Přihlaste se a využijte web naplno RYBICKY.NET »

Reverzní osmoza

NápovědaFórum » Technika » Další technika 

Akvaristik.eu

Přejít na předchozí stránku 45 Žádná další stránka   1  
Reverzní osmoza
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2007 17:51 Sidonius – To Matlala
Dešťová voda může obsahovat kdovíco... Vlastně všechno, co posbírá ve vzduchu. A mnohdy to přinese i z několikasetkilometrové vzdálenosti - kys. uhličitou, dusičnou, sírovou, chlorovodíkovou... Takže pH může mít někdy velmi nízké! Určo stojí za změření! ;-)
Tvrdost může mít i mírně vyšší, než 0, ale aby měla 10, to bys ji musel nabírat ve vápencovém lomu z kaluže... smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2007 16:40 Muž matlala [798] - Rostliny
to vim řádně ji upravuju a zatím jsem dával jen 1x dneska měl jsem ji z pondělního deště trval celou noc tak jsem to k ránu postavil ven a bylo. A stála od uterka v koupelně a přidal jsem aquatan
nevim změřím to ještě 1
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2007 16:38 tonik666
Dešťovka má mít 0, protože je to odpařená voda a jak známo, soli tvořící tvrdost se neodpařují.
V děšťovce můžou být rozpuštěné plyny, které jsou ve vzduchu, tedy i znečišťující.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2007 16:26 Muž matlala [798] - Rostliny – to sid
ne na moravě přesněji 15 km od Zlína v Martinicích
kolik má podle tebe mít dešťovka? a taky to je měřené testem made in rataj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2007 16:05 Anonym
Take se mi to zdalo malo, ale kouknul jsem na americky ebay, a ceny se pohybuji neco malo pres 100USD, takze realne. Ale fakt nevim, jak to bude s kvalitou a zivotnosti membrany atd, a jestli uz na samem pocatku parametry odpovidaji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.06.2007 15:23 Sidonius
Dešťovka GH 10?!? Kde to žiješ, Matlalo? U cementárny a vápenky? Vitošov? Hranice? smich
RO - na nějakých německých stránkách jsem něco podobného viděl za cenu kolem 80 EUR. Takže ta cena je reálná. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2007 14:52 Muž matlala [798] - Rostliny
no to by mě též zajímalo kde je háček
ale teď zkouším dešťovku která má hodnotu gH na 10 oproti vodovodu 26
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   01.06.2007 14:48 Muž Eff [417] - Rostliny
To je šílená cena. Neuvěřitelné... Není v něčem háček? Nějak ten háček nemůžu najít....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.06.2007 13:29 solem – levná reverzní osmóza
Zdar lidi, není to reklama z toho shopu fakt nic nemám, jen myslím že by to někoho mohlo zajímat, reverzní osmóza je za 2999, což si myslím není špatné.;) hop
www.pepinuvutes.cz/…

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... 44 ...... [45]

Zpět na obsah sekce Technika • Zobrazeno 50207x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/14515?od=2201