Nakoupila jsem rostlinky,nechala ustát a v úterý dokoupila rybky,toto je výsledek.Pozadí ještě nemám a tapetu jsem nechtěla,taky mám málo štěrku,ale to se postupně doplní.Rybí osádka je 10x Neonka červená,4x Otík a 2x Ancitrus.Akváium je 60x30x30.Omlouvám se za kvalitu,je to focené mobilem.
Mám tuhle rostlinku a myslím že kvete můžete mi napsat co je to za druh?? Dík a jestli je to opravdu květ
Dotaz čím by se dala nahradit Riccia je přivázána silonem na kousek břidlice ale cca po těch 2 měsících už je přerostlá a odpadává chtěl bych tam něco podobného ale trvanlivějšího
Viděl bych to oprxdu na ten kořen,a za něj schovat stonkovky
Potřebuji poradit jaké rostlinky si dát do zadní části. měl jsem tam Sessifloru, ale ta se natahovala a bylo to nevzhledné. Měl jsem tam Camombu crollianu, ale ta zase nebyla tak košatá jak by měla být. Byla tam i Heteranthera zosterifolia té se zase nedařilo a černaly ji listy a plazila se po zemi. Teď tam mám Hygrophilu Difformis a ta se rozrůstá tak že je to až škaredé než pěkné a když se ostříhá vypadá to hrozně. Teď mám ještě uprostřed 3 nové rostlinky Echinodorus Bleherae tak snad ta bude vypadat celkem obstojně. měl jsem i Ludwigia repens a tam začla pouštět kořeny odprostředka rostlinky a vypadalo to příšerně. Tak se chci zeptat co by jste doporučili do toho mého akva a ještě aby to moc nerostlo do výšky. No ono na fotce to nevypadá zle, ale lepší je názor někoho jiného co změnit. Dík za případné radyZpět na obsah sekce Akvarijní rostliny • Zobrazeno 52873x