Paví očko (Gupka) - rozmnožování, odchov
Jediný co pro ně můžeš udělat je poskytnout jim dokonalé podmínky chovu. Kvalitní a čistou vodu, kvalitní krmivo a perfektní prostředí. Pak budou vybarvené nejlépe jak budou moci
.
0 16.10.2009 14:39 deltas však jo chtěl jsem jí jen více zčernit tod vše
Minimálně asi ty 2 týdny ... záleží jak moc je budeš krmit ...
0 16.10.2009 12:29 Danushka – Za jak dlouho vyrostou mladé živorodky?
Jsou to 3 dny, co se mi narodily malé Gupky. A nevím, jak dlouho musí být v porodničce?
Deltas, nezlob se na mě, ale začínáš mlít nesmysly. Co jsi si koupil to máš. Jak chceš rybu přibarvit? Trochu můžeš zvýraznit vybarvení vhodným krmivem s obsahem Astaxanthinu ( hledej na netu). Ale barvy rozhodně nezměníš.
Na to už ses ptal před cca 10ti dny a bylo ti zodpovězeno. Proto, prosím, nezamořuj fórum nesmyslnými a opakujícími se dotazy. A založ si už prezentaci, jinak snad navrhnu tvé dotazy bojkotovat, protože takové stálé rady naslepo jsou na nic. Omlouvat by tě mohl snad jen velmi nízký věk. Nebo jsi další hecíř?
0 15.10.2009 19:17 deltas co mám dělat abay se mi více zbarvili protože jsou obyč.
Množení ryb » Gupka (paví oko) - rozmnožování ! ! !
Krmení najdeš jinde.
je dobre používat kolonku "hledat"
já bych to znova povařil a dochutil grilovacím kořením, možná trochu tabasca by pomohlo
.OT
0 15.10.2009 14:49 deltas a to tam pak naliju když je to roztopené a nebo to rozmrazím vyberu ani nevím co a potom to nechat zase zmrazit a hodit do vody jeko tabletku?
jo ty ostatní je můžou sežrat také, ale není to pravidlem, přečti si to tu znova, je to tu asi 1000krát
0 15.10.2009 13:22 deltas – Re: Miras
a kdybych dal tu těhotnou bokem.a kdybych mněl jen akva z gupkama a jedna by porodila ty ostatní gupky by je sežrali ty malé taky
0 15.10.2009 10:05 Abu Hasan – Re: Miras
Už to udělali dva.Samičky jsou v pohodě..
a dělaj to všichni smaci, nebo se stalo že jen jeden náhodně vyskočil?
0 15.10.2009 09:20 Abu Hasan – Kamikadze
Nazdar lidi.Prosím o radu,resp.vysvětlení.Proč mě z akvária vyskakují jen samci Pavých oček?Mám tam i jiné ryby,malé,velké..ale jenom ti samci.Sklo na vrchu taky mám,ale malou skulinu jsem tam nechal a právě tou si vyskočí.... O nic nejde,koupím jiného,jen mě zajímá proč.Díky za info.
rozmrazim, propláchnu a hodim rybám, no ty malé ti určitě sežerou. Chceš chovat ryby a neznáš ani základy, nejdříve něco nastuduj, ale to už ti tady psal asi každej
0 15.10.2009 07:09 deltas a jak jí potom jako jí a ty jí rozebereš a pak zase zmrazíš a hodíš to do vody a dobre.takže ty gupky můžou být z ramirezkama.a nesežerou ty ramirezky mladé gupky 2týdny staré.dííííík
zmraženou aspon rozmrazim a pročistím, jj, a gupky znečišťujou vodu dost, nesmíš zanedbat údržbu.
0 14.10.2009 20:17 deltas jak se krmí rybky z mraženou potravou to tam jen hodím a dobre nebo jak poradte.
a můžou být gupky duhové z ramirezkama v akvaristice mi říkají že gupky znečištují vodu a ramirezky jsou na to citlivé tak nevím co a na internetu jsou fotky z ramirezkama a gupkama.
no počkej tak měsíc až dva, záleží na tom jak vydatně je budeš krmit
Ahoj, právě sem v mym malym akva zpozoroval 5 malých pavích oček. Za jak dlouho poznam samičku od samečka, potažmo za jak dlouho se vybarví?
má vyhřezlý vnitřnosti, zamáčkni slzu a už jí netrap.
0 11.10.2009 14:55 goldlucy – Re: Miras
Tak já nevím co s tou rybkou.... Samečci ji nechtějí nechat na pokoji a pořád ji do toho koušou..... je mi jí tak líto... :(
tak to těžko říct, snad nějaký nádor?
0 11.10.2009 14:46 goldlucy – Re: Miras
a ještě jedna fotka...
0 11.10.2009 14:45 goldlucy – Re: avast
Ahoj tak jsem to zkusila a posílám 2 fotky, ale je to hrozně těžké je vyfotit, ty rybky chvilku nepostojí
Nevíte , co by to mohlo být ?? je to taková růžová kulička u zadečku, kterou tam má ta rybka pořád....
Tak to skus vyfotit ještě jednou, ale neostři na kamen, ale na gupku.. Zkus víckrát zaostřit a až bude fotka ostrá tak jí sem nahraj..
0 10.10.2009 12:42 goldlucy – Re: deltas
Ahoj, o té skvrně březosti vím, ale spíše mě zajímá ta kulička co ji visí jakoby ven z těla....pořád..
2 10.10.2009 09:42 deltas no vidět to opravdu není, snad někdo poradí, mě teda z této fotografie nic nenapadá.
0 09.10.2009 21:01 goldlucy – Re: Miras
Ahoj, fotka je dosti nekvalitní, ale myslím, že je to vidět - taková růžová kulička u zadečku... nevíte , co by to mohlo být ??
Díky předem za radu
zkus to a uvidíme
0 09.10.2009 15:20 goldlucy – Re: Miras
Jsem ještě v práci, ale až budu doma, tak to zkusím nafotit
no pokud do ní "šťouchají" tak je to normální, ale s tou tečkou těžko říct, chtělo by to foto
0 09.10.2009 13:16 goldlucy – Paví očko
Ahoj,
před měsícem jsem si založila své první akvárium. Mám tam neonky a paví očka. Chtěla bych se zeptat ... Samička Pavího očka má u zadečku takovou růžovou kuličku ( určitě to nejsou výkaly, protože ty vypadají jinak) a samečkové ji nechtějí nechat na pokoji a pořád jí do toho zadku koušou... je to normální ?? nemám s tím žádné zkušenosti, takže nevím, jestli je to normální ( součást rozmnožování ) nebo ne...
Poradíte prosím ?? Díky moc
0 09.10.2009 10:39 Macounka – poradte
Ahoj, chtěla bych si znovu založit akvárium, měla jsem ho asi před 3 roky.. všechnu techniku mám,ale potřebuju poradit s výběrem ryb.. chtěla bych gupky neonky a možná ještě něco...dříve jsem chovala mečovky, gupky, neonky a black molly ,ale už si to moc nepamatuju,tak sháním info..díky za rady
V přírodě tomu není jinak, je to přirozený jev - žádná tragédie. Rovněž tam přežijí jen nejsilnější jedinci.
no tak pokud nechceš malé tak je nech normálně sežrat, a to množení neodradíš, jak jednou začnou tak už je to fofr
0 08.10.2009 20:20 deltas a co mám dělat abych odradil živorodky od rozmnožování.
myslíte si že by mi vzali živorodky ve zverimeksu.a není to škoda je nechat porodit ve společenském akva a 90procent nechat sežrat.
s tím zřízením prezentace souhlasím
a už jsem tady říkal, proboha proč chcete aby hned rodily, jak se zbarví a podobně, nechte to na přírodě ne? Vždy't je to krásnej koníček a ne závod. To je jak mít černýho psa a ptát se co udělat proto aby byl bílej
0 08.10.2009 20:12 Pavel – Re: avast
Tady fotka.Je to ta samicka dole skoro uprostred,ma zacinajici propadajici se bricho.
Jaký je genetický materiál, takové jsou ryby včetně barvy. Kvalitní krmivo je už jen podmínkou na zvýraznění a udržení vybarvení jako třešinka na dortu.
(A už by sis vzhledem k množství dotazů mohl zřídit prezentaci)
Podle mě vydatně krmit.. Ale jenom tipuju..
0 08.10.2009 19:59 deltas – Re: Miras
ahoj co mám delat aby se mi živorodky zbarvily protože já mám obyč.barvu a jak vy to děláte že máte tak krásně zbarvené čim to je já mám živorodky takové černo modré
Přidej kvalitní(!) fotku.. Někam jí nahrej (uloz.to) a pak sem dej link.. Jedna kvalitní fotka je za 100vky slov..
Jak už bylo psáno rybky strádají. A bez hlubší znalosti tvé nádrže(velikost a počet ryb není vše) těžko identifikovat uda se jedná o skutečnou nemoc nebo je stav dán dříve uvedenými příčinami.
0 08.10.2009 19:18 Pavel – Re: Yirka
Tech 150ks bylo hlavne malych rybek.A co ta nemoc,nevite co to je svinstvo a jak se toho zbavit?
Přidat reakci
1 ...... [67] ...... 95
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 156083x