Přihlásit se RYBICKY.NET »

Jaké ryby k Betta splendens?

NápovědaFórum » Akvarijní ryby » Výběr ryb / Hodí se tyto rybky k sobě? 

rostlinna-akvaria.cz
Přejít na předchozí stránku Přejít na další stránku   1  
Jaké ryby k Betta splendens?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jenda008Re: romant
Ok proč anciky pryč? A co místo nich na dno?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: jenda008
Ancáky pryč(ne z důvodu okusu), vodoléčbu po dobu týdne, teplotu ke 30st a bude se vidět.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - jenda008
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Zdravím. Máme beťáka v 60l, k tomu 5 neonek a 2 ancistrusy. Dnes se nám stalo, že beťák má jakoby okousanou ploutev. Je to práce nějakého jiného z obyvatel našeho akva nebo je to tím jak se beťák furt někde promotává?

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - janesik1xjakep Re: koyack
No, nevím, těch 50 litrů je i na výše zmíněné druhy docela málo, hlavně když si člověk uvědomí, že u pancernicků jde i o hejno. Na druhou stranu se mi velmi líbí to, že neonky zamenis za tetry ohnivé :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - koyack Re: Belisana
Myslel jsem buď pygmejáčky nebo otiky. Ale stejně bych dal pryč i ty neonky a místo nich např. Tetru ohnivou. Prostě něco do 50L.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Belisana Re: koyack
není to moc do 50 l akvárka? Dala bych max půlku
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - koyack Re: List
Jestli myslíte otíky nebo pygmejáčky to jsou hejnové rybky takže od jednoho druhu 12ks.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ListRe: drvi
Děkuji za rady. :-) sli by 4? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 2  - drvi Re: List
Asi by se veslo mensi hejno otiku rybicky.net/atlasryb/krunyrovec_jednopruhy , oni teda nejsou tak uplne na dno, ale taky jsou to krunyrovci a moc sympaticky rybky. Radi řasu :-P .
Nebo neco takovyho rybicky.net/atlasryb/pancernicek_maly
A dat misto ancitruse neco na dno? :-) nebo ne? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi Re: List
Ancaka bych taky dala pryc :-) , jinak uz nic, pro ty neonky to je jen tak tak
Dali by jste tam ještě něco k neonkám ancaku a beťakovi? :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi Re: List
Ja mam ve 100litrovce betaka s neonkama v pohode . Ale dve samicky tady behem 2 hodin malem zabil, musely hned pryc.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Belisana Re: List
Beťáci jsou nevyzpytatelní. I ve stejných podmínkách se projevují různě. Jinak neonky ho nechávaly na pokoji, oškubala ho ale samička :). A to jsou v akvárku 112 l.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - BacounRe: List
No nám šel Beťák v 50 i po pancéřníčcích. :-(
 Reagovat na tento příspěvek 2  - koyack Re: List
No já tedy nevím nevím. Píšete, že budete dělat renovaci akvária a že jej máte málo zarostlé. Já bych se zbavil Ancistruse. Nechal akvárko řádně zarůst rostlinami a pak bych teprve přemýšlel co za další rybu.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - ListRe: koyack
Mužu mít ještě dotaz? :-) nebudou betě neonky trhat ploutve??
 Reagovat na tento příspěvek 1  - koyack Re: list
Ancistrus by potřeboval také větší akvárko. A ty neonky/pukud to nejsou modré/ také.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - drvi Re: Belisana, list
Presne tak ano, a podle mych zkusenosti nejen v dobe treni. Kdyz si betty povahove nesednou, dokazou se zabit i v mnohem vetsim akvu...jinak jednu bettu k 10 neonkam do 50tky v pohode palec
 Reagovat na tento příspěvek 1  - Belisana Re: list
Ptám se na velikost a množství rostlinek proto, že tam uvažuješ dát k samci i samice. V tomto případě to nedoporučuji. Jen samečka. V době tření by to nemuselo dopadnout s těma holkama dobře.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - listRe: Belisana
50 l. Nebudu mít přerybněno? Mám tam 10 neonek a jednoho ancitruse. Rostlinek tam moc nemám ale chystám se v nejbližší době dokoupit rostlinky a tak. :)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Belisana Re: List
Jak máš velké akvárium? A jak je zarostlé? Jsou tam i další rybky?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - List
Zdravim, prosím o radu... Mohla bych dát k neonkám bettu samečka a 2 samičky? :) děkuji za odpovědi :)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - R afc1886 Re: Nico
Neřešil bych teď bettu,ale napuštění akvária do plného stavu.Teď tam ty rybičky mají malou výšku vodního sloupce.Zavojnatku bych dal pryč a místo ní tu bettu.Filtr doplň třeba akvarijni-cerpadla-regulace-vody.heureka.cz/… plus kostka bioakvacitu
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Nico
Můžu si do mýho akvária pořídit samečka betty?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Turbínka Re: An
O jak velké nádrži se bavíme a co krom neonek tam plave?
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - An – Snese se samička se samcem - Betta
Chtěla bych se zeptat jestli můžu nechat samičku se samcem. Jsou zatim v pohodě. Teda samec má pořad napnutý ocas co jsem k němu přidala jí a ještě jeden druh ryb.
Jo a samec pořád prohání neonky, měla bych to nějak řešit ? :-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Xlienka Re: Pherenike92
Když nahradíš ancíky otíkama, klidně můžeš přidat i beťáka, alespoň se postará o potěr endlerek.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - cezarmilan Re: Pherenike92
Ancistrusov podaruj lebo i tak to budeš za chvíľu musieť a môžeš bettu v pohodke
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Turbínka Re: Pherenike92
Ne. Uz to co tam je je dost.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Pherenike92 – Veronika-nika
Zdravím chci se optat mohu dát nějakou bojovnici k edlerkám ? Akvárko( 60l )dále obývají Ancitrusové 2 , 2 maličcí šneci a 3 samičky edlerek a asi 5 mladých samečku.
Máme to Babče na okrasu a potřebujem výraznou rybičku aby to bylo živé. Může někdo poradit prosím ? :)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek 0  - Faire42 Re: RXC90
To je kardinálka vietnamská.
Ohledně počtu - osobně bych nechal tak jak je, 10 a 10 a možná bych přidal pár pancéřníčků.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RXC90 Re: Xlienka
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Tak jsem poslech rady a naložil rodinu do auta a jelo se do zoo Braník po predvedeni panem všech druhů ryb možných kombinovat s bettou nastal opravdový boj abych neodešel domu s dvouma kusy od každého druhu nakonec jsme si odnesly dva druhy tetra červená a krdinalka císařská a teď prosím poraďte někdo co se týče počtu a co máme doplnit zatím je jich 10 a 10 děkuji všem

Reagovat na tento příspěvek 0  - Xlienka Re. RXC90
Klidně bych tam ty dániá dala. Ale určitě bez cichlidek, jenom toho jednoho beťáka.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R afc1886 Re: RXC90
Já bych pandy doplnil na 10,otíky tak na 6 a Neonky modré tak 20 kousků.Nepřidával bych všechny ryby najednou,ale postupně.Přidat jde vždycky,ale počkej co ostatní,já jsem opatrnější.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RXC90 Re: Xlienka
Když jsme kupovali pancernicky, tak nám prodejce řek, že jim to nevadí když budou nakombinované. Že i tak si udělají hejno i když jsou jinak barevné. A to jsme pro něj byly na burze na Pankráci. Přeci to tam prodávají sami odbornici. Co se týče hejna horní části, měli jsme tady dvě varianty a zatím nikdo mi neodpověděl, jestli můžeme něco z toho dát. Všichni doporučuji neonky, tetry a nebo razborky. Nechci velký ryby tak max. 4cm. Prej je lepší víc menších než min větších
Vyzkoušejte
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Xlienka Re: RX90
Asi bych se rozhodla pouze pro jedno hejno pancéřníčku, třeba ty pandy, budou pro děti lákavější. S cichlidkami bych to nekombinovala a klidně doplnila hejno do sloupce k plánovanému beťákovi. Hejnové rybky bych volila, až dle barvy co si děti řeknou, ať tam nechtějí za měsíc jiný, myslím že těch kombinací je spousty.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RXC90 Re: afc1886
OK, zatim kakadu vynchame. A co hejno do horni casti? A kolik bych mel dokoupit otiku a pancernicku?
Jasně,je lepší napsat hned,s čím vším počítáš,aby byli ostatní v obraze.Já bych stejně zatím jen doplnil stávající hejnové rybky. pivo ahoj
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RXC90 Re: afc1886
Informace jsou pravdivé. Jak jsem psal jsou tam 2 otiky a 4 pancernicky. Beta je základ a i když tam není, tak se dá považovat, že tam je. Právě kvůli ní se to akva zakladalo. Co se týče kakadu někde jsem četl že z bettou vychází vpohodě.
Napsal jsi- 09.05.2016 21:29-ktere rybky by se hodily k bette, 2 otikum, 4 pancernickum a parek kakadjaku,
09.05.2016 22:56-2x rybicky.net/atlasryb/krunyrovec_napsky 2x rybicky.net/atlasryb/pancernicek_zeleny 2x rybicky.net/atlasryb/pancernicek_panda
Celkem změna za pár minut.Když chceš poradit,tak napiš pravdivé informace.Já bych doplnil stávající osádku,máš tam hejnové rybky tak bych jim koupil kamarády a přidal rybicky.net/atlasryb/neonka_modra
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RXC90 Re: Turbínka
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Turbínka Re: RXC90
Jak je velká nádrž a co už tam všechno je?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RXC90 Re: Turbínka
Tetry se mi moc nelibi, takaze muzu tam dat rybicky.net/atlasryb/danio_perlove (galaxky) a jak velk hejno? A co jineho doporucite misto kakadu? Jedna se o betta budku, tak by to chtelo neco barevneho, to vite deti ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: Turbínka
Tak s tím nemám problém. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Turbínka Re: romant
Za mě razbory - klínoskvrny, espeho nebo galaxky X-) Ale já jsem holka z tvrdších vod nevhodných moc pro tetry ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R romant Re: RXC90
Za mě osvědčená kombinace rybicky.net/atlasryb/tetra_ohniva
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Turbínka Re: RXC90
Do jakého akvária? Obecně bych k bettě jako takové nedávala moc rychlé hejnovky nebo i ty cichlidky, ony ty ohlasy na jejich soužití nejsou nejpříznivější, co mám hmm
 Reagovat na tento příspěvek 0  - RXC90
Dobry den, poradi mi nekdo ktere rybky by se hodily k bette, 2 otikum, 4 pancernickum a parek kakadaku. Liběj se mi oboje a nevim se rozhodnout jestli rybicky.net/atlasryb/danio_myanmarske anebo rybicky.net/atlasryb/danio_perlove Anebo zeby oboje: stydim Anebo zadne? sad
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Faire42 Re: Xlienka
Tady bych doporučil razboru bornejskou, ta má ráda vyšší teploty.

+ Přidat reakci

Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... 40

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 42581x

Máte připomínku nebo nápad? Napište nám vzkaz do redakce nebo s námi diskutujte.
© RYBICKY.NET - https://rybicky.net/forum/72-jake-ryby-k-betta-splendens?od=440