Diky. To s tim svicenim v noci, jestli ma nekdo tuhle nebo podobnou rampu, proste prijde mi, ze ty bile ledky nejsou uplne zhasnute, ve vode vidam bile odlesky.
Nemyslete si, ze tam okruzaky nemam, od oka jsem napocitala 50. Taktez mam dve neritiny, treti mam vyndanou venku v krabicce, nejsem si jista stadiem zivota, neustale se mi pretaci na zada a pavi ocko do ni stoucha, tak sem ji radsi premistila.
provizorne jsem si tam prihodila hrst okrehku z vedlejsiho akva, ze by to vzalo dusitany, a cetla jsem si o nejakem tom FE pripravku nebo neco, treba je nedostatek zivin, coz je ale zase zvlastni, pavi ocka nejsou uplne echt cistotna. Po novem roce asi zase smenim kytky nebo vyrazim na burzu, uz me trocha nebavi za to utracet ale
Prinejhorsim to zase prejedu, vytrham vsechny kytky, pavi ocka vratim tam, kde jsem je vzala, kytky projedu nejako uzatemnovaci kurou se soli nebo tak neco a zalozim znovu s novymi kvetinami a tak, treba az se budu nudit zase

ted se mi to az tak nehodi, vic me mrzi, ze se mi nemnozi multici v tom druhem akva...