Zdravím . Potřebuji poradit ještě s ruduchou ?
prosím o radu - je tohle sinice? nejdřív jsem si myslela, že je to řasa a může za to moc hnojení hned na začátku, ale ted se mi zdá, že je toho víc všude po akvárku - takové malé kousky, aji na kořenu (to jde vidět na té fotce)... je to sinice? akva je založeno necelých 14 dní, mám tam jednu bettu, světlo 15W (více info mám kdyžtak u prezentace akvárka)
Dobrý den ,jsem na tomto foru poprvé ,tak se omlouvám jestli jsem něco napsal špatně. Jsem akvarista začátečník a neustále mám v akvárku tu černou řasu co se ojevuje na listech ( doufám že se tobrazí fotka ). Zpočátku je jen na okrajích a potom se rozleze po celém listě.Mám akv. 110 litrů, 4 ancistruse,2 čichavce,2 mečovky,2 gavůnek.Dříve se mi objevovala i zelená řasa a ta zmizela ,když jsem snížil množství krmiva,ale tahle drží. Děkuji
A ještě fotku celého akva dva týdny po založení, jen pro představu kolik je tam rostlin ... stačí to na to množství rybek? ... sagitaria už skoro celá uhnila a byl přidán jávský mech.
Ahoj, omlouvám se, že zakládám další téma hodně podobné všem ostatním, ale již několik dnů procházím tuto sekci a prostě nevím, co se mi to v akva na rostlinkách objevilo. Jsem začátečník, takže zkušenosti žádné...Zpět na obsah sekce Řasy • Zobrazeno 122106x