Ryby do akvária 51 - 150 l (střední akvárium)
0 06.04.2010 13:23 Vlaďka – 60l ancistrus a pancéříček?
Ahoj. Můžou spolu v jedné nádrži (60x30 dno) být společně ancistrusy a pancéříčci? Nebudou spory? Není na ně malé dno? 2x ancistrus a 3x-4xpancéříček... nebo by bylo lepší zvolit jen jeden druh - doporučte jakej.
Díkys
Co třeba 8 - 10 danio rerio? To je oživení každého akvárka...
0 03.04.2010 18:06 Krevetka Mě se zdá že dorážejí na ostatní rybky ..Původně jich bylo víc jenže mi jich 5 zemřelo ;(
0 03.04.2010 16:33 Krevetka Ahoj mám akva 112L
5x Paví oko ... 2x samec 3x samice
3x Betta Splendens ... 1x samec 2x samice
2x Krunýřovec Sp.Obyčejný .. Nevím
3x Black Molla .. 1x samec 2x samice
1x Tetra Měděná ;(
Je to v Pořádku ? Poradíte mi něaké dokoupit či dát něaké pryč ?
A ještě bych si chtel pořídit Čichavce Modrého
0 03.04.2010 15:58 Krevetka Je možné dát do akva Bettku a Terčovce ? Neakeho mladsiho + par neonek ? 112 Akva
Starší reakce
0 29.03.2010 17:03 ko13chy – Rada
Ahoj, chystám se založit akvárium a chtěl bych od vás poradit.
Akvárium 54l.
1x krunýřovec sp. obyčejný
4x pancéřníček drobný
2x čichavec medový
5x danio pruhované
Myslíte, že to může takhle být?
Díky za odpověď.
Starší reakce
V atlasu je napsáno že potrebuje min. 150l.
0 13.03.2010 17:03 lamrr – peřovec kukaččí do 130litrového akvaria
potřebuju poradit jestli mám dát péřovce kukaččího do 130litroveho akvaria.
Starší reakce
diky
nerada bych, aby se rybky citily stisnene a aby to byl moc velky napor na akva
sice to bude takovy asijsko-americky mismas...ale holt, tyhle rybky mi jsou sympaticke
delka 80 cm, vyska 40 cm, hloubka 35 cm ;)
Ako si mi písala vo vzkaze, tak nechceš počítať ryby na centimetre, tak napíš rozmer akvárka ...
zdravim, mam naplanovanou rybi osadku (postupne samozrejme), muzete mi poradit, zda to je OK a nebudu mit uz prerybneno?
1. parek zlatych cichavcu
2. parek modrych cichavcu
1x betta spledens
10-12 neonek cervenych
4x krunyrovec jednopruhy
akva ma 112 l, diky
Otázka. Cca 90l akva; 20 noeniek, 2xSAE a par kusov (2-4) prísavníkov. Može byt alebo je to moc?
Dík
máme 144 litrové akva pro asi 20cm ancíka...můžeme tam dát nějaké ty čichavce (pusinkující,modrý,zlatý)+neonky???snesou se spolu????dííky
Pokud tam máš jen neonky, můžeš jich tam mít i 20. Opravdu záleží na tom, jaké další živočichy tam máš, jak máš akvárko osázené, jaký máš filtr.... Raději ale začni s nižším počtem ryb. Dokoupit můžeš vždycky
0 06.03.2010 14:41 arnošt – Kolík neonek do 60 l???
dekuji
no ja tam ty krevetky chci, to je fuk, si dam potom molly a mecovky do jineho akvarka, ve kterem jsou ted sneci.... no a co to krizeni muze se to krizit mezi sebou?
no tak v tom případě se zbav krevetek a můžeš tam mít co chceš.
mne spis trapi ty zivorodky, molly a mecovky bych docela chtel
0 05.03.2010 11:12 HaZetka – Re: 0
Micropoecilia parae jsou také moc pěkné rybky.
0 05.03.2010 11:11 0 – Re: Gunguy
Molly i běžné mečovky krevety vyloví. Víc se zdržet odpovědí nemůžu.
no slicne zivorodky nejspis nekdy budu mit od znameho, tak co myslite ? mam si koupit molly nebo mecovky? nezabiji mne krevety?(molly budou mnale, nez budou velike tak bude kytek dost
0 05.03.2010 10:52 0 – Re: HaZetka
Neoheterandrie jsou dosti žravé a nebojí se korýšů , a taky není pravda , že nepožírají své mladé , proto je i pro krevetky potřeba mít při dně hustší porost jemnolistých rostlin , nebo řas a mechů , aby se měly mladé krevety kam ukrýt. Hrubé kamenité dno by též vyhovovalo , ale potěr Novoheterandrií může v skulinách uvíznout a zahynout. Z živorodek mám nyní s krevetkami jen druh Micropoecilia parae , což jsou velmi pohyblivé pěkně vybarvené malé rybky. Vlastní snímek k dispozici nemám , ale fotky i videa se dají snadno vyhledat.
0 05.03.2010 10:35 HaZetka 0 05.03.2010 10:27 HaZetka – Re: Gunguy
Co treba žvorodka sličná? Pár lidí ji tu má, možná by se dala sehnat a je to malá a moc hezká živorodka
ach tak, no něco jsi psal o neonkách, to ale zas nepočítej, že se ti budou množit jak živorodky.
Citroneek 04.03.10 21:20:57 , ja nechci aby mne to vybijelo krevety
ano chci jen zivorodky,ale kdyz ste mi tu vymluvili,tak co mam delat :(
Ja myslel ze chces zivorodky takze sem rekl jen nazor.No tak musi pohledat podle osazenstva a usporadani nadrze a pak uz si jen staci vybrat
ja chci, aby se mne to nepralo v tom akvarku, aby mne to nevrazdilo ryby nebo krevetky
ty mam , to pocitam jako gupky, mne jde treba o ryby jako neonka tetra nebo tak, nevyznam se ale chci aby se to mnozilo, pak se toho zbavim, to mne nepece, kdyz jich bude moc , udam je
A co takhle endlerky?Taky moc pekny zivorodky
tak kup tak 2-3 páry mečovek a uvidíš co jich za chvíli bude, když se budeš starat
tak jasny, ja se jen ptam protoze tam chci mit vic zivorodek, mam rad zivorodky, kdyztak poradt i nezivorody ryby co bych tam mohl dat...
Neboj tebe ne vsak ten dotycnej urcite vi.Timhle nechci nikoho a nijak urazit jen me tohle chovani zarazi
gupky ale davam pric, to neni problem, a taky budu mit casem druhe akva
no bavime se jenom o jednom akvarku, o mem ktere jsem popsal
no já bych tam nic nepřidával, píšeš, že gupky už máš tak až se rozmnoží bude jich až až.
Přidat reakci
1 ...... [154] ...... 184 185
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 199751x