L-sumci
ahoj jak jsem slíbil tak přidávám foto mladých mají cca 1,5cm
já jel dohromady asi 6 hodin
... ale ryby jsou vpořádku , všichni jsou spokojení , tak to má být , doufám že se nebudou moc prát
mám tam cca 20kg kořenů
asi ještě přidám úkryty ... s L134 by se LDA33 měli snášet vpoho ne ?
Taky sem jel pro 270ky vlakem..víc jak půldne cesty
Na pár kousků šetřím dlouho ale určitě na tom nehodlám zbohatnout...ono to asi chce čas a energii a eště se někdy nemnoží zdánlivě bezdůvodně
jasný tak někdo jo někdo ne , mě osobně se ta cena zdá hrozně přemrštěná , já mám osobně ty L134 4ks (český odchov) a LDA 33 2ks + - 15cm
, jsou to super ryby
tak at se daří
ahoj né každý chová ryby jen proto aby zbohatl!
já to mám jenom jako koníček a když si to sem tam vydělá nějakou tu 100vku tak mám aspoň něco na energie+krmivo
odchovávám pravidelně jen obyč ancíky a ancistrus brown a lorikárie vláknoocasé
krom nich mám ještě 9 ks L204 ale ti jsou na tření (podle mně)ještě mladí a L168 od kterých jsem mněl loni 2x jikry ale žádné mladé a od té doby nic
je sice pravda že se mi teď nedávno vytřeli zebry(6.6 se vykulili)a je jich 8ks a zájem o ně je ale jak už jsem psal tak ty nejsou na prodej ty zůstanou doma
ps:pro ostatní děti se dnes vrátili z tábora tak nabiju foták a zítra přidám foto malích zeber
rostou a žerou
no já vím že radek blaško má taky stránku hypancistrus
, tak sorry , ale tamto furt platí o tom radkovi
Volcomku, kdyby sis zkusil na ten odkaz alespoň kliknout (pokud to není moc namáhavé), tak bys zjistil, že Milan Tichavský nemá s Radkem Blaškem nic společného a nabízí vlastní odchovy...
od radka blaška bych si už vživotě L sucme nekoupil jdou nadopovaní , mají propadlá bříška , neroste to ... prostě nanic .... tím bych chtěl všechny varovat , raději si připlatte nějakou korunu a kupte od kalaby nebo vivárium .....
Ahoj , zajímalo by mě jak to vidíš s udáním těch ryb ?
mě příjde že ty ryby všichni chovej jen aby stoho vytřískaly , ale když vidim jak lidi už říkají že třeba 600 za L018 je moc tak jakej máš odbyt těch sumců ?
Zkuste kontaktovat chovatele z těchto stránek
www.hypancistrus.eu , je to sice severní Morava ale myslím, že se to dá domluvit...
Chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakém chovateli L sumců na jižní moravě. Popřípadě kde sehnat v tomhle okolí L270.
Starší reakce
0 16.07.2010 21:53 sokar – Re: Phoenix47
No o tom, že to bez hormonů nejde teda nevim.Nésu odborník na L sumce,ale i bez hormonů se gibiceps rozmnoží.Stejně tak i jiná ryba pokud ji zajistíš co potřebuje.Pokud budeš mít v akva sebevíc hormonů a kvalitu prostředí i vody či velikosti nádrže naprd, tak nic nerozmnožíš ani kdybys tam dal viagru.Některý věci neuspěcháš a esi plánuješ třeba vydělat na prodeju gibicepsů, tak tě zklamu, protože gibiceps je plevelná ryba nevalné hodnoty.Dospělý kus stojí pár stovek. Jinač pokud bys chtěl stejně nějaký hormony sehnat, tak fakt netuším.Nikdy sem tímto směrem neuvažoval.
spíš by tě mohlo zajímat jestli je dobrý chovat 4 krunýřovce síťovaný ve dvoustovce, nedovedu si představit ani dvě dospelý ryby v takové nádrži aby se tam mohly množit, ještě s dalšíma rybkama, nebo jim plánuješ něco většího?
sokar: to bych rád, ale všude se píše že to v akváriu bez hormonu nejde a já stále nevím co to hormonální rozmnožování obnáší.
2 16.07.2010 20:08 sokar – Re: Phoenix47
A co je takhle nechat ať se namnoží až sami uznají za vhodný?? Když jim zařídíš dobrý prostředí....
Starší reakce
0 12.07.2010 15:31 alfik1 zdravim nevite jestli nekdo v okoli Č. Budejovic chova L-sumce a pokud mozno L270 nebo nejake tomu podobne
Starší reakce
Ahoj osobně nevidím důvod proč ne , jsou relativně malý.
Ahoj,
a co L168?
Mi zrovna samec L52 opečovává jikry
Ahoj ..otázka...l205 do velký nádrže...můžu přidat jinej druh? Má někdo zkušenosti? Dík
ahoj dlouho sem tu nebyl bo jsem z bandou chodil na ryby(zbytečně)jak jsem včera slíbil tak přidávám foto mladých
bohužel je jich už jenom 8 a já nevím čím to je
(asi tím že jsem chodil na ryby a dostatečně se mladým nevěnoval)
Co tak nějakou fotku coooo?.) Týden pryč a nic
ta cena je dost dobrá
já je nemít tak pro ně jedu hned
ale teď když mám i své mladé tak mohu jen doporučit případným kupcům
Je jich 8!
Není to cena za 1 ks
Kdybych jich zrovna nekoupil 30, tak do toho du
...24 000 ,- ?!?!?
Starší reakce
a eště jedna na stojáka
ahoj celkem rostou a žerou
jak jsem slíbil tak přidávám foto
žerou a mají se k světu
ahoj
mladým se daří celkem v poho až na dva úhyny bo se jim nechtělo žrát
teď jich je 11 a všechny žerou bez problému tak doufám že vydrží
odpoledne budu fotit tak přidám foto
Plecos má pravdu a vyhrál dva body, také bych sáhnul po Exitu, na nějž se naštěstí práší ve skříňce (a doufám, že tam úspěšně projde expirace ).
přesně tak exit krupička esha 2000 ostatní jsem zatím neměl problém. I když naštěstí jsem nikdy pořádnou krupičku neměl.
0 27.06.2010 21:39 emilmicus – L sumci a krupička
Zdravím. Chci vás požádat o radu. Mám dražší l sumce a vlítla mi tam krupička. Nemůžete mi, prosím, poradit bezpečnou léču. Vím, že L-ka jsou citlivá na chemikálie. Nyní jde o čas. Děkuji.
jo jo já bych je chtěl taky jen ty money se nedostávají.
no prisli mi hodne podobny jak ty Zebry
a na Zebry jsem si nechal zajit chut kvuli cene ,tak jsem chytl slinu na tyhle
jenze ta cena je 3x takova jak za Zebry
Ani se nedivím
,,, No, v podstatě jsou to zebry s pokřivenýma proužkama
sakra :-/ díky za ten link
asi si necham zajit chut
tak kdyz udelam banku ozvu se
to je za ne takova palka ?
Tady jsem viděl nabídku za 14000/ks, sehnal bych ti je pod 10000, máš zájem?
ja myslel ty 173 ale L270 jsou dost podobny tem mym 340
Mě je nechával na jaře asi 250,,,fakt suprový
kolik tak stoji ?
Přidat reakci
1 ...... [20] ...... 52 53
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Zobrazeno 81226x