Ryby do akvária 51 - 150 l (střední akvárium)
Četl jsi ty komentáře? Třeba hned ten třetí od Katky? Takto NE!.
Mečovky i gupky pujou pryc
0 26.03.2013 19:32 Kryštof [314] - Amerika Lepší nižší než vyšší je tak?
Za mě křemičitej písek, nebo jemnější štěrk.
Tak to jsem rad? Substrát asi Písek, chtěl bych zkusit liapor, co doporučujete?
Kryštof napsal: Zelené se tak nemnoží? To vím ze modra se nemusí nechat přemlouvat. Budu muset mit aq bez rostlinek když budou zelené akary?Naopak, hodně rostlin to bude prospěšnější a rostlinám nic neudělají.
Zelené se tak nemnoží? To vím ze modra se nemusí nechat přemlouvat. Budu muset mit aq bez rostlinek když budou zelené akary?
0 24.03.2013 22:20 finnnp – Kryštof
Zelené Akary určitě ano,ale Modré rozhodně né.Modrá vyroste jak čert a množíse jak komáři v africe.
Jo asi apistrogammy elizabethae klidne? Nebo radši akary? Modre nebo zelené?
Bylo by dobrý aby se to motalo kolem těch 50 litrů.
Tam je 80 a pravé to mne zarazilo plánoval jsem pro ně aq a šlo by i 35 pro jeden par?
Cichlidka ramirezova, borelliho, wilhelmova, kakadu, baenschova, agassizova, a možno aj iné.
Je to v Atlase...
Ramirézy, kakadu, akarky zelený a jistě se najdou i další.
Ryboň napsal:
Hemigrammus rhodostomus keď vyskúšaš nebudeš banovať ! oni ti narastú tak na 5-7 cm ...
7 cm možná spíš petitelly...rodostomy těžko...ale ono je moc lidí sebe nepozná...
Ičin napsal: Hornbach? To chce dobrou karanténu nebo prázdný akvárko. A ještě se trefit, kdy ty ryby dovezli. Osobně bych to nerisknulKaranténa se bude hodit vždy.
Ta rada s tou rampou není špatná. Zítra si jedu objednat akva a uvidím zda je potom někde seženu. Nějak jsem se u nás v akvaristikách nedíval zda je mají.
Hmm no nějak nemám důvěru k tomu co řikáš že nepotřebují pastýře. Potřeboval bych vidět nějaké menší hejno samotné v akvu
abych uvěřil
0 21.03.2013 21:13 Ryboň [5] - Amerika Otíci moc nelikvidujú riasu ale napr. SAE to je veľký žrút !
S tou chorobou neoniek som asi ja mal zlú kvalitu rýb (neoniek) keď som ich kupoval...
Inak Hemigrammus rhodostomus si pláva v hejne stále a nepotrebuje "pastiera"
Neonky se mi líbí ale nějak se mi nehejnují a to mě celkem štve. Ještě přemýšlím nad čichavcema
. Ale jsem nalomený i na ty Hemigrammus rhodostomus. Mrknul jsem k tobě na fotky a nevypadají v akvu zas tak špatně
Dokoupit pancerničky danio darovat někomu a třeba bojovníci nebo cichlidky nebo čichavce nebo rájovce a na řasu třeba parmičky sia nebo otíky
Ano délka 120cm. A hejno by nebylo na škodu akorát co k nim aby se mi pěkně mačkali? Skaláry určitě nechci.
Ryboň napsal: Ale inak ja moc neuznávam neonky ... sú dosť náchylné na chorobyPromiň, ale to je blud. Když mají odpovídající prostředí a podmínky a je to zdravej chov, tak se žádná náchylnost k chorobám nekoná.
Kdybych hodil hejno 10ti neonek k těm mejm drobečkům, tak vám ukážu jak se dají všechny odlovit na jeden zátah síťkou
i podstatně větší tetry krvavé(ten zbytek co zbyl) se drží pohromadě. Neonky jsem s nima měl taky. Držely krásně hejno, jen jaksi klesl počet na nulu
Ičin napsal: Když jim nic nehrozí, tak se toulají individuálně. Stačí přihodit např skaláru nebo crenicichly a uvidíte jak se budou mačkat Ale do 40cm hrubý vejšky skaláry nee. To já jenom aby se toho někdo nechtěl chytat.
Jinak naprostej souhlas, když je přítomen nějaký hejnový houfovatel, tak to hejno vytvoří snáze.
0 21.03.2013 20:59 Machy10 Ahoj,
mám 84l akva, momentálně 14 Neonek, 4 Dania pruhované a 2 Panciky skvrnité. Zbytek mi nevydržel, rád bych dokoupil další, poradite co k nim? Mám hodně řasy, tak i nějaké, které ji mají rády.
Děkuji za rady.
Myslím si že s těma neonkama máš pravdu taky mi nějak netvoří hejno a čučí na místě
Na dno tu mám 3xKrunýřovec contradens (Hypancistrus contradens) a ještě 2xL340 ale ti pancíci špatní nebudou. Jinak akva bude mít 120x30x40 dxšxv pro představu
Chybami se člověk učí, aneb žádný učený z nebe nespadl
nj, je videt ze zacinam a obcas placnu blbost - dik za korekci
Neonky s červenoústkama bych rozhodně nemíchal, to si nezaslouží ani jedny.
rozdelil bych to po patrech - dno pancernici, stred hejno ci dve (neonky, tetry cervenouste apod.) a vrch cichavci, bojovnice, sekernatky
Přidat reakci
1 ...... 184 185
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 199767x