L-sumci
Já myslím že 270 a 205 to vydržej v pohodě

Ahoj,
Nevíte jaká L-ka jsou studenomilnější? Obecně jsem zatím u většíny Lek (do 10cm délky max.) viděl všude 26°C a více. Mám v nádrži 22-24 st. a rozhodně neplánuji topit na víc, ale nějaké Lko by se mi líbilo. Nějaké tipy?
Starší reakce
Tak to ze všeho nejvíc přeju brzké uzdravení.

Zrovna mám 2 zlomený obratle..cestování není pro mě moc zábavný

František Petrželů měl vždy dobré zdroje.

0 08.09.2010 22:05 jurek – Re: Yirka
No,pěkný výběr

Ale od Rychnova jen slabých 60km a pro jihomoraváky přímo na trase.

ok svitavy sou daleko

Tak, město je to mé rodné, uvedené v profilu. Co se cen a ostatního týče, nechci dělat nepovolenou reklamu. Ale obchod je jako nejstarší uveden v seznamu, v případě zájmu poskytnu mail přes vzkazy. Ryby jsou to však luxusní. Ta největší cca 15cm (je i nejdražší), teď přesně však nevím L číslo.
A který město to je? A ceny sou jaký? Jo a o špatně hlídaný poště nevíte?

0 08.09.2010 13:22
Yirka [9260] Tak jsem po letních absencích navštívil svůj oblíbený krám ve městě a byl jsem opět příjemně překvapen pěknou kolekcí Elek.
Posuďte sami:L-18,39,75,82,91,106,124,128,168,191,200,201,204,213,330,340.
Ceny některých jsou trochu vyšší, ale velikost a kondice rybek super.
Starší reakce
pro tyhle Hypancistrusy určitě měly
To záleží na konkrétním druhu sumce a na tom, co preferují.
0 28.08.2010 18:18 alfik1 a jeste bych se chtel zeptat kdyz se krmy L sumci filetama muze to byt treba pangacius a jde mi o sumce L270 a L201 a jake mnozstvi jim tak dat
0 28.08.2010 18:16 alfik1 – Re: Danila
nemely by ty trubky pro sumce byt z jedne strany uzavrene jakozto trubky třecí
Díky za postřehy. Už to měřím a řeším

90,- trubka, 120,- kořen.Vymýšlím nový typy, aby to vypadalo, tohle je první pokus

0 28.08.2010 12:13
Deathbull [1928] - Cichlidy
0 27.08.2010 23:27 alfik1 muzu poprosit tez o kontakt na pana co ma ty trubky pres aukro jsem je brat nechtel dekuji
Délka jeskyně = délka ryby je podle mě trochu málo...
Lepší je délka ryby x 1,5, ale i více rozhodně není na škodu.
ahoj
někde jsem vyčetl tento vzorec délka jeskině=délka ryby
šířka jeskyně=šířka ryby+2/3délky prsní ploutve
výška jeskyně=výška těla+2/3výšky hřbetní ploutve
já se tím celkem řídím a je to v poho
no prostě jiné Lko jiný dům

Při takové velikosti by se to asi chtělo s pánem domluvit na trochu větším rozměru, než co tam nabízí...
Nejlepší je vzít si do ruky pravítko, sednout před akvárko, kouknout na ryby a odhadnout to...
Lepší je podle mě troujúhelníkový profil. Ale ten 4,5 na 3 by asi byl trochu těsný...
Které budou lepší poradíte. Mi se zamlouvají ty trojúhelníkové, ale nechám si poradit. Který rozměr bude nej. pro peckoltie L 015 mají přece jenom 12-13 cm.
Díkes
Já myslímm, že to je ten náš

Můžu jenom doporučit - jsou to dobré jeskyňky z tmavé hlíny.
Hypani i peckoltie se do nich třou rádi!
Ahoj,
netuším, jestli je to tentýž člověk, ale na jednoho jsem ti poslal kontakt vzkazem...
Jirka
Nemáte někdo kontak na prodejce těchto úkrytů:
www.aukro.cz/…
Nejsem registrovám na Aukru
Starší reakce
A kde je dortík se svíčkou?

Gratulka a mněsíc je bez n

pěkní,

ať se vede i dál

ahoj
malí mněli včera 1 mněsíc a tak přidávám foto

Starší reakce
Nádherná mrňata. Fakt Vám to přeji.

a eště jednu

ahoj jak jsem slíbil tak přidávám foto mladých mají cca 1,5cm

já jel dohromady asi 6 hodin

... ale ryby jsou vpořádku , všichni jsou spokojení , tak to má být , doufám že se nebudou moc prát

mám tam cca 20kg kořenů

asi ještě přidám úkryty ... s L134 by se LDA33 měli snášet vpoho ne ?
Taky sem jel pro 270ky vlakem..víc jak půldne cesty

Na pár kousků šetřím dlouho ale určitě na tom nehodlám zbohatnout...ono to asi chce čas a energii a eště se někdy nemnoží zdánlivě bezdůvodně

jasný tak někdo jo někdo ne , mě osobně se ta cena zdá hrozně přemrštěná , já mám osobně ty L134 4ks (český odchov) a LDA 33 2ks + - 15cm

, jsou to super ryby

tak at se daří

ahoj né každý chová ryby jen proto aby zbohatl!
já to mám jenom jako koníček a když si to sem tam vydělá nějakou tu 100vku tak mám aspoň něco na energie+krmivo

odchovávám pravidelně jen obyč ancíky a ancistrus brown a lorikárie vláknoocasé

krom nich mám ještě 9 ks L204 ale ti jsou na tření (podle mně)ještě mladí a L168 od kterých jsem mněl loni 2x jikry ale žádné mladé a od té doby nic

je sice pravda že se mi teď nedávno vytřeli zebry(6.6 se vykulili)a je jich 8ks a zájem o ně je ale jak už jsem psal tak ty nejsou na prodej ty zůstanou doma
ps:pro ostatní děti se dnes vrátili z tábora tak nabiju foták a zítra přidám foto malích zeber

rostou a žerou

no já vím že radek blaško má taky stránku hypancistrus

, tak sorry , ale tamto furt platí o tom radkovi

Přidat reakci
1 ...... 52 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 81290x