, octomilka apod.) az po Ocean Nutrition
Starší reakce
Přednáška bude začínat v 10.45, nejpozději v 11 hodin. To se dá stihnout.
Rád bych se na přednášku podíval, na kolik hodin je přibližně plánovaná. Většinou jsem rád, když se doštrachám po 11:30 hod. To je asi pozdě, co? Nějaký odhad by se hodil, moc děkuji.
0 12.02.2014 16:59 Jostom – Pozvání na akvaburzu v Brně - Líšni
Vážení přátelé akvaristiky.
Za Akvaklub Brno si Vás dovoluji pozvat v sobotu 15. 2. na již tradiční akvaburzu v Brně.
Jako obvykle máme nachystanou zajímavou přednášku i tombolu.
Přednáška má název „ Vše o miniakváriích.“
Přednášku i s praktickou ukázkou předvede Adam Votava.
Také se na Vás bude těšit řada prodejců, kteří se pokusí uspokojit vaše potřeby.
Nabízený sortiment je již k nahlédnutí na stránkách Akvaburzy Brno
www.akvaburzabrno.cz/… .
Příjemné zážitky přeje za Akvaklub Brno Josef Tomanec.
Starší reakce
- a myslim i poradatel mohl byt spokojeny...
- nejdriv jsem se lekl, kdyz jsem po pul 10 vesel do salu a hlava na hlave.. deja vu Lisen
- ale behem hodiny se to probralo...kvitka neshanim, mechy jsem si objednaval z Asie na eBay
- obyc. rybky(neonky apod.) od 6-8-10,-, tetry 10-12-14, neritiny 25, clea 25
- pro krevetaky - Cherry 15, Sakury 25 (ale slaba kvalita), pekne Yellow 35,-, CRS 35,- hodne slusny basic grade, jakesi Blue - pry to neni palmata var. Blue - 35,-
- byly i hodne pekne Babaulti Indian Zebra 35,-
- malawi mbuny od 35,- dobra velikost, neodolal jsem - Sc. Fryeri na doplneni hejna 7-8cm 65,-
Už brzo budu mít po zkouškách, další burzu v Brně si nenechám ujít
ahoj bylo tam docel dost lidí a žadny drop jsem tam neviděl,, jinak abych řekl pravdu tak třeba z nabydky rostlin jsem byl apsolutně zklamaný,, velká nabydka echynor, jak docela bída doufal jsem v nejakou nabydku mechu a mimo javského v malem množství vubec nic, jinak jsem byl docela zklamany že tentokrát byla akva i tera v sale pro nějaky pokoukání a výběr nebylo moc prostou. těším se na líšen
0 10.01.2014 12:10 Tester – AKVATERA burza Brno, Semilaso 11.1.2014
Podle stránek burzy by měla být konečně i na jižní Moravě slušná nabídka Afriky. Uvidíme.
Starší reakce
Akvaburza brno již tento rok další burzu mít nebude, ale v Novém roce se těšíme na všechny
, veškeré informace o termínech najdete na
www.akvaburzabrno.cz Opravdu netuším proč se začali Akvateraburza cpát do akvaristické burzy Brno, když jsme každý někdo jiný
Starší reakce
To jako fakt ???? Včera byla burza ? Já o ní nevěděl
(((( Do háje
možná by stálo za to rozdělit toto forum na dvě burzy - jedna v Líšni viz. odkaz a druhá v Semilase viz.
www.akvateraburza.cz
nebo přidat druhý odkaz do horního rámečku
3. termín AKVATERA burzy v Brně – 11. 1. 2014
odkaz nahoře v modrým rámečku mluví za vše
Dobrý to bylo
trochu miň prodejců hlavně techniky ale rybiček víc a o dost víc tera
bylo na co koukat
Starší reakce
Taky jsem ráno přemýšlel jestli bude lepší umřít nebo se vydat na burzu. Od Koblasy artemku mám. Vzal jsem si ji myslím 2x 100g na zkoušku. Jinak škoda, že ses neukázal.
3 01.12.2013 16:43 harpunar – Micho CZ
Nevíce zásahů jsme plánovali u L-sumce,jenže náměr byl nějak špatný a koupil jich jen asi pět.
Určitě přednáška byla velmi zajímavá. O velkém pohybu příchozích a odchozích posluchačů na přednášku také víme, a proto jsme se rozhodli od příští burzy na jiném umístění promítacího plátna a židlí, aby se zamezilo dalšímu případnému vyrušování jak posluchačů tak i přednášejícího. Doufejme že to bude fungovat a vy budete zase o něco více spokojení.
Njn, malýho Libora vidět nemohl nikdo... stalo se, co se mi občas stává - v pátek jsem nějak zapomněl na čas, spát jsem šel až za svítání a natočený budík neslyšel. Moc mne mrzí nejen že jsem neslyšel přednášku a nepotkal se s tebou a dalšími známými akvaristy, ale taky jsem nekoupil u pana Koblasy sladkovodní artemku, kterou tam měl mít... Njn, co nadělám? Na druhou stranu, jak se znám, neskončilo by u té artemky a já už nemám v mrazáku místo na další mražené. Asi si dám zákaz chození na burzy, dokud nezkrmím všechno, co mám v mrazáku
Přednáška byla kvůli časovým možnostem poměrně obecně podaná ale i tak nesmírně zajímavá..ono o sumcích se dá vykládat hodiny a hodiny(možná dny)
Jen mě tam trošku vadily ty lidi jak přicházely a odcházely..prostě rušily
...jo a MalýhoLibora jsem tam neviděl.
Nejvíc mě tam dostali jak po sobě prodejci stříleli gumičkama.
Tak jak jste byl spokojený s přednáškou????
Zdravím. Budete mít zitra v Brně někdo sladkovodní artemky?
jo jo pane už frčíííí
Blyxa "jede"?
O přednášku o samečcích by mohly mít větší zájem spíš samičky, ne?
Pokud by někdo z Olomouce a okolí chtěl jet na brněnskou burzu a poslechnout si přednášku a sumečcích, můžeme se domluvit na společné cestě. Mohu vzít až 4 dalšíakvarist(k)y i s termoboxy, místa mám celkem dost.
Je aktualizovaná nabídka na burzu. Bude tam řada nových prodejců.
Už se sám těším co nového dovezou.
www.akvaburzabrno.cz/… .
Kurník, nechtěl jsem jet, ale ta přednáška, ta mne opravdu zajímá, takže na 90% přijedu.
9 24.11.2013 19:11 Jostom – Zimní akvaristická burza Brno
Vážení přátelé akvaristiky.
Za Akvaklub Brno si Vás dovoluji pozvat v sobotu 30. listopadu na již tradiční akvaburzu v Brně. Jako obvykle máme nachystanou zajímavou přednášku i tombolu.
Přednáška má název „ Sumečci v našich akváriích.“
Přednášet bude pan Bořek Hanáček.
Také se na Vás bude těšit řada prodejců, kteří se pokusí uspokojit vaše potřeby.
Nabízený sortiment je již k nahlédnutí na stránkách Akvaburzy Brno
www.akvaburzabrno.cz/… .
Příjemné zážitky přeje za Akvaklub Brno Josef Tomanec.
Starší reakce
Jsou dvě možnosti, které obě využívám. Jedna je ta, že obvolám známé prodejce a zeptám se, zda by mi mohli na burzu přivézt to a to (obvykle to přivezou a ještě mi dají slevu, protože to berou navíc k sortimentu, co by brali normálně a mají jistotu, že to prodají) a nebo kouknu tady do atlasu, kdo to, co hledám chová nebo pěstuje a oslovím ho. Tak se mi např nedávno podařilo sehnat Hygrophila minima, kterou jsem předtím marně dlouho sháněl.
no vidíš,já bych chtěl sehnat Ludwigia inclinata var. verticillata 'Cuba' na minulé burze je nikdo neměl z prodejců
Já když mám přebytky, tak je nabídnu přes net, klidně s tím, že je předám na burze... a stejně tak mi předávají své přebytky jiní akvaristi z okolí. Stejně na burzu jedu vždy aspoň se podívat, koupit krmivo a tak spojím příjemné s užitečným. Platit stůl na burze by se ti asi nevyplatilo.
A na některých burzách bývá přímo stůl určený pro prodej přebytků akvaristů, ale není to pravidlem.
Přidat reakci
1 ...... [7] ...... 38 39
Zpět na obsah sekce Obchody • Zobrazeno 83378x