Zdravím, nevíte někdo, co je to za živočicha(ten bílý na kokosu)? Žije tam už nějaký měsíc, téměř se neukazuje, a roste..
Zdravím.
Zdravím, v krevetárku se mi objevilo toto, leze po skle, má to cca 2-3 mm, před světlem prchá. Myslel jsem na nějaký ploštěnky, ale to je malý, ne?
Zdravím, vedeli by ste mi poradiť, čo je to za larvy na fotkách? Z plávajúcich rastlín si spravili ruličky, v ktorých žijú a požierajú Ceratophyllum
Není to úplně správné téma a fotka je příšerná kvalita ale jsem zvědavá. Ve venkovním 'jezírku' (díra s vodou bez ryb a bez filtrace) mi krom hromady další generace znakoplavek nové žije nějaký brouk. Dokonce dva. Jsou hrozně divní, celí obalení blátem. Myslela jsem, že jde o Splešťuli blátivou ale nemá to kusadla. Nepřijde mi to ale ani jako potápník.
Ahoj, objevil jsem na skle v akváriuu toto - nejprve jsem ymslel, že by to mohla být ploštěnka, ale je to mnohem širší... Poprvé to tam bylo před dvěma dny, odebral jsem a zlikvidoval. Teď na jiném místě na skle zase... Při světle. Jakmile mi zhaslo světlo, někam to odputovalo
Dobry den. Dnes jsem nahodou objevila v akvarium tohle. Pod vodou to vypadalo spise pruhledne. Nevite, co by to mohlo byt a kde se to tam vzalo? Pritahuje se to za ten hubeny konec a dokaze se cely az na ten sirsi konec zvednout. Mam i video, ale neumim ho sem pridat. Dekuji
Dobrý deň .Dneska po docisteniu akvária som si našiel na jednej skrýši tieto červy
Ahoj, nemáte někdo prosím ponětí, co je tohle? Našla jsem to ráno na listu a bojím se, aby to neublížilo krevetkám nebo rybkám. Myslela jsem si, že je to nějaký druh tý malý pijavice, co jde po šnecích, ale zmátlo mě, že to má nožičky.Zpět na obsah sekce Další živočichové • Zobrazeno 60376x